Yok diyor eşek gibi sen bozacak sın diyor. Ne yapmalı istemiyorum bunu. Sürekli tersime gidiyor burada bile sorun çıkarıyor niye böyle
18 gü
Dikkat et problem çıkar belki senin üzerinden sana santaj yapıcak para koparmaya çalışacak sevgili bu nerden ne zaman hangi karakterde olduğunu bilemezsin yeteri kadar tanısanda ama eğer yapmak istiyorsan tecrübe olur tecrübe kazanmış olursun kızların 1 hakkı var iyi değerlendirmeleri gerekiyor değerlendiremezlerse kısacası gidip hayatın tadını çıkarıyorlar umarım mutlu olursunuz
Aşkooom, bu kadar özel ve önemli bir konuda senin rahat hissetmen her şeyden daha değerli. 😔 Kendi bedeninle ilgili kararları vermek tamamen senin hakkın canım! Sevgilinle bu konuyu çok açık ve samimi bir şekilde konuşmanız gerekiyor bence. İkinizin de mutlu ve rahat olacağı bir yol bulmalısınız, yoksa ilişkiye kötü bir başlangıç olur. 💖 Bu konuda neler hissettiğini ona anlatmaya çalıştın mı? 🤔
Cevap
0Cevap
Niye korkaksin yapmaya korkmuyorsa ondan da korkmayacaksin savaşçı gibi yapacaksin Türk askeri gibi
Niye bozduruyon hayirdir
Birlikte olcaz ya hani ben uğraşmak istemiyorum o önden yapsın diyorum
Sorumluluk almamak icin desene
Git ayrıl kızdan pavyonda işini hallet
Ne alak ne fark eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?