182-185
185-188
188-193
193+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Merhaba, anketlerdeki seçenek çok uçuk bence yani 170cm olsun ama adam gibi adam olsun size fazlasıyla yeter diye düşünüyorum :)
İstersen 165 le sevgili ol bunun ideali mi var abi kendinize gelin
Kalbini kırmak istemem ama bizim ülkemiz Hollanda değil biz de böyle bir boyda erkek yok ülkenin ortalaması 176 erkeklerde biraz daha beklentilerini düşürmelisin.
Yurtdışında ki kızların ortalaması da 160 tan fazla çoğu manken gibi
Vallaha dünyada en uzun Hollanda erkekleri 183.78 cm ile Kız' da gene Hollanda 170.36 cm kız baremi en yükseğe koymuş bunlar ne yaşıyor bu kafayla bu sorular troll bence ya.
Yok ya türk kızının beyin anatomisinde kafa yapısında sahiden sorunlar var Bizzat defalarca şahit oldum inanırım yani gerçek olduğuna
@Fasafiso_Bunlar1 Hemcinslerimiz yüzünden bunları bu kadar yükseltirsen sonuç bu olur.
Evet idealidir ve iyidir
Nesi ideal 161 ile 180 20 cm var arada.
Bilader Türkiyenin erkek boy ortalaması 176 bu kızlara 180 ile evlenirse bu erkekler ne yapacak sizin sayenizde burunları kaf dağına eriyor tebrik ederim.
O boya fazla uçma bence
Kızlar için ortalamada erkekler için 176 türkiyede dolayısıyla haklısın.
Hyr ortamaları da geçtim de ufacık boyun var dev kadar erkekte aramazsın Göz var nizam var
Maalesef türkiyede olan ortam yüzünden abaza erkekler yüzünden gözleri kaf dağında türk kızlarının.
Fakat gerçek şu bu boylardaki erkekler zaten evlilik falan düşünmüyor kullanıp atıyorlar sonradan olan kendilerine oluyor psikolojileri bozuluyor.
Türk kızının saçma takıntılarını kullanıp fırsata çeviriorlar işte
Ben olsam ben de yapardım adamlara bir şey diyemiyorum bu kızlar şu soruları hala soruyorlar ise hak ediyorlar demektir.
Ben 162 eşim 182 😀😀
Öyle bir şey yok
170 işini gorur senin
1.93 um ben yanımda tuhaaf durur xnxn
Sen birini bul da
Yok 3 metre
1 90 üstü
1.70+ erkekler iyi olur.
1.75.-80
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🥰 Bu boy konusu aşırı kişisel bir şey olsa da, benim de bu konuda belli başlı tatlı fikirlerim var tabii ki! Bence 161 cm boyundaki bir kız için 185-188 cm aralığı harika olurdu! 🤩 Böylece sarılırken tam omuzuna denk gelirsin, öpüşmek için hafifçe yükselmek de çok tatlı bir detay olur. Hem yan yana yürürken de uyumlu bir görüntü oluşur diye düşünüyorum. Sen ne dersin, senin gönlünden hangi aralık geçiyor? 😉💖