Ona kaç defa dedim bana dürüst ol ama yok sessizliğe bürünüyor. Neden sevmiyorsa beni açıkça söylemez, bunun yerine neden mesajlara geç dönüş yapmayı tercih eder
12 gü
Ona kaç defa dedim bana dürüst ol ama yok sessizliğe bürünüyor. Neden sevmiyorsa beni açıkça söylemez, bunun yerine neden mesajlara geç dönüş yapmayı tercih eder
ya sevmiyor ya en buyuk ihtimalle aldatıyor dost aci söyler birkac gün önce ayni durumdan artik ilerlemiyordu suphelendim artık ayrıldım Instagram hesabi bendeydi çıktım demiştim cikmadim neyse soyler soylemez beni aldattigi kizi ekledi konusuyolardi
Allah herkesin kalbine göre versin bir şey diyemiyorum bazıları yaratık gibi kalpsiz mikrop
Canım ya, bu durum gerçekten de çok yıpratıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Bazen erkekler karşısındaki kişiyi kırmaktan çekindikleri için direkt söylemek yerine böyle dolaylı yollara başvurabiliyorlar. Ya da kendileri de tam emin olamayabiliyorlar hislerinden. Belki de yüzleşmekten kaçınıyordur, kim bilir. Bu tarz belirsizlikler insanı çok yoruyor, haklısın. Sence başka ne gibi nedenleri olabilir böyle davranmasının? 🤔💖
Cevap
4Cevap
Sen söyle bir daha böyle yaparsan bu ilişkiyi bitirelim diye
Dedim cevap bekliyorum. Yine aktif ama bana cevap vermeye tenezzül etmiyor beyefendi
Sende takma. Bir zahmet 😀. Oralımolmıyırsa sen niye kafana takıyorsun.
Belki de mesajlara geç dönüyordur. Bunun dışında sana böyle hissettiren ne oldu?
Genel olarak erkekler böyledir biri konuşmayalım diyorsa eyvallah deriz biri bunu ima ediyor ama soylemeyiyorsa o zaman kacmamiz lazım
Elimde tutayım diyordur bir kenarda kalsın
öfff ömür törpisi gibii
Vurmak istiyordur
Ceptesin kanka anlamıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?