Sevdiğini söyleyip "ben buyum" diyen erkek sizce gerçekten seviyor mudur?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Ondan fazla beklentin olmasın.. ben buyum demek bana göre ikisinin sorumluluğundan kaçmak demek. Çünkü insan severse sevdiği için değişir
Ben buyum diyen bir kişi hem baştan söylüyorum bak diyor uyarıyor bir yandan iyi bir şey ama diğer yandan sanki seni bazı konularda çok uğraştıracam bak haberin olsunda demek beni değiştiremessin demek istiyorda gibi o riskli işte
bunu bilemeyiz ama her seviyorum diyen sevmez bazen sözler değil sana hissettirdikleridir aSIL DOĞRU OLAN.
Karakterli bir duruşu olan taviz vermeyen eril erkek istersiniz ama ben buyum dediği zaman sen beni sevmiyorsun dersiniz 😅 yormayın artık ya
Fazlasını brkleme diyor. Bu halinden memnun değilsen ayrıl. Yani eksiği nedir bilmiyorum ama senin için eksta ugrasamam diyor.
Ben buyun diyen erkek sevmiyordur
Kendi ile başbaşa kalsın o zaman
Ben buyum kızım ona göre
Ne konuda ben buyum diyor
Seviyordur
Ben buyum isteyene
Sevmez
Sevmiyor İlk fırsatta gidecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, bu "ben buyum" lafı bazen işleri karıştırabiliyor, değil mi? 🤔 Aşk dediğin biraz da karşı taraf için kendini törpülemek, değişmek, gelişmek demek bence. Gerçekten seven insan, sevdiği için bazı şeyler için çaba gösterir ya da kendini ona göre ayarlamaya çalışır. Yoksa sadece kendi konfor alanında sevmeye çalışmak mıdır bu sence? Hadi gel biraz dertleşelim! ❤️🔥 Senin için aşk neleri kapsıyor? 💌