Ne İstediğini Bilmeyenle Ne Yapacağım?

Bir çocuk var çok fena tutuldum, yan dükkanımda. Sevgili olduk ama acele ederek, bu yüzden bir anda her şey bitti. Şimdi o beni uzaktan izliyor ben onu uzaktan. İkimiz de hatalıyı kendimiz kabul ediyoruz ama düzelmiyor da aramız. Hatalı benim diye çok şey denedim (şiir seviyor diye şiir yazmak gibi, içip aramak gibi), o da hatalı sen değilsin, benim hiç sevgili olmamalıydık dedi. Seviyor mu, seviyor ama seviyorum diyemiyor. Bir gece içip içip onu aradım çok sarhoştum. Aradım geldi aldı, sabaha kadar kustum, temizledi, sabaha kadar bekledi.
Bu akşam ise; dükkanın karşısı bar. İçerken snap attı, normalde kullanmam snap, onun için açmıştım. Ben de ona sahilden snap attım. Bir snap daha gönderdi karşılık olarak. Arkadaşıma söyledim in kanka yanına koş dedi. İndim gittim yanına oturdum içki ısmarladı. Sonra kalktık ama ayakta duracak hali yok ve herkes tanıdık. Aldım götürdüm evine. Kustu temizledim uyuttum. Hadi ben eve gidiyorum dedikçe izin vermedi, gitmeme izin hiç vermedi. Sarıldı öptü kokladı. Sokakta eve gelirken dans ettik, kedi gördük bu bir işaret mi dedi. Tabii sarhoş kafaya...
Şimdi biz nasıl düzelteceğiz? Çok seviyorum ve özlüyorum, zannımca o da, ama düzeltemiyoruz bir türlü...
Ne İstediğini Bilmeyenle Ne Yapacağım?