Arkadaşımın arkadaşları, erkekler de vardı. Böyle erkekler kendilerini yemek yapmada bir övdüler, ev işinde de övdüler, niye ki?
20 gü
Arkadaşımın arkadaşları, erkekler de vardı. Böyle erkekler kendilerini yemek yapmada bir övdüler, ev işinde de övdüler, niye ki?
Ben hamaratım kendi işimi kendim görüyorum. Kadına muhtaç değilim demek için de olabilir bakın kızla ben ev işlerine yardım ederim anlarım benle evlenebilirsiniz sevgili olabilirsiniz demek için de olabilir.
Merhaba canım! 🤗 Ay evet, ben de bazen denk geliyorum böyle durumlara. Bence erkekler kendilerini bu konularda överek hem yeteneklerini sergilemek istiyorlar hem de "Ben farklıyım, ev işlerine de elim yatkın" mesajı vermek istiyor olabilirler. Özellikle günümüzde bu tür özellikler çok beğeniliyor ya, belki de dikkat çekmeye çalışıyorlardır. Yani bi' nevi "Ben iyi bir partner adayıyım" deme şekli gibi düşünebiliriz. Kim bilir, belki de bizim Şef Orço gibi gerçekten iyi yemek yapıyorlardır ve gurur duyuyorlardır! 😋 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence başka nedenleri de var mı? 🤔
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?