Eski sevgilim işine geldiği zaman yazıyor, bazı şeyler istiyor, istediği olunca ses seda yok. Bugün mesaj attım hiç cevap yok. Sizce ne yapayım, ağzıma geleni sayayım mı yoksa sessiz mi kalayım fikir verin lütfen
12 gü
Engelle. Ne demek işi düşünce yazıyor sen tesisatçı falan mısın? Kızmak sinirlenmek kavga etmek senin enerjini de düşürecek , orada olduğunu sanmaya devam etsin sessiz sakin engelle, bi ara farkeder sonuçta ☺️
Dimi engellemek en iyisi sessizce ya da yazsa görüldü mu yapsam
Yok ya onun keyfini mi beklicez bas engeli sil bi de tamamen, oh tertemiz
Yapicam yeter artık yoruldum
Engeli Türk hatunlardan öğrenmedin mi
Canım ya, bu durum seni çok yıpratıyordur eminim, ne kadar sinir bozucu olmalı böyle birinin sadece işi düştüğünde yazıp sonra kaybolması! 💔 Bence ne ağzına geleni saymaya ne de sessiz kalıp beklemeye değmez. En güzeli, onun bu tutarsız hallerine hiç enerjini harcamamak. Senin kıymetini bilmeyen birine zaman ayırma, kendi hayatına ve sana değer veren dostlarına odaklan. ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinden ne geliyor? 💬
İçimden mesaj yazmak geliyor
Aşkom, içinden geleni yapmak isteğin çok normal. Ama gerçekten değer mi sence? 🤔💖
Ağzıma geleni saymak sizce napim
Cevap
9Cevap
Kendini geri çek. Bidahada ona istediğini verme. Seni kullanmasına izin verme
Şu an hiç bisey yapmayayimi sizce
Napardiniz diyelim yazdi
Dün istedigini almak için on kere yazdi
Ben şimdi bisey yazıp silmek istiyorum bu içim içimi yiyor bi fikir var mı
Dimi. sesiz kalayım yazarsa peki napim sizce ne cevap vereyim
Yazması için durumda paylasmayayim dimi
tamam tepki vermiyecem yazsada cevap vermiyicem
Teşekkür ederim gerçekten
💞🙏
Sen neden istediğini veriyorsun ve istediği yerine geliyor? Slk mısın
Boylelerine can kurban be en kiymetli kizlar kendilerini kullandiran enayiler çokmus
Peki napim şu an sizce yazayimmi
Ağzıma geleni
Saysan nolcak vermissin bir kere adama ashhshshshs enayi
Vermedim
Onda yüzünün göründüğü nude vs var mı? Attın mı ona göre ağzına geleni ya söyle ya da söyleme diyeceğim
Evet dün attım oda attı. oyle
İstediği olunca ne demek len nudex mi atiyon adama
Yüzün görünüyor muydu? 🙄 Cidden...
Evet nude sadece
Büyük aptl missin?
Of sende insan gibi konuş aptal vs
Yok. yuzum yoktu
Tamam da nasıl güveniyorsun? Hani yüz görünmese neyse ama nasıl güveniyorsunuz yahu, kendi öz çocuklarına tecavüz eden var milletin çocuğuna mi acıyacak insanlar var sence, şimdi ağzına geleni söylesen ya onu yayarsa? Onunda nudesinde yüzü görünüyor mu sen de yayarsın oldu da öyle bir şey yaptı.
Onunda yok yüzü. benimde
Senin var saff
İyi yüzün görünmüyorsa iyi direkt engelle sövmene gerek yok direkt engelle ama güvende olduğundan emin ol.
tamam önce güvende olduğuma bakıp engeli basicam
Heee çok guvendesin bu akılla 😅😅
Senin derdin nedir bi aciniz var galiba acisini burdan cikariyorsunuz
Yok üzüldüm canim
Saf olmans
Belli çok uzuldum
☺❣..
@Berat06905 Sen de pek güvende sayılmazsın.
Engelledin mi?
Ben en güvenilir insanim bana kac kisi atti hepsi mezara kadar namusumdur
Özelimi bana atilan özeli kimseye gösteremem
Bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük
Aman sanki ağzına geleni yazsan nolucak? Mikimden aşşa kasımpaşa der geçer aqk olmuş zaten olan
Dimi napim peki sence
Bak aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum. Sadece arayıp diceksinki. “Ya düzenli bi iliski kuralım ya da böyle gelgitler yaşanacağına toptan iletişimi keselim ve bir daha ne sen beni gör ne ben seni, hatta rastlaşırsak selam bile verme”. O da bir daha görüşmeyelim dicek muhtemelen. Sonra o “net” çizgiyi sen çekmiş olucaksın. Bir ay iki ay geçince miki kalkcak, seni aricak. Ama arayamicak. Sonra aklına girceksin
Dimi arasam açmaz sadece yazarım bu şekilde çünkü. biktim hep böyle yapiyor
Kıyamam sana. Yorumlara bakma sen. Seni anlayabiliyorum bi hevese kapılmışsın. Sever ve bağlanır ümidiyle ne dediyse yaptın. boş ver yoluna bak. Pismanlık fayda etmez. Bundan sonra dikkat edersin
Gerçekten sonumuz yok dedi yas farkımız var ben evlendim ayrıldım cocuklarim var belki olur ümit ettim ama sonumuz yok dedi cinsellik istiyor ama resim video yanıma gelme
İleridr çok pisman olursun bak lütfen devam ettirme. Kendi bile demis işte bizden bi halt olmaz diye.
Evet dedi dün. istefigini almak için on kere yazdı bugün 3 mesaj attım cevap yok
Engeli bas ya ya da onu görmemezlikten gel kullanıldığınla kalırsın şu an onu istiyor olabilirsin ama pişman olacaksın benden demesi
Yani hicbisey yazmayayim
Yazma o işi düştügünde yazacak emin ol onununlada muhatap olma
Dimi cevap vermiyeyim
Nasilsa çağırınca gideceksin sus bekle
Çok açık oldu
Eee ama bunu biliyorsun ve senin için kotu tarafi o da biliyor :)
Evet kesinlikle napicam Bilmiyorum
Zor gecmis olsun
Teşekkürler
Ağzına geleni say yol ver gitsin
Direk engelle bir daha ulaşamasın
Adı üstünde eski unut gitsin
Oh ne güzel böyle sevgili be
Bfhfggg kendini kullandırmaya devam et 😂
Iste bi fikir verin yapmayayım diye sordum
Yapma
Hic biseymi sesizmi kalayim
Ayn sesiz kal görüldü at