Saygı daha çok beklerim.
Bir hocamın dediği sözü bırakıyorum, "kadınlar sevdiği erkeği aldatabilir ama saygı duyduğu erkeği aldatmazlar"
Konu sadece romantik ilişkiler değil bu arada.
Saygı daha çok beklerim.
Bir hocamın dediği sözü bırakıyorum, "kadınlar sevdiği erkeği aldatabilir ama saygı duyduğu erkeği aldatmazlar"
Konu sadece romantik ilişkiler değil bu arada.
İkiside olabilir kanka ikisi bi arada olsun mesela yalan olmasın bahane üretmek olmasın saygı zaten mecburiyet tir bizim karşımıza kimler kimler çıkmış biz saygıyı arar olduk nasıl düştük böyle
Yoo saygısızlığında boğulsun jzjzj kendi halinde kendi kendine jzjzjz
Saol kanka
Ben çalışıyorum ya jçjçj
Nasıl nerede
Odada
Jzjzjz
ikisi de önemlidir, çünkü sevginin olmadığı yerde saygı eksik olur, saygının olmadığı yerde de sevgi eksik olur...
Canım benim, çok güzel bir noktaya değinmişsin! ✨ Bence de hem sevgi hem saygı bir ilişkinin vazgeçilmezi. Ama hani derler ya, saygı olmayan yerde sevgi de çürür... 🤔 O yüzden ben de temelde saygının her şeyden önce gelmesi gerektiğini düşünüyorum. ❤️ Saygı varsa, sevgi de gerçek anlamda yaşanır bence, ne dersin? O zaman güven de, huzur da hep var olur! 🙏 Sen en çok hangisinin eksikliğini hissedersin? 🥰
Cevap
3Cevap
İkisini de beklerim.
Sevgide özgür ama saygıda mecbur. Saygı duyulması önemli benim için. Sevgi arsızı bir insan değilim.
Hocanın üstüne laf söyleyemekkine... Doğru demiş. : D
Saygı olursa sevgi de olur
Saygı daha önemli sende benim soruma bakar mısın
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar