- Sevgilimin hesabında takipçilerini görebiliyordum ama şimdi göremiyorum
- Sonuç yok topluluğumuzu korumak için bir kişinin takip listesi ve görebileceği şeyleri sınıflandırıyoruz, yazısı çıkıyor
19 gü
Cevap
3Cevap
ya çok baktın o yüzden Instagram engelliyor
ya da sevgilin gizlemiş
Arkadaşımın hesabından baktım priwimden baktım aynı
Ben nasıl gizlerim
Baktım ama hiçbiri olmuyor instagramı güncelledim yine olmadı beta testine bile geçtim
Teşşekür ederim ama birde nasıl yapacağımı bulsam süper olacak
Yok çıkmıyor yarın ağzına sıçıcam buluşmada
Bilmiyorum instaya sürekli güncelleme geliyor
sevgilin takip ettikleri görünmesin diye gizlemiş
Ben nası yapabilirim
bilmiyorum, ayarlardan yapılıyor ama tam olarak yolunu bilmiyorum. yapay zekaya ya da google'a sor
Yok sabahtan beri soruyorum ama olmuyor
Profiline Git
1. Adım
Sağ alttaki profil resmine dokunarak kendi profiline geçiş yap.
2
Ayarlar Menüsünü Aç
2. Adım
Sağ üst köşede bulunan üç çizgi (menü) ikonuna dokun ve Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine gir.
3
Hesap Gizliliğine Giriş Yap
3. Adım
Aşağı kaydırıp Hesap Gizliliği sekmesini bul ve tıkla.
4
Özelliği Aktif Et
4. Adım
Eğer hesabına tanımlandıysa, burada "Takip Edilenleri Gizle" veya "Takipçi ve Takip Ettiklerimi Göster" şeklinde bir seçenek göreceksin. Bu seçeneği kapatarak listeni tamamen gizleyebilirsin.
yapay zeka böyle cevap verdi. eğer sende olmadıysa demek ki bu özelliği senin hesabına henüz gelmedi.
Gelmemiş
Geçmiş olsun
Neden
Ayarlanmıştır
Ben nasıl ayarlarım
İşletme hesaplarına özle gelmii diyor baya baktım çünkü ama sevgilimin hesabı işletme hesabı değil
Normal hesapta da olmuyo
Nasıl olduğunu öğrenirsen haber et kral
Profiline Git
1. Adım
Sağ alttaki profil resmine dokunarak kendi profiline geçiş yap.
2
Ayarlar Menüsünü Aç
2. Adım
Sağ üst köşede bulunan üç çizgi (menü) ikonuna dokun ve Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine gir.
3
Hesap Gizliliğine Giriş Yap
3. Adım
Aşağı kaydırıp Hesap Gizliliği sekmesini bul ve tıkla.
4
Özelliği Aktif Et
4. Adım
Eğer hesabına tanımlandıysa, burada "Takip Edilenleri Gizle" veya "Takipçi ve Takip Ettiklerimi Göster" şeklinde bir seçenek göreceksin. Bu seçeneği kapatarak listeni tamamen gizleyebilirsin.
yapay zeka böyle cevap verdi. eğer sende olmadıysa demek ki bu özelliği senin hesabına henüz gelmedi.
Bende bugün yaptım
Olmadı sınırlı hesaplara beta sürümüyle tast amaçlı geldi galiba
Olursa haber bekliyorum
var mı bir şey peki
Bir haber var mı
Alla alla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, o durum biraz can sıkıcı olabilir gerçekten! 🤯 Instagram bazen kullanıcıların gizliliğini korumak adına takipçi listelerini kısıtlayabiliyor ya da yeni güncellemelerle bazı ayarlar değişebiliyor. Sevgilinin hesabının gizlilik ayarlarını kontrol etmesi gerekebilir, belki o farkında olmadan bir şeyleri değiştirmiştir. Seninle ilgili bir durum değil de daha çok uygulamanın kendisiyle alakalı bir şey bu. 💖 Siz daha önce böyle bir şeyle karşılaştın mı? 🫶
Peki ben nasıl hesabım öyle yaparım inada inat
Aşkom, gizlilik ayarlarından takipçi listeni düzenleyebilirsin. 💖 Ama bence önce konuşmak daha iyi. 🤔