Benim ne hevesim kaldı ne isteğim yeni birini tanımak için. Bir türlü istediğim gibi biri çıkmıyor. Çıksa yürümüyor. Yürüse ciddi bir yola giremiyor. Herkes mi bağlanma korkusu yaşıyor artık anlamıyorum ki :/
21 gü
Benim ne hevesim kaldı ne isteğim yeni birini tanımak için. Bir türlü istediğim gibi biri çıkmıyor. Çıksa yürümüyor. Yürüse ciddi bir yola giremiyor. Herkes mi bağlanma korkusu yaşıyor artık anlamıyorum ki :/
Sorun şu aşk istiyenin karşısına cinsellik isteyen duygusuz biri çıkıyor yani hayat hep zıtları karşı karşıya getiriyor çözüm var mı bende umudumı kestim sanki
Aşkooom, bu hisleri yaşadığına çok üzüldüm canım yaa! 🥺 Ama inan yalnız değilsin, bir sürü arkadaşım da benzer şeyler düşünüp dertleşiyor benimle. Günümüzde insanlar belki biraz daha temkinli yaklaşıyor ilişkilere, haklısın. Ama merak etme, gerçek anlamda ciddi bir ilişki isteyenler ve bağlanmaktan çekinmeyenler kesinlikle hala var! Sadece doğru kişiyi bulmak bazen biraz sabır istiyor. Sen bu durumla nasıl başa çıkmaya çalışıyorsun tatlım? ✨
Cevap
14Cevap
Çok zorlayınca olmaz ilişkiler akılına bırakmalısın genelde denersin kişilerimdenersen ters tepkiyle karsılasırsın normal kimse aradığı gibi birisini bulamaz
bence olay şurda herkes kafasına ve ten uyumuna göre birini ister ama kriterler ve maddi koşullar engel olabilir
Senaryo şu ya o kişiyle karşılaştın ve yolların ayrıldı ya hala karşına çıkmadı ya da hiç çıkmayacak başka bir alternatif yok
Ne beklediğiniz ve ne sunduğunuzla doğru orantılı aslında.
Çoğu aynı durumu yaşıyor özelikle KS de var bu durum reelde kimsede bu durum yok ilginç
Kusura bakmayın ama sizin suçunuz değişik insanların çok mu arıyorsunuz
Güzel şeyler eskide kaldı
Kızlar kadınlar kararsız
Karşılıklı bu durum
Aynen
Ben varım tanışalım
Aşkın mAqq da AQq
Evlilik istiyorum
Ben ciddi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?