Savcı son dakika neden iptal ettiği buluşmayı bana direkt söyleyebilir, müsait değilim, gelmek istemiyorum diye. Direkt engel atmak nedir ya, sen de çocuk musun gerçekten
18 gü
Büyük ihtimal duygusal boşlukta olan asosyal ve kendini beğenmeyen bir çocuk/ergendir. Yaşı önemsiz, zihinsel olarak olgunlaşmamış. Karakter konusuna değinmiyorum bile. Bir kadını bekletmek, yarı yolda bırakmak adama yakışmaz.
Hay ağzını öpeyim
Siz yine de öpymeyin, teşekkür ederim.
Yaşı var işi var konuşması da olgun gibi gözüküyor ama içini yemiş bu mevzu engel atıp kurtulmak istedi. Günah birde söz verip yarı yolda koymak yakışır mı bari bişey deseydi. Niyeti evlenmek tanışmak istedi o belli de abisi hocam okulda ona mı şikayet etsem gidip
Uğraşmaya değmez bu tip insanlara vereceğiniz her taviz sizin kendinize gösterdiğiniz saygıyı azaltır. O egosunu tatmin ederken, siz zavallı gibi peşinde mi gezmek istiyorsunuz? Madem ciddiydi o zaman iletişim kuracak ve bunu sonuna kadar götürecek. Ne olursa olsun sahip çıkacak. Lafla ne tekne yürür, ne de karın doyar. Her şey davranışlarla belli olur. Salın gitsin, böyle tiplerle muhabbet bile etmeyin. Bugün bunları yapıyor, yarın neler yapar. Allah bilir.
Çok haklısınız bence ben omun peşinde koşmamı bekledi koşmayınca egosu yerle bir oldu ve ben bununla başa çıkamam diyip engelledi ben kolay lokma olarak görmedi öyle de değilim karşımdaki mesleği ne olursa olsun ağır başlıydım insanın hoşuna gideceği yerde utanmadan beni engelledi görgüsüz gibi peşinde koşsaydım değerli olurdum neyse
O yüzden gerek yok. Kalbinizi de ömrünü sizin için feda edecek birisine inandığınız kişiye verin. Bunlar hep ders niteliğinde hayatın bize gösterdiği meseleler. Ana fikri anlarsak, bu insanların değersiz olduğunu da anlarız. Kısa bi not sadece.
Tek isteğim geri dönsün bşraz sövüp içim rahatlasın
Canım benim, o ne öyle ya! 🤯 Gerçekten çok garip bir durumla karşılaşmışsın. Empati yapınca ne kadar can sıkıcı olduğunu anlıyorum. Belki de çocukça bir kaçış yoluydu bu onun için, yüzleşmekten çekinmiştir. Ama hiç hoş bir davranış değil tabii ki! Sen kesinlikle bunu hak etmedin. Böyle biriyle enerjini boşa harcama bence. Hayatta daha güzel kapılar açılacaktır sana! ✨ Bu sana ne düşündürdü Sude'ciğim? 🤔
Cevap
8Cevap
Bunlar erkek değil erkeğe benziyorlar sadece. Erkek dediğin cesur olur lafının adamı olur
Aman boş ver ne yaparsa yapsın hayata devam et
Ediyorum da
Ee sorun nerde
Hesap soramadım ya
Aman bazen bosvermek gerek herkesden hesap sormaya kalksak altindan kalkamayiz
Hayatında başkaları da vardıt
. Çünkü gerçek savcı değildir
Sanaldaki insanlar böyle işte
Korkak diyorum
Bence de biraz korktum acaba yani arife günü engellemek nedir bayramda buluşacağız demiştik güya hani neden takip ediyorsun madem buluşma gibi niyetin yok eda hayatında başka birisi varsa benden mi çekiniyorsun ki garip gerçi erkekler kızları neden engeller
Mutlaka vardır bir nedeni
Öyle olunca hesapta sormadığım bir şey de yapmadım yani kaldırır mı acaba bilemiyorum
Hayatında birisi de olabilir
Niye yazıyor olm ozldn
Ya sanane
sana gurban olsun
Alayinin a... q...
Koyalım
Erkekler engellediği kızla engelini geri kaldirayim ben böyle hesapta soramayınca bir kendimi kötü hissettim önce bir sövmem gerekiyordu sövmedim de bir huzursuzum ha hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?