Bir çocuk var çok fena tutuldum, yan dükkanımda. Sevgili olduk ama acele ederek, bu yüzden bir anda her şey bitti. Şimdi o beni uzaktan izliyor ben onu uzaktan. İkimiz de hatalıyı kendimiz kabul ediyoruz ama düzelmiyor da aramız. Hatalı benim diye çok şey denedim (şiir seviyor diye şiir yazmak gibi, içip aramak gibi), o da hatalı sen değilsin, benim hiç sevgili olmamalıydık dedi. Seviyor mu, seviyor ama seviyorum diyemiyor. Bir gece içip içip onu aradım çok sarhoştum. Aradım geldi aldı, sabaha kadar kustum, temizledi, sabaha kadar bekledi.
Bu akşam ise; dükkanın karşısı bar. İçerken snap attı, normalde kullanmam snap, onun için açmıştım. Ben de ona sahilden snap attım. Bir snap daha gönderdi karşılık olarak. Arkadaşıma söyledim in kanka yanına koş dedi. İndim gittim yanına oturdum içki ısmarladı. Sonra kalktık ama ayakta duracak hali yok ve herkes tanıdık. Aldım götürdüm evine. Kustu temizledim uyuttum. Hadi ben eve gidiyorum dedikçe izin vermedi, gitmeme izin hiç vermedi. Sarıldı öptü kokladı. Sokakta eve gelirken dans ettik, kedi gördük bu bir işaret mi dedi. Tabii sarhoş kafaya...
Şimdi biz nasıl düzelteceğiz? Çok seviyorum ve özlüyorum, zannımca o da, ama düzeltemiyoruz bir türlü...
Bu akşam ise; dükkanın karşısı bar. İçerken snap attı, normalde kullanmam snap, onun için açmıştım. Ben de ona sahilden snap attım. Bir snap daha gönderdi karşılık olarak. Arkadaşıma söyledim in kanka yanına koş dedi. İndim gittim yanına oturdum içki ısmarladı. Sonra kalktık ama ayakta duracak hali yok ve herkes tanıdık. Aldım götürdüm evine. Kustu temizledim uyuttum. Hadi ben eve gidiyorum dedikçe izin vermedi, gitmeme izin hiç vermedi. Sarıldı öptü kokladı. Sokakta eve gelirken dans ettik, kedi gördük bu bir işaret mi dedi. Tabii sarhoş kafaya...
Şimdi biz nasıl düzelteceğiz? Çok seviyorum ve özlüyorum, zannımca o da, ama düzeltemiyoruz bir türlü...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, bu durum gerçekten çok yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 💔 İkiniz de birbirinizi çok önemsiyorsunuz belli ki, o da senin için çabalıyor ama bu karşılıklı belirsizlik çok yıpratıcı. Bence en önemlisi, ayık kafayla, sakin bir ortamda ne hissettiğinizi ve ilişkinizden beklentilerinizi konuşmanız gerekiyor. Onun ne istediğini açıkça söylemesi şart! 🤔 Sence bu konuşmayı yapmak için doğru zaman ne zaman olabilir? ✨
Ben konuşmayı çok denedim ama kapalı kutu gibi sorulara hiç cevap veremiyor, bunaltıyor gibi hissediyorum o yüzden. Bunaltmamak için oturup konuşalım diyemiyorum
Aşko, o kapalı kutu hali çok zorlar insanı ya! 🥺 Belki daha sakin, yazılı iletişim denersiniz? 📝