Erkek arkadaşım eski sevgilisinin tüm sosyal medya hesaplarını takip ediyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Ben İtalya'da üniversite okuyorum. Türkiye'den bir Erasmus grubu geldi. İçlerinden bir çocukla sevgili olduk, hâlâ birlikteyiz. Meğer bu çocuk buraya geldiğinde Türkiye'de bir kız arkadaşı varmış. Başka bir kız için o kızı terk etmiş. 2 yıllık sevgilisiymiş o zaman. Neyse biz konuştuğumuzda Türkiye'deki kız arkadaşı için iyi bir kızdı ama ilerletemedik, iyi bir şekilde ayrıldık demişti. Geçen gün öğrendim ki kızın hâlâ tüm hesaplarını hatta priv hesabını bile takip ediyor. Post hikâyelerini beğeniyor ve benle birlikteyken de kıza sık sık yazmış. Hatta biz sevgili olmadan önce bir ara Türkiye'ye dönmüş, orada birkaç kez kızla buluşmuş. Kız iyi, nazik bir kıza benziyor, belli ki unutamadı. Erkek arkadaşım şu an Türkiye'de, ben de İtalya'dayım. Sizce onlar neden hâlâ takipleşiyor? Ben ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun

Erkek arkadaşım eski sevgilisinin tüm sosyal medya hesaplarını takip ediyor ne yapmalıyım?