Sevgilisine mesaj attım, kardeşimin bana anlattığı şeyleri yine ele vermedim, ben öyle anlıyorum dedim mesajlarda. Kardeşim bana tavır aldı, kız mesajları göstermiş
Yapay zekaya yazdırmışsın kendini rezil etmişsin sondaki “ işaretini silmeyi unuttuğun için yapay zeka olduğu anlaşılıyor görümcelik yapmışsın haddini bil çiftler birbirilerini kıskanırlar gayet normal sen kardeşini kocan gibi görüp sarmaş dolaş takılmışsın kız da haklı olarak rahatsız olmuş gayet normal
Canım benim, kardeşinle böyle küs olmana gerçekten çok üzüldüm ben de! 😔 Bazen insan iyi niyetle hareket etse bile, ilişkilerde, hele de aile içinde, işler karışabiliyor maalesef. Kardeşin kendini biraz yalnız hissetmiş ya da yanlış anlaşılmış gibi düşünmüş olabilir bu durumda. Belki de şimdi ona biraz zaman tanımak en iyi yol olabilir, ne dersin? Sonuçta kardeşlik bağı çok kıymetli, eminim bu tatsızlık geçecektir. Sence de biraz sabır en doğrusu mu? 🥰
kardeşin 15 sevgilisi 30 yasında mı böyle bsy yazdın hangi akılla mantıkla, benm ablam olsaydın asla affetmezdim. kadının en büyük düsmanı baska bir kadın işte delilli ıspatlı.