Siniri ne zaman geçer? Bacısına hakaret ettim ve bana kızdı, iki gün geçti ve yazmadı.
15 gü
Siniri ne zaman geçer? Bacısına hakaret ettim ve bana kızdı, iki gün geçti ve yazmadı.
Cevap
11Cevap
Durar ailevi değerlere hakaret ettiysen belki bir daha yazmaz
Ben yazdım az önce. Ben sakinleşince yazarım dedi. Adam nefret ediyor benden napabilirim
Özür dile ilk defa mı oldu yoksa bir kaç defa mı hakaret konusu
İlk kez oldu özür diledim ama gene tamam dedi geçti. Zaman verimmi dedim yoksa artık rahatsız etmemi istemiyormusun dedim o da ben sakinleşince mesaj atarım dedi
Yani soğumuş olabilir başka yazma o zaman onun yazmasını bekle de altta yazdığın yorumu okudum da soğudu ise de bence normalbaska kudur hakaret edecek bisi mi kalmadı ailevi hakaret ediyorsun ayrıca sen haksızmissin bir de hakaret etmişsin
O arkadaşlarıma hakaret etti ama tamam yaptığım yanlış ama neden onlara hakaret ediyor. Soğumuş mu sence
Arkadas ile kardeş aynı şeyler değil ki soğumuş olabilir çokta üstüne gidersen daha da soğur muhtemelen
Benim bacıma küfr hakaret edebilirsin yine de yazarım
O zaten bana kinliydi bir önceki gün onu ektim diye
O zaman adam haklı, 2 gün yazmamayı bırak basardım popuna tekmeyi
Seven yazmadan duramaz... bu cok net.. sinirliyse de sevdiğinden çıkarsın... mutluysa da onunla paylaşsın... ama yaninda dursun... uzak durmak isteyen bitirmeyi de göze almış olur
Aklı varsa siler seni
Ne alaka neden
Bacısına hakaret edersen yazmaz tabii.
O da arkadaşlarıma etti
Arkadaş başka, kardeş başka..
Bir hafta bile durur.
Siniri ne zaman geçer peki?
Sen onu ara veya yaz suçluysan suçunu kabul et özür dile biraz atik olun kadın milletini anlamıyorum git gönlünü al soru sorucağına
Özür diledim zaten ama sonra bana dediki bende anana bacına hakaret edim sonra özür dileyim oluyor mu böyle. Bilmiyorum yani birdaha yazamam adam beni istemiyor çok kızgındı bana çok bağırdı
Annesine mi sövdün.
Yok o misal olarak dedi ben sövsem sonra özür dilesem oluyor mu böyle dedi
Ne yaptın tam olarak.
Bayramın ikinci günü buluşacaktım sonra ektim arkadaşlarımla buluşacağım dedim
Ertesi gün amcamlara gittim Fatih’e o da fatihte oturuyor buluşalım dedim Başakşehirdeyim dedi ama sonra tamam bir saate gelirim dedi.
Gelince de arabada telefonla ilgilendim arkadaşlarım üsküdardalar dedim tamam uğrayıp selam verelim dedi bende ne münasebet benim hakkımda kötü konuşurlar dedim o da ne alaka sanki onların buluştuğu kimse yokmuş gibi felan dedi nerden biliyorsun dedim herkes senin kız kardeşin gibi mi dedim ama iki üç kez dedim bunu sen ne diyorsun ya dedi
Senin suçun senle ayrılsa onun adına iyi olur sen baya şımarmışsın.
Ama özür diledim. Ve benle buluşmak istemiyorsan niye benle konuşuyorsun dedim herşeyi kendin anladığın gibi anla dedi. Sence napmam lazım şimdi
Hiç bir şey senden soğumuştur adamı ekiyorsun yanına çağırıp taksi gibi kullanıyorsun telefonla uğraşıyorsun geçmiş olsun.
Ama özür diledim sonra. Ama o zaten bindiğimden beri soğuk davranıyordu. Telefonla hep ilgilenmedim onunla konuştum ama o gelmeden mesaj olarak eğer bugün müsait değilsen başka zaman buluşuruz dedim o galiba bunu onla buluşmayı iptal edip sırf arkadaşlarımla buluşmak için dediğimi düşündü
Öyle yapmışsın zaten adamı ekmişsin bu iş düzelmez büyük ayıp etmişsin.
Mesaj attım merhaba nasılsın diye
Sence barışır mı?
Sanmıyorum anladığım kadarıyla kendisine saygısı var.
Çooook. Zaten buluştuğumuzda çok garipti bana kötü davranıyordu
Geçmiş olsun bitmiş.
Adam beni rahat bırak ben sakinleşince mesaj atacağım dedi
O zaman bekle uslu dur
AMA çok soğuk davranıyor sanki büyük bir suç işlemiş gibi
ya da sen yanlış yaptığın için.
Özür diledim ama napim yaptığım gerçekten kötü bişey mi?
Sence iyi bir şeymi hak ediyorsun harbiden.
Pişmanım bir daha yapmicağam dedim o da tamam diyip geçiştirdi
Konuşuyorsanız iyi.
O konuşmuyor yani zorla cevap veriyor gibi.
Bitmiş gibi gönlünü alabilirsen al.
Nasıl alabilirim. Çok canım yanıyor benle böyle davranması canımı acıtıyor. Gerçekten birdaha demiceğem öyle bişey
Bunu bana değil ona demelisin.
Duramaz
B0ş@lmak gerekince mecbur yazacak bekle
Terbiyesiz kadın
Bacısına neden hakaret ettin
Arkadaşlarıma hakaret etti çünkü fingirdeşiyorlar dedi bende bacından mi biliyorsun dedim o da buna delirdi onları neden savunuyorsun babanın çocuklarımı onlar dedi ama sonra özür diledim. Özür dilemekle olmuyor dedi
Geçmiş olsun
Gelsede ilişkiniz sağlıklı olmayacaktır
Yoluna devam et
Bol Şans
Baska biriyle aldatti seni desene
Niye hakaret ediyorsun ki sevsede yazmaz
Arkadaşlarıma etti çünkü.
Silmiş seni bence
Zaten aramız çok iyi değildi bana sıkıcısın dedi. Konuşmak istemiyorsan niye beni oyalıyorsun dedim o da öyle değil dedi sadece dediğine kızdım
Arkadaşlarıma hakaret etti çünkü fingirdeşiyorlar dedi bende bacından mi biliyorsun dedim o da buna delirdi onları neden savunuyorsun babanın çocuklarımı onlar dedi ama sonra özür diledim. Özür dilemekle olmuyor dedi
Bütün kızlarda öyle dedi bende bacından mı biliyorsun dedim ama sonra özür diledim ona rağmen bana bağırmaya devam etti bindiğinden beri elinden telefon düşmüyor onların buluştuğunu duyunca da fikrini değiştirip onlarla çıkmak istedin dimi o zaman skgt dedi buluş onlarla
Özür diledim daha nasıl alacağım zaten o beni bırak sinirim geçene kadar dedi iki gün geçti ve yazmadı
Napim sence
Ann.. sever 🤣
Durabilir
Ben 10 dakika bile duramam millete bak
yazmaz
Olabilir
Durmaz
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda iki gün yazmaması bence çok normal. Aileye, hele de bacıya yapılan bir hakaret gerçekten de büyük bir mesele. Sinirinin ne zaman geçeceği tamamen ona bağlı, herkesin tepkisi ve toparlanma süreci farklıdır. Belki biraz zamana ihtiyacı vardır ki durumu düşünsün. Umarız aranız düzelir. Sence şimdi sen nasıl bir adım atmalısın? 🤔🩷