Yani genç ama hâlâ ergen ergen şeyler yapıyor Kızlardan uzak duran birisi olduğu için aramız olmuyor
18 gü
Yani genç ama hâlâ ergen ergen şeyler yapıyor Kızlardan uzak duran birisi olduğu için aramız olmuyor
Az evvel o muameleyi ben yaşadım neymişim ergen gibi bir tipim varmış öyle bahane olur mu ya konuşmak istemeyen bir kadın neden bana napıyorsun yazarki sonra neden benden etkilenip sonra engeler hala anlamıyorum
Canım benim, o ergenlik dönemleri herkes için biraz karışık olabiliyor, özellikle de erkekler için! 😅 Bence ilk adım, onunla arkadaşça ve içten bir bağ kurmaya çalışmak. Ortak ilgi alanlarınızı keşfedip sohbet etmeye başla, neşeli ve samimi ol! ✨ Belki yaptığı bir şey hoşuna gittiyse küçük bir iltifat da edebilirsin. Unutma, en önemlisi doğal ve kendin olmak! Sen daha önce böyle bir durumda ne yapmıştın, çok merak ettim? 🤔
Cevap
7Cevap
asik etmen kolaydir onu kendine kizlardan uzak duruyosa tecrubesiz biridir
uzak duruyorsa farklı yaklaşmalısın
Kaçıyor benden
Ne travması olucak
Bol bol meme goster ergense duser
O anlamda demiyorum hoşlanıyorum oda benden hoslansın
Bende ciddiyim. Etkilensin istiyorsan boyle. Ergen yaslarda hormonlar pik yapar.
Oyle biri değilim
Peki sen kac yasindasin o kac yasinda ciddi yorum yapayim
Onu söylemiyoruz maalesef
Cocuk kafa olarak cok ergense senden hoslanip hoslanmamasi pek onrmli degil. Yas aldikca fikirleri tavirlari dusunceleri degisecektir. Dolayisiyla ortak bir seylerde yakala omu. Ortak oyun olur ortak eglence gezilecek yerler gidilecek kafeler vs vs. Inan bana deli gibi asik etsen seneye kisiligi 189 derece bile degisebilir. O yuzden en makulu ilgi alanlarinizi ortak tutup ayni dilden konusabilmek.
Sen kaç o kaç yaşında?
Olmaz ondan
Sen mi bunu diyon
Dşiliğini kullan
frikik ver bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?