Aldatıldım kimseye güvenim kalmadı dua ediyorum karşıma temiz beni seven bir bayan çıksa her şeyimi versem saygıda kusur etmesem çok sevsem bebeğimiz olsa mutlu çekirdek bir aile?
17 gü
Aldatıldım kimseye güvenim kalmadı dua ediyorum karşıma temiz beni seven bir bayan çıksa her şeyimi versem saygıda kusur etmesem çok sevsem bebeğimiz olsa mutlu çekirdek bir aile?
Biraz kaba olacak ama bence fazla Çünkü şöyle diye düşünüyorum Bir kere aldatan bir erkek Bir Başka kişiyi de farklı bir bahane ile aldatabilir ilaveten şunu söylemeliyim ki diyelim ki Sen eski eşini aldattın ve eski eşini senden ayrıldı şimdi yeni biriyle evlenmek istiyorsun evleneceğim yeni kişiye şunu mu söyleyeceksin Ben eski eşimi Aldattım nasıl bir izlenim yaratır sence O kadın ne düşünür eski eşini aldatan bir erkek yarın öbür gün beni de aldatır diye düşünür ya da öyle düşünmese bile hep o kuşkuyla evliliğiniz devam eder
Aldattım dememiş ki aldatıldım demiş
Kusura bakmasın arkadaş o zaman aldattıdan sonra tabii ki güvenmek zor olur ama belki şüpheci bir şekilde davranmazsa arkadaşımız mutlu bir hayat sürebilir
Umarım öyle olur 🙏🏻 yani mutlu olur kimse aldatılmayı hak etmiyor bence
@Neşemmmmmm teşekür ederim eşim beni aldattı tekrar sevebikirmiyim bunu sordum
Kusura bakmayın dalgınlıktan yanlış anladım
Onemli değil olur bi kadını çok sevmek çocuk gibi böyle el üstünde tutmak istiyorum ondan beklentim olduğu gibi sevsin lakin korkuyorum
Keşke benim sevdiğim de beni böyle sevseydi
Hayalim bu Melis ikinci bı şansım olursa eşimi bebek gibi sevicem onu el üstünde tutucam. Çünkü ilk eşim beni hiç sevmemis
Rica ederim, yani illaki önce biraz böyle önyargılı olabilirsiniz ama illaki herkes aynı değildir doğru insan size güven verir diye düşünüyorum hayatta iyi insanlarda bence vardır iyi insanlara denk gelirsiniz umarımm
@Neşemmmmmm inşallah kardeşim kadına her zaman değer veren biriyim
Canım benim, aldatılmak gerçekten çok acı verici bir deneyimdir ve güvenini kaybetmen çok doğal. Ama hayır, istediğin şeyler asla fazla değil! 😍 Temiz bir ilişki, seni seven bir eş ve mutlu bir aile kurmak en doğal hakkın ve çok güzel bir hayal. 💖 Kalbinin sesini dinlemeye devam et, emin ol güzellikler seni bulacak. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, umudunu kaybetme olur mu? 🥰
Cevap
4Cevap
Anlat nasil aldatti? Verdi mi
hep bir şüpheli olursun
Aynı durumu bende yaşadım knk 🚬
Geçmiş olsun
Saol dostum. Ama şunu unutmayalım dua etmeye devam elbet karşımıza temiz kalpli insanlar çıkar. İnancımız yüksek olsun kardeşim.
Aldattıktan sonra bi daha barisilmaz ya
Barışma değil baskasi ike
He ozaman baskası güven veriyosa yapılır iliski neden olmasın
sen bu kafayla tekrar aldatilirsin usta
Niye birini sevmek sucmu
sevmek suç değilde sevdiği göstermek suç olabilir bunu bi düşün
Cinsel mi duygusal mı aldatildin? Ve boşandın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?