Hiçbir mesaj atmadı, sadece yanıma gelip gelmeyeceğimi yokladı, benden pas alamayınca yok oldu. Gece dört civarı bir baktım asansörden iniyor, hemen mesaj attım, bana tek bir cümle yazıp yok oldu, yarım saat sonra dönüş yaptı. Kimselerde değildim, dayı oğluyla birlikte okey oynuyordum dedi, inandım mı hayır 🙄 Sonra da derler, neden soğuk yapıyor, neden trip atıyor
Bir erkek gece dörde kadar okey oynar mı Size bu bahane inandırıcı geldi mi?
🤣 bence yalan çünkü isteyen mesaj atardı nişanlım ben demediğim halde arkadaşını n evine gittiği zaman gitmeden önce heber verdi bana gidince yine yazdı ben yazmadım sonra oynarken bile resimler çekip atı 🥹🙈 yani isteyen atar bahane üretmez
Dimi o sadece geliyon mu diyor bu gelmiyorum diyince yok oluyor beyefendi nedense hala hala beni çok seviyor çok belli ediyor aşırııı ben onun bu yaptıları ödetmesini bilirim beklesin o
Mmm şey üzgünüm ama umrunda değilsin belki de hayatında başkası var ama bunlardan bağımsız olarak o saate kadar uyumayıp bekleyecek kadar mı çok seviyordun diye sorguladım veee 2-3 mesaj üzerine dönüş olmuyorsa ard arda mesaj atma küçük hanımefendi çünkü sen kendine saygılı olursan herkes de sana saygılı davranmayı öğrenir özetle çok da döt kaldırmamak lazım yat uyu 😉
Gece dörde kadar okey oynayabilir bunu yapanlar da var ama ben olsam direkt yazmazdım sabah sorardım Ne yaptın gece diye bakalım ne cevap verecek O zaman ne yaptığını az çok tahmin edebilirdin..
Oynar geçen kardeşim saat beşe doğru eve geldi babam ele almasa ben ele alacaktım tamam 25 yaşında ama atıp denen bişey var herşeyin bir yordamı var. Evliyse etik değil o saate kadar dışarda takılmak
Hihi o sırnaştı yoksa onda gözüm hiç yoktu o beni gözüne kestirmişti hevesini aldı sanarım artık cevap verdiği yok ben onun havasını almasını bilirim gidicem 3,5 erkek arkadaşımı topluycam fotoğraf video çekicem durumda paylaşıcam altınada hiç bir erkeğe muhtaç değilim elimi sallasam ellisi yazıcam görsün gününü ey mi yaman bey mi öyle yapılmaz böyle yapılır kork benden böö 👻
Banane görecek görecek bu kadar görmezse gördürtürüz gözlerini oyar eline veririm onun 😠uykum geldi uyumaya gidiyorum güzellik uykumu almam lazım çok işim var yarın 🤗
Amin ihtiyacı olucak çünkü sinirliyim gözüm karardı bi an sorry hep onun yüzünden onun için de ekstra dövecem onu iyi geceler tatlı rüyalar gittim ben bayyy🤗
Evet zaten ben onu kafamda bitirdim ama kendisi bir daha olmuycak seni çok seviyorum engelimi kaldır dedi kıyamadım ödülüde bu işte bak soğuk kısa cevaplar
Bilmem ben zaten ayrılmak istediğimi belirttim hayır ayrılamazsın benden diyor seni bırakmam diyor korkutuyor beni sözleri boğazımıda sıkmıştı ölmekten korkuyorum birazcık o yüzden katlanıyom
Kız manyak olarak seni sandık başta da asıl manyak oymuş da niye bu kadar rahatsın daha küçücüksün sen zaten boş ver gerekirse sevgiliyi falan işine falan odaklan veya okula hatta bundan da kurtul bir şekilde
Elbet bir gün ö**cez ha bu gün ha yarın zaten kalbim sıkışıyor arada çok vaktim yok benim belli o yüzden korkmuyorum ölümden öğretmen olabilirsem onu olmak isterim başka bir hayalim yok
Çok çaba harcadığın için seni cepte görüyor. Sen "burnundan fitil fitil getirmezsem" diyorsun ama bu bile çaba harcamanın gerektirecek. İnsanlar yalnızca değer verdiği şeyler için çaba harcar. Senin intikam için bile olsa çaba harcadığını görünce senin ona hala değer verdiğini anlayıp seni cepte görmeye devam edecek. Bazen en iyi intikam eylemsizliktir. Mesajlarına cevap vermeyi bırak. Aramalarını açma. Onu görmezden gel. Onsuz da bir yerlere git, çıkan, eğlen. Onu umursama ki kendini bir hiç gibi hissetsin. Eğer seni seviyorsa öyle bir durumda o zaten senin ayağına gelir.