- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 ayYani böyle bir ülke gerçeğiyle dalga geçmek ne kadar doğru bilemedim. Fotoğraftan bahsediyorum. Dini inancı farklı biriyle de olabilirim bence. Ama evlilik nasıl oluyor? Onun dinine göre mi benim dinime göre mi evleneceğiz? Orada bir ufak sıkıntı olabilir.😅 Aşk bunun da üstesinden gelir..
12 Yorumla- 1 ay
Diyorsun
- 1 ay
Selam
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 ayOlurum ama bunu sürekli dile getiriyorsa bunu övünülecek bir şey olarak görüyorsa ya da sürekli ateistlik şöyle deistlik böyle deyip sürekli bunu muhabbetini açıyorsa ya da ben inşallah maşallah falan dediğim zaman bana söyleme ben inanmıyorum diyorsa hayır yapalım irite olurum gıcık alırım inancı yine sorun değil ama bu tavrından gıcık alırım
22 Yorumla- 1 ay
1 ayOlmuştum evet. müslüman bir erkeğe aşık olmuştum ve 2 sene önce onu çok sevdiğim için müslüman olmuştum. çok aşıktım ve sevgilimdi. sonunda birşeyler yolunda gitmedi, ayrıldık. canı sağolsun. çok üzüldüm ama geçti. Şu an onunla olmasak bile onu üzeni üzerim ya da üzülmesini asla istemem. O da mutlu olsun , iyi olsun , Allah'a emanet olsun :)
12 Yorumla- 1 ay
Ne güzel 🦋
- 1 ay
Teşekkür ederiim canım 😊🌸
Gizli Üye(30-35)1 ayNe ara popüler oldun
11 Yorumla- 1 ay
💆🏻♀️💆🏻♀️
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, senin bu konudaki "Aslaaaağğg" tavrını çok iyi anlıyorum! ❤️🔥 İlişkilerde inanç farklılıkları bazen gerçekten zorlayıcı olabilir, özellikle de bu senin için çok önemli bir kırmızı çizgisiyse. Herkesin kendi değerleri ve sınırları var, önemli olan senin kalbinin ve huzurunun ne istediği. Bence en önemlisi, kendini mutlu hissettiğin yerde olmak. 🌟 Sence böyle bir durumda en çok hangi konularda anlaşmazlık yaşanır?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 ayÇok aşırı fark olmadıkça neden olmasın birde kimse kimseye karışmamalı
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 ayOlunmaz tabii çünkü hemen değilsede bir süre sonra sıkıntılar çıkar.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olurum neden olmayayım. Allah bile ayetinde dememiş mi senin dinin sana benim dinim bana diye
29 Yorumla- 1 ay
Kral cok güzel element uydurdun djdjdjdkd
- 1 ay
Kul yâ eyyuhe’l-kâfirûn.
Lâ a’budu mâ ta’budûn.
Ve lâ entum âbidûne mâ a’bud.
Velâ ene âbidun mâ abettum.
Velâ entum âbidûne mâ a’bud.
Lekum dînukum veliye dîn.
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
De ki: Ey kâfirler.
Ben sizin taptıklarınıza tapmam.
Siz de benim ibadet ettiğime ibadet edecek değilsiniz.
Ben de sizin taptıklarınıza tapacak değilim.
Siz de benim ibadet ettiğime, ibadet edecek değilsiniz.
Sizin dininiz size, benim dinim bana. - 1 ay
Yani
- 1 ay
Bak hocam sevgiliyi evlilik ile nitelendiriliyorum. Şimdi burdan yola çıkarsak bazı cizgileri var ama senin dedigin ayette, inançla ilgili bir tabir var ve sen müslümansın dikkat etmen gereken konular var. Bu ayetten cıkarak farklı bir dinden biriyle evlenir diye tefsir yapman abes
- 1 ay
Benim burada demek istediğim. Kişinin dini benim için önemli değil. Benim inandığım dine peygamber e Rabbime saygılı olsun yeterli. Hiç bir zaman din konusunda zorlama yapmam yapmadım. Ki inandığım dine bu aykırı. Ve geçmişte çoğu gayrı müslim ile evlenen kişiler oldu. Yani dini inancı farklı diye olamam demem olurum.
- 1 ay
Amacım seni eleştirmek değil, ve görüşlerin güzel anlıyorum seni ama dedigin ayetten yola cıkman kral , erkek yahudi Hristiyan ile evlenebilir ama diger dinler aykırı. Kadın diger dinlerle evlenemez. Sende dikkat eden biriysen daha sağlıklı cocuk eğitimi dini bayramlar çatışmaması için bir müslüman ile evlenmen daha sağlıklı
- 1 ay
Kesinlikle son cümlene katılıyorum kralım hakkımızda hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben onu Müslüman yaparım, hiç sıkıntı deel dkfdjfk
53 Yorumla- 1 ay
Afet gibi kadın gel de dinini değişme onun için. d
u 1 ayYaa sende öylesin, boylu boslu manken gibi maşallah...
