Ne kadar kendimi sürekli bir şeylerle oyalamaya çalışsam da berbat bir mentaldeyim. Her şey onu hatırlatıyor ve ne kadar değersiz hissettiğime üzülüyorum. Ne zaman geçecek bu his. Yakışıklı her çocuk böyle mi yoksa
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar kendimi sürekli bir şeylerle oyalamaya çalışsam da berbat bir mentaldeyim. Her şey onu hatırlatıyor ve ne kadar değersiz hissettiğime üzülüyorum. Ne zaman geçecek bu his. Yakışıklı her çocuk böyle mi yoksa
Öncelikle onunla ilgili bütün her şeyi silmelisin telefonunda ne varsa. Yeni bir hayata başlamak istiyorsan eskiye dair her şeyi sileceksin seni aldatan biri seni kesinlikle hak etmiyordur ve üzülmene değmez
haklısınız sanırım öncelike güzel öneriler için teşekkür ederim. Her yerden engelledim ve telefonumda ona dair bir şey bırakmamaya çalıştım. Ama sokaktaki rastgele bi dükkanla bile ikimizin o kadar çok anısı varki, hayat sanki bana acı çektirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor
Şimdi şöyle düşün Sen o kişiye odaklandığın için bilincinde olduğu için bir şekilde her şey sana onu hatırlatacak bunlar normal şeyler bir süre bunu yaşayacaksın bunlardan kaçma acını yaşa üzül sıkıl Ama %100 şunu bil ki geçecek zamana ihtiyacın var
umarım dediğiniz gibi olur. Teşekkür ederim. Ama oda yaşattığı acıyı yaşamadan ölmez umarım.
Şöyle söyleyeyim sana şu anda bir kere şunu yapma o mutlu mudur mutsuz mudur artık senin için o insan yok bırak artık o senin için bir yabancı. Burada önemli olan senin ayağa kalkman senin kendine değer verme senin kendine gelmez sen bunları hak edecek bir insan değilsin Eğer karşıdaki insan zaten sana bunu yaptıysa zerre kadar senin varlığını hak etmemiştir öncelikle bunları düşün. Burak onun ne hali varsa görsün artık o senin ilgin dışında.
haklısınız sanırım teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapmaya çalışacağım
Lütfen yapmamaya çalış kendi iyiliğin için bak ne kadar onu hatırlatacak şeyleri görebilirsem onu unutmam o denli zor olur m benim 6 yıllık ilişkim bitti ben de senin gibiydim nasıl geçecek diyordum İnan bütün sosyal medya hesaplarımı dondurdum onunla ilgili ne varsa hepsini sildim ve bu şekilde daha kolay oldu benim için
İstediğin zaman sorabilirsin duygu yoğunluğu yaşadığın zamanlarda yazabilirsin Ben sana elimden geldiğince destek olurum🙏
geçmiş olsun. Hala hayata dair umutlarım var ama yok gibi bir şey araftayım resmen. Bir insanı ben hayatımda ilk defa bu kadar çirkin gördüm oda aşık olduğum adamdı.
Yani dediğim gibi şu anda gerçekten çok büyük hayal kırıklığı içerisinde olduğun için böyle düşünüyorsun. Üzüleceksin bazen gerçekten geçecek mi diyeceksin umutsuzluğa kapılacaksın çok fazla Duygu değişimi olacak ama hepsi geçecek
teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur
Emin ol dediğim gibi olacak zamana bırak her şeyi o mutlu mudur mutsuz mudur diye umurunda olmasın lütfen. Kendini üzecek şeylerden kaçan tek başına kalma normal hayatına devam et sürekli evde zaman geçirme
Ben de yüzük beklerken aldatıldığımı hem de aylardır aldatıldığımı öğrendim canım çok çok zor , o kişiyi unutuyorsun da yaşadıklarını unutmuyorsun. Başka şeylere odaklanmaya mutlu olmaya çalış biz üzülsek de onlar mutlu oluyorlar merak etme asla pişman olmuyorlar arasa da mesaj atsa da kanma sakın , bir tek yakalandığına pişman oluyorlar
Canım benim, aldatılmak gerçekten insanın kalbini çok yoran ve berbat hissettiren bir durum biliyorum. 💔 Bu süreçte kendini değersiz hissetmen çok normal ama asla değersiz değilsin, bunu sakın unutma olur mu? Zamanla bu acı diner ve kendini çok daha iyi hissedersin, buna inan. Yakışıklılık karakterle ilgili değil, iyi insanlar her yerde var. O yarayı sarana kadar kendine şefkatli ol. 🫂 Bu süreçte en çok neye ihtiyacın var sence?
Cevap
14Cevap
Hayır karakterle alakalı bak kıvanç Tatlıtuğ adamda para kariyerde var hiç karısını aldattı haberleri çıkmadı
@Gxocox senmisin o profildeki 😃 neyse bişey demiycem
@Gxocox zorba olmak karakterime ters
bu his çabuk geçmez
sabır ve zaman,
unutumadığın sadece onunla yaşadığın anılar
bugün girdiğim rastgele bi dükkanda bile anımız olması o kadar çok canımı yaktı ki... ne zaman geçecek bilmiyorum ama benim insanlara karşı güvenim kalmadı
zor bir durum ama çabuk geçer
umarım dediğiniz gib olur. Teşekkür ederim
rica ederim
geçecek bir iki haftaya
Birincisi senin değerli olup olmamanla ilgili değil bu durum onun karakteriyle ilgili durum
Bende aldatıldım biliyorum ne kadar zor olduğunu
Ohhhh
Hiç bu kadar değersiz ve boşluk hissetmemiştim... Allah kimseye yaşatmasın
Bende çok ağladım ben seni aldatmadim dedi güvenini boşa çıkarmak eskisi sevgilisinde bahsetmek ben bu kıza bunu yaparım demek ihanet değil mi
güven gidince bi daha gelemeyen bi şey ve erkekler bunun farkında aslında. Madem başka bi kadın istiyorlar, gelip açık açık konuşmak yerine korkaklığı tercih ediyorlar. Bana seni çok seviyorum mesajları yazarken, aynı anda arkadaşımın hesabıyla flörtleşebildi... her şey bu kadar basit olmamalı
Ne var bunda erkekler çok eşli olur diyip duruyorlar abartma istersen darlama beni ne boklar yediklerini biliyoruz utanmadan her şeye kulup buluyorlar reziller
Ne d, iyelim umarım mutlu oluruz
İnşallah mutlu oluruz umarım iyi olursun bu da bize ders olsun kimseye güven olmadığını
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım sende aynı şekilde dikkatli olmak lazım bu devirde
Demek ki yeteri kadar ilgin falan yokmuş
Ağlama boş ver
Bende aldatıldım zamanında takma
yorucu bi his Allah düşmanıma yaşatmasın
Baya yorucu bi his hemde kafanı baska şeyler le oyala
olabilidiğince öyle yapmaya çalışıyorum sürekli sosyal medyada geziniyorum ama ne fayda.
İlla unutacaksın takma kafana bu kadar
Unut artık
umarım
Unutamazsaz gel Bi şekilde unuttururuz artık
Kötü erkek seversiniz
boş ver düşünme
ne kadar böyle avutsamda kendimi her şey bana onu hatırlatıyor. Ondan hem nefter ediyorum hemde çok seviyorum. Berbat bir his
Zamanla geçer o his
umarım... teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun ❤️🩹
Ne zaman oldu ayrılalı
dün
Boş ver
ne kadar kendime böyle desem de kötü hissettiriyor. Zaten güven problemlerim vr, bir daha kimseye güvenemeyeceğim.
Güvenme
hayat nasıl geçer böyle
Geçiyor bir şekilde akışına bırakalım
umarım dediğiniz gibi olur. teşekkür ederim
Umarım bende
Vatansağolsun
Yara bandı verelim
Ohhh
Kimle aldattı
Arkadaşımın hesabından yazdım ben şüphelendiğim için. Aynı anda bana seni çok seivyorum diye sesler atarken, o hesaplada flörtleşti.
Bende kankasıyla yatmıştım
büyük başarıymış tebrikler. İlerde birisi kızına aynısını yaşatırsa, elini öpersin
Beter ol.
Zaman herşeyin ilacı
Geçer
Yetmemişsin demek ki
Kraliçe
hemcinsine bu cümleyi kuracak kadar ezik misin canım.
Gerçekler bunlar valla doyursan aldatmaz
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?