Sevgilimin yemek ve kahvaltı konusundaki tavrı ne anlama geliyor, para için mi yapıyor?

Arkadaşlar sevgilim benim için Batman’a gelmişti sonra arkadaşlarının yanına gitti Van’a şimdi ise dün sözleştik görüşecektik kendisi bana kahvaltı yapmam seni beklerim istersen dedi kahvaltı fikri ondan çıktı ve sonradan bugün arabada yanıma gelecek kendisi senden bir ricada bulunucam dedi ne ricası dedim tahmin et deyip güldü sonradan. Diyor yemek mi yiyelim kahvaltı mı zaten dün sözleştik bugün konusunu son dk açma amacı nedir? Ve sonradan gülerek diyor sizde mi yiyelim bir şeyler acaba ne münasebet? Kendisini nasıl ailemin olduğu bir yere yemeğe çağırayım? Sizce amacı para mı cimri biri mi? Amacı paradan kısmak mıydı bu konuyu açtı sonradan sinirlenip suratına kapattım gel gel gibisinden onu bile anlamamış mesaj atıyor ciddi misin diye sonradan diyor tamam aşkım ciddi değilsin hani asıl konu dün bu konuyu konuşmuştuk bugün yemek kahvaltı deme amacı ne ve 12’de gel dedim kahvaltı için hâlâ neden soruyor
Sevgilimin yemek ve kahvaltı konusundaki tavrı ne anlama geliyor, para için mi yapıyor?