- 1 ay
Canımm sana da çokk maşallah 🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayHerkesin inancı kendine olurum tabi ki 🙃
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Olurum ve bismillahirrahmanirrahim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 1 ayHayır, asla birlikte olmam.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Müslüman olucaksa olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 ayEvet olurum tabi ki.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 ayTürkiye'de inanç konusunda maalesef saplantılı bir toplumuz.
Muhafazakar kesimi bir kenara bırakıp konuşuyorum.
Çünkü "inanç ve din" gerekliliklerini gündelik hayatına adapte etmeyen kişiler, karşısındaki kişinin Ateist veya Deist olduğunu öğrendiği andan itibaren komik bir din iman insanı haline bürünüyor.
Kimisi hiç aklına gelmeyen Müslümanlık nasihatlerini sunarken, kimisi ise kişilik hak ve özgürlüklerini hiçe sayarak karşısındakini dine döndürmeye çabalıyor.
Ve geriye tüm güzel duygu ve yaşanmışlıkların "hiç" olduğu bir hikaye çıkıyor.
Ben defalarca karşımdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmeye çalıştım ama Ateist oluşum, onlara dayatılan "inanç" duvarını aşamadı.
Bu sebeple artık inançlı birini istemiyorum hayatımda.30 Yorumla
1 ayBen dini inancı farklı olan biriyle sevgili olurum. Onu hiç bir şekilde zorlamam. Benimsediği her şeyi yapabileceğine, kendi inancına inanmakta serbest olduğuna, kendimle birlikte olduğu zamanlarda, benim isteğim halinde, bendende ayrı , kendine has bir yerde , onun isteyeceği şekilde beraber olmakla, arzusu halindede, onun sevdiği bir yerde onunla beraber olurum.
30 Yorumla
1 ayOlurum bir kere dinim gereği evlendikten sonra Müslümanlık anlatırım ama zorlamam Hristiyan ise benim dinimi bil Müslümanlık bu ama benim için dinim değiştirme veya beni kandırmak için yapma diye derim sonra o Hristiyan olarak devam edeceğim derse bir daha açmam ve sorun yapmam.
20 YorumlaKarşındaki insanın inancına saygı duyacaksın bir kere, sonrasında seni tanıdıkça belki bazı şeyler değişebilir, beni seviyor diye Müslüman olmasını istemem, fakat tanıdığında yaşam tarzı kafasına yatar iç dünyasında bir şeyler olur maneviyatı artar ve Müslüman olmak isterse sevinirim cünkü bu gecici degil kalıcı olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. eskiden he derdim de artık dinin sadece tuttuğun futbol takımı gibi tırışka bir şey olmadığını aslında bi yerde gerçeklik algını belirlediğini fark ettim, senin gerçeklerine yalan veya hayal diyen kişiyle ne kadar sağlıklı bi ilişkin olabilir ki?
10 YorumlaEvlenmem, karşı tarafı hor gördüğüm için degil. Bir ömür yanlız iftar/ sahur yapmak istemiyorum. Veya ileride çocuk hangi dine Mensup olacak gibi muhabbetlere girmek istemiyorum. Belki o Alkol almak isteyecek? Ben buna asla müsade etmem bu yüzden herkes dengini bulmalı.
10 Yorumla
1 ayAynı hayat görüşüne sahip olmadığımız insanlarla ilişki maalesef çok yürümüyor. Ben evlenmeden evvel hayata aynı pencereden bakan, aynı değerlere sahip birisi olması için çok seçici davrandım. Elhamdülillah sonu güzel oldu 🌿
11 Yorumla- 1 ay
🌹.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 aygerçekçi olayım ateist deist vs artık her ne saçmalıkların ardında saklanmaları.. vede hristiyan olsun yahudi olsun gerçekler önünde olmasına Rağmen islamı inkar etmeleri.. bana ters.. olmaz yani..
