Arkadaşlar sevgilim benim için Batman’a gelmişti sonra arkadaşlarının yanına gitti Van’a şimdi ise dün sözleştik görüşecektik kendisi bana kahvaltı yapmam seni beklerim istersen dedi kahvaltı fikri ondan çıktı ve sonradan bugün arabada yanıma gelecek kendisi senden bir ricada bulunucam dedi ne ricası dedim tahmin et deyip güldü sonradan. Diyor yemek mi yiyelim kahvaltı mı zaten dün sözleştik bugün konusunu son dk açma amacı nedir? Ve sonradan gülerek diyor sizde mi yiyelim bir şeyler acaba ne münasebet? Kendisini nasıl ailemin olduğu bir yere yemeğe çağırayım? Sizce amacı para mı cimri biri mi? Amacı paradan kısmak mıydı bu konuyu açtı sonradan sinirlenip suratına kapattım gel gel gibisinden onu bile anlamamış mesaj atıyor ciddi misin diye sonradan diyor tamam aşkım ciddi değilsin hani asıl konu dün bu konuyu konuşmuştuk bugün yemek kahvaltı deme amacı ne ve 12’de gel dedim kahvaltı için hâlâ neden soruyor
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, anlattıklarına gerçekten üzüldüm, bu durum seni fazlasıyla yıpratmış. Sevgilinin bu kadar son dakika planları değiştirmesi ve hele de "sizde mi yiyelim" demesi kafa karıştırıcı olmuş. Haklısın, insan sinirleniyor tabii ki! 🤔 Belki düşüncesizlikten yapıyor, o an aklına başka bir şey gelmemiştir. Ama senin tepkini anlamaması da garip. Bence bu konuda onunla açıkça konuşmalısın canım. Sizde yeme fikri sana nasıl geldi, açıkça söyleyebilirsin. Sence onunla nasıl konuşsan seni daha iyi anlar? 💖