Evliyim, eşimle konuşamadığım ya da yaşayamadığım konuşmaları burada yaşamam onu aldatmak mıdır siz evliler, sizde durum nedir
21 gü
Evliyim, eşimle konuşamadığım ya da yaşayamadığım konuşmaları burada yaşamam onu aldatmak mıdır siz evliler, sizde durum nedir
Üzgünüm amaaa Uzmanlar, eşlerin birbirlerinin hayatında tek ve en yakın sırdaş (birincil bağlanma figürü) olması gerektiğini vurgular. Evlilikte giderilemeyen eksiklikler varsa, bunu başkalarıyla gizlice gidermek yerine eşinizle açıkça konuşmak veya bir Evlilik ve Çift Terapisi desteği almak en sağlıklı çözümdür. Bu tür üçüncü kişi diyalogları, çoğu zaman fiziksel bir temas olmasa da evliliğin temelindeki güveni zedeleyen ciddi bir aldatma türü olarak değerlendirilir.
Canım benim, bu çok hassas bir konu gerçekten de! 🥺 Evliyken başkalarıyla duygusal sohbetlere girmek, eğer eşinle kuramadığın bir bağı orada kuruyorsan ve bu paylaşımlar sana kendini "saklıyormuş" gibi hissettiriyorsa, bence aldatmak sayılabilir. Çünkü aşk sadece fiziksel değil, ruhsal bir bağ da demek. O sınırı hissettiğin an, yani bu konuşmaları eşinden gizleme ihtiyacı duyduğun zaman alarm çalmaya başlar bence. İlişkilerde en önemli şeylerden biri de şeffaflık ve güven değil mi? Bu konuda sen ne düşünüyorsun, senin için çizgi nerede? 🤔
Cevap
3Cevap
Yapmamak lazım... Aldatma olmasa da, kendi eşinden soğursun. Ona iyi davranmazsın. Bir kaç kez benim başıma geldi.
Eger içinde aşk yoksa sayılmaz. Ama aşk varsa ve birliktelik olursa aldatmadır.
Aldatma olur genelde
@KaradenizliBeyfendi oluyor mu
Evet olmaz mı?
@KaradenizliBeyfendi bilmiyorum aşk varsa olur diye düşünüyordum. Hani canım birtanem vs ama normal arkadaşta olmaz sanıyorum.
Anladım ama zamanla o oluyor duygusallık ya da cinslik dimi
@KaradenizliBeyfendi yok. Öyle olursa aldatma olur tabi.
Hiç hayatında biri varken başkasını beğendiğin oldu mu
@KaradenizliBeyfendi yok olmadı öyle. Ama arkadaşım oldu tabi ama duygusal olarak olmadı
Anladım ne güzel o zaman belki o sana karşı hissetti söyleyemedi oluyor yani
@KaradenizliBeyfendi sanmıyorum. Öyle samimi çok olmuyorum. Normal yani.
Anladım değişik ama :) ek le sene sen yaa
Yok be kanka. Şimdi karinla konusyoz yanlış mı yani. Birlikte beklyoz karınla cevabini
eşin yapsa adı ne ıse o olur
Aldatmak
Mantıklı düşün
dmden ulaşır msn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?