40 Yorumla
1 ayKusuruma bakma ama resim seçimini etik bulmadım soruyla ilgisi olmaması bir yana bir çok insanın deprem travması ve fobisi var
23 Yorumla- 1 ay
Depremle ne ilgisi ne neden her şeye bir bahane buluyorsunuz absürt hanım
- 1 ay
Görselde döküntü var o sebepten
- 1 ay
İnan aklimin köşesinde bile yoktu, kötü hissettirdim kb
Gizli Üye(36-45)1 ayDini inancı olan, bu konuda hassasiyet gösteren kimse bu soruya 'evet' diyemez, dememeli. Sevgiliden kasıt sadece keyif alıp bırakmaksa zaten bu konumuz dışı. Sevgili ile bir ömür paylaşacak, evlenecek isek elbette bazı ortsk noktalarımız olmalı; temel dini inanç da bunlardan biri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Ben deistim. Bana kendisi ve ailesi dahil bir inanç dayatması/dışlaması yapmadığı sürece, doğa, hayvan ve insanlara da saygısı olduğu sürece zkimde değil isterse pervaza tapsın >zxöcçm znmçvzcx
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 ayYok hayır olmam dini inancı benim için önemli
21 Yorumla- 1 ay
❣️❣️
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Hayır olmam kesinlikle ama benim inancıma dönerse neden olmasın knk djdjkdkddk
21 Yorumla- 1 ay
🌼🦋
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
1 aybir müslüman olarak benim müdahale etmem saçma olur din mantıkla oturulup konuşulabilir fikir alışverişi olur ama kendince bir mantığı bir inancı var benden farklı ve ahlaki bir problemde teşkil etmiyorsa benim için bir sorun yok
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır da sözde müslüman olan ama dini yaşamayan biri ile de olmaz.
24 Yorumla- 1 ay
Dini yaşamak nasıl oluyor tesettüru giyince müslüman mi olunuyor. d
- 1 ay
Teşekkürler ❣️
Gizli Üye(18-24)1 ayOlmuyor bir süre sonra iki taraf birbirinden kopuyor kavga ediyorlar bu sebepten veya birinin ibadeti diğerine batıyor veya garip geliyor veya onlara karşı tutumu değişiyor
23 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle
Cevap sahibi1 ayMesela en basiti hristiyan birisiyle sevgili olmak istedim her ay İstanbul'a kiliseye gitmek istiyor e sevgili olduktan evlendikten sonra da aynı olacak veya müslüman birisiyle birlikte olmak istedim çok dindar kendisi sözde her dine saygım var diyor beni de Müslüman yapmaya çalışıyor yani bir yerden sonra olaylar istenildiği gibi gitmiyor bunlar aşılamayacak şeyler özellikle aynı kültürde büyümeyen insanlar için
- 1 ay
Sıkıntı gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olmaz demiyorum ama zor olur çünkü semavî dinlerden birine mensup olan biriyle evlenmek caiz olsa bile kendi dinimizden olanlarla dahi sınırlar uyuşmadığı için imkânsız görünüyor
20 Yorumla
1 ayProfil resminde a101 den alınan penti içi peluşlu 2 numara çorap mı giydin güneş vurması pozda yanılma payımı oluşturmuş normal 15 denye siyah basit bir çorap mı yoksa
20 YorumlaUcu açık bi konu elhamdülillah ben namaz kılarken alkolden başka birşeyden ve ondan başka birisinden arındığımı görünce çocuklarımızı da islama göre büyütürken ona göre farklı gelebilir gelmeyedebilir ama durumu böyle yönetince gelmemesi için sebep kalmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
1 ayHiristiyan ve alevi tanıdığım insanlar oldu ailecek görüşürüz bizim mezhep hanefi ama diğer mesheptende insan gibi insanlar mevcut din ayrımı yapmak büyük konuşmak istemiyorum olabilir diyorum..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. benim için din, dil, renk, mezhep ya da inanç hiç ölçü değil. ben bunların ötesine bakarım. karşımdaki insan zeki olsun, vicdanı olsun gerisi benim için ameno
20 YorumlaAlevi müslümanım. Hristiyanla da evlenirim. Probşem değil.. sadece ateist, deist, agnostik tarzı dinleri kabul etmezdim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 ayHristiyan biriyle sevgili olurum evlenebilirim ama asla ve kata yahudi alevi biriyle ne sevgili olurum neden evlenirim
319 Yorumla- 1 ay
Evli değilim aldatırken yanımdaydın galiba sfsfs
- 1 ay
Ayrıca salın artık beni istediğim kişiyle sevgili olur evlenirim. Bıktım sizin sığ kafanızdan
- 1 ay
cokdogru
- 1 ay
Alevi mi
- 1 ay
Alevilik ktü bişi mi bu kız ne dedi
- 1 ay
Ona göre kötü demek ki
- 1 ay
Alevi neden
- 1 ay
Heee
- 1 ay
Aleviler boy abdesti almıyor Hz Muhammed’e değil Hz aliye inanıp onun yolundan gidiyor
- 1 ay
Boy abdesti alırlar. HZ ALİ de onun kuzeni damadı aynı soyun devamı
- 1 ay
Aynen kanka o yüzden camiye girmiyorlar dimi Hıhı okey
- 1 ay
İbadet camide değil niyet önemli. evde de kılsan olur. Camii de Ali öldürüldü ondan gidilmiyor araştır biraz
- 1 ay
Sen neden Alevi düşmanı oldun bu kadar sana naptılar din ayrımı yapıyorsun ayıp
- 1 ay
Ben neyin ne olduğunu biliyorum bence sen gidip araştır sunni biri Alevi biriyle evlenir mi diye şimdi yorumumu terk et
