Sevgilim amca kızıyla tatile gitmiş, ihaneti öğrendim. Onları en rezil edecek şekilde bunu nasıl yüzlerine vururum?

Sevgilim son zamanlarda bana karşı biraz soğuk davranıyordu. Aramaları iyice azalmıştı. Başka birinin olduğundan şüpheleniyordum. Beraber tatile gitmek için ayın beşinden sonra gidelim dedi bana. Ama iki gün sonrası için iki günlüğüne amcasının kızıyla tatil planı yaptığını öğrendim. Rezervasyon yaptırmış, “sevgilim” diye kaydettirmiş 3 gün kalmalı otele.. Bu amcasının kızı da hani biz böyle küstüğümüz zaman araya gelip ortalığı düzeltmeye çalışan rolleri oynamıştı zamanında telefonla, mesajlarla.. Hani bana bir seni istiyoruz gelin olarak gibisinden.. Şimdi bu olayı bildiğimden ikisinin de haberi yok, benim ne yapmam gerekiyor. Ben zaten uzun süreden beri çok hislerimle bunu hissediyordum, devamlı düşündüğüm için aklıma gelen de başıma geldi yani. Benim istediğim, erkeğe bunu nasıl rezil edecek şekilde söylemek. Yani bu tatil planlarını bildiğimi söylemeden amacım sadece onları rezil etmek. Yani o karıya ulaşabileceğim bir telefon da yok artık, ona nasıl hani biz hâlâ devam ediyoruz, benimle de arada bir konuşuyor diye hani ilişkimizin bitmediğini belirtmek istiyorum. Çünkü o sadece artık kendisi var sanıyor olabilir. Lütfen yardım edin yorumlarınızla..

Sevgilim amca kızıyla tatile gitmiş, ihaneti öğrendim. Onları en rezil edecek şekilde bunu nasıl yüzlerine vururum?