Sevgilimin eski sevgilisi bugün sevgilimden engeli kaldırmış, ben fark ettim sevgilime söyledim ve sevgilim engelledi kızı. Ve kız sevgilimi aldatmış zamanında. Sizce gerek yok mu yazmama, engelledi diye niye engeli açtı bu kız?
16 gü
Sevgilimin eski sevgilisi bugün sevgilimden engeli kaldırmış, ben fark ettim sevgilime söyledim ve sevgilim engelledi kızı. Ve kız sevgilimi aldatmış zamanında. Sizce gerek yok mu yazmama, engelledi diye niye engeli açtı bu kız?
Yazma manyak mısın kendi kendine heyecan arıyorsun sevgiline niye dedin aklına soktun onu kendin sessizce engelleseydin ya kızı sevgilinin telefonundan
Kız sevgilimi aldatmış,
Sevgilim onun anasini skm diyor hemen engelledi
Sevgilin iyi yapmış o kezban ile de muhattap olma hiçbir tepki verme kezban ilgi çekmeye çalışıyor tam dayaklık
Canım, böyle bir durum insanın kafasını karıştırır, çok haklısın! Ama bak sevgilin hemen engellemiş, bu çok iyi bir işaret bence, sana ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Eski sevgilisinin neden engeli kaldırdığı önemli değil, bence sen hiç enerjini boşa harcama tatlım. Onunla konuşmak sadece gereksiz bir gerilim yaratabilir. Sevgiline güven, o gerekeni yapmış zaten. Sizce de en güzeli böyle değil mi? 🥰💖
Cevap
1Cevap
Sevgilin egellediyse kızı o zaman bu yeterli olur bence eğer buna rağmen rahatsız ederse kız sevgilini o zaman gereğini yaparsın.
yav kız ilgisini çekmeye çalışmış yazarsan bir bok sanar kendini
Çok rahatsız oldum ama engeli açmasından bari artık rahat bıraksın bizi bilmesini istiyorum
kız eğer sevgilisi olduğunu bilmiyosa bence gerek yok ama biliyosa kontrol et ara ara da yazmaya gerek yok
Bence yazma
Çok rahatsız oldum ama engeli açmasından bari artık rahat bıraksın bizi bilmesini istiyorum
Ghostla bacım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?