- 1 ay
Muhtemelen alevisin ben düşman değilim sadece hayatımı birleştirmem
- 1 ay
Güzel olduğun kadar biraz cahil kalmışsın. bence sunni alevi fark etmez isteyen istediğiyle evlenebilri. gittim Cahille muhabbeti kestimm
- 1 ay
Engellerim oh mis senii
- 1 ay
Güzel olduğumu biliyorum teşekkür ederim eğer ben cahilsem tüm dünya cahildir tabi engelle
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilirim belki, ön yargılı değilim, ama uzun soluklu olabileceğini sanmıyorum. Paylaşılan ortak noktalar fazla değilse, bir yerden sonra ilişki zayıflayabiliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Muhafazakar müslüman olmadığı müddetçe her din benim için okey
41 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle
1 ayOlurum herkesin inancı kendine banane başkasının inancından
31 Yorumla- 1 ay
@___Justimagineit aynen katılıyorum 🫶🥂
1 ayBıraktım açık konuşayım ya Ben Allah'a inanmıyorum artık iş bitti çünkü Allah beni unuttu iyice olabilirdi Niye olmasın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bir süre olmustum. İnanc yönünden sorun çıkmadı hatta benim değerlerime saygı göstermesi de ayrı bir güzellik kattı.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayolursun olursun. belkide oldun. farkı kabuklu olması sadece
25 Yorumla- 1 ay
Uydurma Mahmut. d
Cevap sahibi1 aysen varya seeeeen
- 1 ay
Açık hesaptan gelsene knk neyden çekiniyorsun
Cevap sahibi1 ayahahhahaa. laf öyle diil böyle skulur. kanka dedin baştan bitirdin sohbet olacaksada. çekincem yok. gizem seviyorum 😀
- 1 ay
İstemem naşş. d yazma daha üf. fjfjf
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zor ama çok aşık olsam olur.
22 Yorumla- 1 ay
Belki 🫠
1 ayMüslüman olmadığı sürece sorun yok, inançlara saygım var
31 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 ayİnancım yok, kimin kime taptığının da pek önemi yok. Sadece en doğru kendisinin diniymiş gibi velvele yaratmasın yeter
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. İslâm düşmanı değilse Yahudi ve Hıristiyan ile olur. Sünni ile de olur eğer Ehl-i beyt düşmani değilse. Ama ateist Budist deist agnostik ile olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
1 ayMezhep farkını kabul edebilirim ama dini inancı farklı biriyle sevgili olsam da evlenemem. Dinini değiştirmesi lazım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Dini inancımız ayni olsa güzel olur ya farklı olunca fikir çatışmasi oluyo buda zor böyle anlaşmak yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMerhaba. Bazı dini inanç veya dini görüş taşıyanlarla sevgili olabilirim, bazı dini inanç veya dini görüş taşıyanlarla da sevgili olmam ama fbuddy veya friends with benefits olabilirim.
20 Yorumla
1 ayDinci insan sevmiyorum pek. Bir noktada anlaşamayız
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı.
1 aySemavi dinlerden birine inanıyorsa olur yoksa olmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayMüslümanım demesi bile yetmiyor bazen.. Mütedeyyin olması lazım..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
1 ayValla benim gibi dini İslam olanlardan da hayır görmedim birde farklı dinden deneyeceğim 😅
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 ay- Oldu yani birkaç tane. Olunur ama evlenilmez.
20 Yorumla
1 ayAgnostiğim, bende müslüman biriyle birlikte olmam illa ki fikir ayrılığı yüzünden tartışma yaşanır
21 Yorumla- 1 ay
Ben müslümanım ve konustugum cocuk agnostık evet az bır suredir konuşuyor olsak da hıcbır sıkıntı cıkmadı
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olurum benim için sorun değil isterse taşa, köpeğe, ineğe tapabilir, herkesin dini kendine.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayOlurdum muhtemelen onu da kendi dinime dahil ederdim,
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayYüce Allahı kabul eden ama farklı şekilde inanan herkesle olur
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sorun etmem, insanlığına ve karakterine daha çok önem veriyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayYani onu ikna etmek isterdim kendi dinime ona dinimi özendirmeyi isterdim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayBen Müslümanım benim dinime bana saygı duyuyorsa her şeye okeyim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soyca Türk olduğu sürece inancının ne olduğuyla ilgilenmiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 ayOlurum kafirle karı koca olmuş eski peygamberler ben niye olmiyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dinler halkın afyonudur. Leblebiye bile tapsa umurumda olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat