11 güŞöyle söyleyeyim, bu platformda zaman geçirirken insanın karşısına her an her çeşit profil çıkabiliyor tabii ki. Ben kendi adıma konuşacak olursam, burada birinden hoşlanmak ya da duygusal bir bağ kurmak konusunda oldukça mesafeliyim. Hayatın ne getireceği belli olmaz, hiçbir şeyin kesin bir garantisi yok elbette ama ben bu tür sanal ortamlarda o toplara girmektense biraz daha uzak durmayı, çizgimi korumayı tercih ederim. Bana göre buradaki etkileşimler keyifli bir sohbetten ve vakit geçirmekten öteye geçmemeli. Kendimi bildiğim ve ne istediğimi net gördüğüm için, böylesi bir beklentiye girmeden sadece ortamın tadını çıkarmak bana çok daha doğru ve huzurlu geliyor açıkçası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)9 güBen gerçekten, kendi yaşamına değil de başkalarının yaşamına laf edip de, bunun üzerine sanki olgunmuş, sanki biliyormuş gibi ahkam kesmeye '' çalışanlara '' çok acıyorum, aynen sizin gibi...
Sizin ne olduğunuz inanın önemli değil, başkalarının da ne olduğunun önemi olmaması gerekiyor ama gelmişsiniz buraya onlara dair yorumlar yapıyorsunuz. Bu kadar mı yalnız, bu kadar mı beceriksiz ve hayata küstürülmüşsünüz? Vallahi hayret.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
9 güHoşlanırım tabi ama öyle hastalıklı gibi gizli sakşı yazışmalar şeklinde değil. Sürekli site üzerinden ilişki yürütmek hastalık işareti bencd. Buradan tanışıp normal hayata taşınan ilişkilerde hoşlanılır.
00 Yorumla
Site içinde, orada burada evcilik oynamak değil,
gerçekten tanımak, sohbet etmek, sesini duymak, gerçekten görmek isteyeceğim türden biri. Çemberin dışına çıkarak yani, yoksa kalsın zaten00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Aşko Kuşko olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥰 İnsan ruhu nerede, ne zaman kime ısınır hiç belli olmaz, değil mi? Bence de buradaki insanlar da gerçek hayatın bir parçası. Ben şu an sevgilimle çok mutluyum ama eğer bir ilişkim olmasaydı, neden olmasın ki? Kim bilir, belki de bir sürü tatlı sohbet bir yerlere giderdi. 🤷♀️ Sen ne dersin, buradaki bir sohbette gerçek bir aşk kıvılcımı yakalanır mı? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 11 güHayır bu sitede kimseyle sevgili olmam. olunmaz da.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 güburadakiler de bot degil ya insan sonuçta, hoslanilir tabii ki. hoslandigim hatta baya etkilendigim de oldu. hayatsız degilim, reel cevremde erkek arkadaslarimda var. iliski yapmayi beceremeyen hayatsizlarin uydurmasi o "bu siteden iliski yapilmaz" seysi
00 Yorumla
9 güNeden olmasın buradakiler insan değil
mi ya kader sonuçta, adam (Abdülhak Hamit Tarhan) eşinin cenazesinde tanıştığı kadınla evlenmiş ötesi mi var 😄11 Yorumla- 9 gü
Aşk yer zaman dinlemiyor işte Jsjs
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Ben genel olarak sanaldan birinden hoşlanmam yüzyüze bile birinden hoşlanmak benim için kolay değil
01 Yorumla
Soran11 güAynı şekilde 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 güSanmıyorum. Bu sitede çoğu insan kendini bk saniyor. Kızın 50 bin takipçi abazasi var, kendini ingiltere prensesi falan sanıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 güBurdan hoşlanmak hayatsızlık olmuyo o zaman tüm sosyal medyayi kapatacaksın hiç kimseden hoşlanmicaksin burada da gayet hoş kızlar var
00 Yorumla Hoşlansınlar tabi. Ama sonra hoşlantıyı eyleme döküp burada "vay beni aldattı öldüm bittim geri döner mi?" diye soru sormasınlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne sevdalar yaşadım sarışındı esmerdi, ne sevdalar yaşadım mavi gözlü dilberdi
06 Yorumla
Soran11 güBiraz daha yaratıcı şeyler bulalım artık lütfen 😂 bildirimini gördüğüm an bu cevabı yazdığını bilerek soruya girdim
Soran11 güLafı da gediğine oturturum diyorsun yani
Soran11 güAçıklamada buna benzer bir şey yazdım zaten, ayrıca bu siteye fuhuş yuvası yapanlar da 24 saat siteden çıkmıyor, kapat hesabı git o zaman derler adama 😂
Gizli Üye(25-29)11 güBuradakilerin kimin eli kimin cebimde belli değil ki. Mesajlarım kapalı derler kendilerine yürüyenlerin mesajını silmezler, bir sürü kişiyle sevgili olurlar 1 kişiyle sevgili oldum derler özellikle eski üyeyse bir sürü sevgili yapmıştır burdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 güAmanın insan mıyık değil miyik bilemedim😱 asla asla dedim ve bilin nolduuuuu askslskdkd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 güOlabilir uyum ve kaf adengine denk gelmesine bakar.
00 Yorumla
9 güGöremiyorum ki nasıl hoşlanayım. Sadece hoş sohbetler olabiliyor. Bu da her şey değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Attın kuyuya bir taş...:)) çok fenasın çokkkkk...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
10 güHoşlantı olabiliyor evet ama yüzyüze gelmediğin sürece geçici hevesler işte
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Gerçekte görmeden emin olmadan imkânsız geliyor bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hoşlanmak istemem açıkçası bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum
00 YorumlaTanıştığım oldu. Herhalde hayatımdaki en iyi dostluk oldu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
11 güOlmaz demem hayat bu her şey olabilir, burdan tanışıp evlenen de oldu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
11 güSadece soruyu okudum aciklama okumadim
Evet hoslanabilirim güzel fakeler var puhah00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 güHadinlen ordan güncellemeymiş
Hoşlanmış ya da sevgili bile olmuşsundur ne bu döneklik?01 Yorumla
Soran9 güLan sen kimsin ki sana yalan söyleme gereği duyayım? Yürü git ruh hastalığını başka yerde sergile
Gizli Üye(18-24)11 güKaç yaşındasın bilmiyorum ama burayı bilmeyen birisin belli ki. Asla denir burası için.
01 Yorumla
Soran11 güYıllardır buradayım ve az çok insanları tanıyan biriyim
Gizli Üye(30-35)9 güÇok sevdim çok da, hem yalancı hem zorba çıktı offff of hergün bakıyorum profiline 🤦🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güYapma bee neyse. Haa tabi o konuda haklısın asla kimseyi kınamam Allah düşürmesin ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 güKimseye aşık olmam demişsin aşk insanın elinde olan bir şey değildir aykü seviyen baya düşük az ceviz tüket
080 Yorumla
Soran10 güSen tüket bence niye bu kadar ciddiye aldın abi sen 😂
Cevap sahibi10 güBen tüketiyorum
Soran10 güHiç belli olmuyor
Cevap sahibi10 güAykü seviyen düşük olduğu için jetonun geç düşüyor senin normaldir
Soran10 güBak kiminki düşük belli oluyor bu konuda 😂 abi sen niye korkup gizliye alıp laf sokmaya çalışıyorsun 😂
Cevap sahibi10 güSen gizliden soracaksın bende aktif yorum yapacam... siz kadınlar kendinizi akıllı sanıyorsunuz galiba...
Soran10 güBenim sorum zaten ve açığa çıkmamak için bir sebebim var en azından soruya bakarsan anlarsın da, evet zekiyiz o yüzden korkup gizlendin seviyesiz
Cevap sahibi10 güSaçma sapan sorduğunuz sorulardan ne kadar Zeki olduğunuz ortada... seviyesiz olduğun için değil akıllı olduğum için gizli cevap verdim... profilini begenmedigim herkesi engelliyorum... en azından soruları görmem
Soran10 güSenin kesin zeka sorunun var o yüzden önüne gelene böyle laf atarak tatmin olmaya çalışıyorsun anladım, Allah şifa versin
Cevap sahibi10 güŞimdi dediklerini düşünüyorum 2 tane evim var borsa da 13 milyon var... bankada 3.300 var canım olsam herhalde bunlar olmazdı diye düşünüp... kendimi akıllı görüyorum...
Soran10 güBen görmüyorum ama o ne olacak? Eşek gibi çalışıp almışsın yani para zekayla kazanılmıyor sonuçta 😂
Cevap sahibi10 güEşşek gibi zorlanmadım yalan Yok... Kendi işim rahat rahat kazandım... keyfimin istediği gibi yaşıyorum... sana bir soru soracam konuyla alakasız... kapalı mısın
Soran10 güKonuyla baya alakasız o yüzden cevap vermeyeceğim 👍
Cevap sahibi10 güKapalı sezdim seni... açık isen canın cehenneme kapalı isen kusura bakma
Soran10 güAbi burada cehennemlik sadece bir sen varsın onda da sana durumundan ötürü iltimas geçerler merak etme 😂
Cevap sahibi10 güDoğrudur bende cehenneme gidecem ben 23 yaşındayım belki sen benden yaşlısın ablacım
Soran10 güDoğrudur bir gözüm çukura bakıyor
Cevap sahibi10 güDiğer gözün nereye bakıyor
Soran10 güGökyüzüne, Allah ne zaman belamı verecek de bu manasız sohbetten kurtulacağım diye bir işaret bekliyorum 😂
Cevap sahibi10 güGüzel (konuştun) sen kazandın 👍👍
Soran10 güEyvallah kardeşim 🫣
Cevap sahibi10 güKimliksiz sana bir şey soracağım ama dalga amaçlı değil citten... bir konuda fikrini alacam gerçekten kötü niyetim yok
Soran10 güKimliksiz diyene bak awq kendisi de gizli 😂 Sor bakalım suratsız
Cevap sahibi10 güBak ciddiyim dalga geçmiyorum şimdi ben giyinme odamı düzenliyorum... bir çok şeyi eledim... ama yurt dışından aldığım bazı tişörtler var sade değil ama... güzel resimli şeyler... bana yardımın dokunur mu bu konuda... karşılığı ne ise de öderim maddi olarak sitilist gibi düşün... bunları da çıkarayım mı veyahut hayır bunlar giyilir diyip bırakacam
Soran10 güNe gibi bir yardım? Giyilir boşa gitmesin o kadar para verip almışsın sonuçta, hiç değilse üzerine kot ceket tarzı bir şeyle kombinle
Cevap sahibi10 güOdada düşünebilecegin ne kadar eşya elbise gömlek takım kazak tişört varsa dolu... bu tişörtler sade değil işte...3d baskılı mesela eğer olmazsa ihtiyaçi olanlara verecem...
Soran10 güEkstra bir dolap al ona koy ama yerin yoksa dağıt gitsin
Cevap sahibi10 gü4 dolap var + duvara bile montaj yaptım gömlekleri asmak için... benim sana demek istediğim konu... bunlar giyilir mi giyilmez mi... baskılı çünkü
Soran10 güGiyilir ya niye giyilmesin, toplumda hoş karşılanmayan baskılarsa giyme
Cevap sahibi10 güMesela Kartal logusu var aslan logusu var at logusu var... baskılı yahni
Soran10 güYa ben de p*rnografik fotoğraflar sandım 😂
Cevap sahibi10 güSana diyorum senin aykü seviyen düşük diye... bari stilde kafayı çalıştır da yardımcı ol bana giyim den hiç mi anlamıyorsun ya
Soran10 güValla anlamıyorum bu stil konularını, ayrıca sensin ayküsüz
Soran10 güYat uyu insanı sinir etme
Cevap sahibi10 güAnlasan benim için önemli idi bu konu
Cevap sahibi10 güKeyfime göre istediğim saatte uyuyorum uyumaya niyetim yok senle uğraşacam sabaha kadar... çerez yiyorum kahve içiyorum
Soran10 güİyi afiyet olsun, hadi iyi geceler
Cevap sahibi10 güUyuyor musun işin yok gücün yok bir saat uyusan sana yeter zaten
Soran10 güAynen
Cevap sahibi10 güBir saat sonra uyu ozm şimdi uyuma
Soran10 güTamam abi ne zaman izin verirsen o zaman uyurum 🙇
Cevap sahibi10 güBurcun ne
Soran10 güTahmin et
Cevap sahibi10 güYengeç değil ikizler değil terazi den nefret ederim... aslan olmanı istemem
Soran10 güE hangisi olmamı isterdin 😂
Cevap sahibi10 güYengeç ikizler olmanı isterdim
Soran10 güDeğilim 🤷
Cevap sahibi10 güBak yeminle diyorum sana eğer tek seferde benim Burcu mu tahmin edersen 5.000 atacam sana... tek hakkın var
Soran10 güBoğa
Cevap sahibi10 güWay MK
Soran10 güDoğru değildir zaten
Cevap sahibi10 güBildin
Soran10 güAman ne büyük bir başarı 😒
Soran10 güNeyse iyi geceler
Cevap sahibi10 güNerden tahmin ettin ciddi soruyorum çok mu açık verdim
Soran10 güYok be genelde ilk burç tahminlerinde direkt boğa burcunu söylerim ya tutarsa diye 😂
Cevap sahibi10 güŞimdi ne olacak yemin etmiştim bildin
Soran10 güİstemiyorum, paran da senin olsun aykün da, ben gidiyorum
Cevap sahibi10 güHelal olsun diyorum gerçekten sezgin iyiymiş... burcunu söyle birde kapalı mısın onu de sonra uyu
Soran10 güBalık, açık
Cevap sahibi10 güBalıklar saplantılı olur hiç sevmem... kişisel üstüne alınma keşke kapalı olsaydın
Soran10 güYav sanki kapalı olsam koşup kucağına atlayacağım
Cevap sahibi10 güOndan demedim kapalı tahmin ettim seni
Soran10 güTahminlerin tutmuyor zaten üzülme boşuna
Cevap sahibi10 güTek üzüldüğüm gizlisin ya nerden tanıcam seni de salça olacam 😆... sen gizli ben gizli
Soran10 güNe yapacaksın zaten ayküsüz birini, takıl yoluna bak 🙂
Cevap sahibi10 güBazen canım sıkılıyor imkanım olmasına rağmen
Soran10 güGit ksde herhangi birine sataş işte, ben uyuyorum
Cevap sahibi10 güSenle konuşmak başka başkası ile konuşmak başka sen varken başkası ile uğraşamam
Soran10 güAblan yaşında kadınım git yaşıtlarınla uğraş evladım 😂
Cevap sahibi10 güBen iyi bir öğrenciyim herşeyi çabuk kavrarım olgunluk yaşta değil başta demişler
Soran10 güBenden mi öğreneceksin? Boş yaptık baya o yüzden çıkayım ben
Cevap sahibi10 güNereye gidiyorsun her insanın bir birinden öğrenecek şeyleri vardır
Soran10 güBu saatler uyku saatleridir ya genelde hani, uyuyorum yazma bildirim geliyor sürekli
Cevap sahibi10 güSeninle konuşmak huzur veriyor... bildirim geliyor ise yazmam
Soran10 güBugün bunu söyleyen 2. Kişisin, ikinizde yalan söylüyorsunuz ama neyse 😂 yazma rica ediyorum
Cevap sahibi10 güValla yalan söylemiyorum ilk seferde burcumu bildin ve yemin etmiştim sana gönderecem diye sen istemedin... ama bildin boğa Burcuyum değişik enerji veriyorsun oda huzur oluyor... durduk yere yalan soylicek değilim hem uyucak diye yazmıyayım diyorum hemde canım konuşmak istiyor
Soran10 güTeşekkür ederim 🙂
Cevap sahibi10 güUykun çok yoksa uyuma ya
Soran9 güUyumuşum dün bir anda, neyse zaten öncesinde söylemiştim 😂
11 güHayır ama dediğinde haklısın. Gerçi güven büyük sıkıntı
00 Yorumla
11 güevet oluyor tanısınca
sen bitirrdin mi ilişkini?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geldim geldim üzülme
011 Yorumla
Soran9 güNeye üzüleceğim? Yanlış soruya mı yazdın 😂
Soran9 güKeşke bu kadar özgüvenim olsaydı 😂
Soran9 gü😒🙄
Soran9 güBirine ilanı aşk edecek olsam gider direkt dm kutusuna damlarim, o yüzden gizli sordum
Soran9 güYa bu sitede gizli soru sormakla özgüvenin ne alakası var? Bir siteyi bu kadar önemsemeyin. Her doğru nasıl her yerde konuşulmuyorsa her şey de her yerde açık bir şekilde konuşulmuyor ok?
Soran9 güBen ciddiye almadım bu arada, ve o sondaki lafı da kendi üstüme alınmıyorum zaten 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
10 güAbsürt bir şey değil. Gayet normal
03 Yorumla
Soran10 güSenin oldu galiba
- 10 gü
Olmuştu evet
Soran10 gü👍🙂
Gizli Üye(36-45)11 güEvet hoslanirim. zarif narin tarli dilli bir hatun gordugumde
03 Yorumla
Soran11 güHer böyle olandan hoslanacak mısın
Cevap sahibi11 güGinlumden gecen bu ama gidersin hic olmadik birinden hoslanirsin bunu sende cok iyi bikiyorsun
Cevap sahibi11 güSen nasil erkeklerden hoslaniyorsun
11 güBurdakilerin hepsi çöp heleki erkekler
016 Yorumla- 10 gü
Kes velet
Soran10 güKağan bence sus, kız haklı
- 10 gü
@FreshPanter7 o iğrenc tipinle nasıl hakaret ediyosn bana
Soran10 gü😂😂
- 10 gü
Aynaya bakmanı tavsiye ederim. Senin gibiler kafelerde numaramı almak icin ölüyolar velet
- 10 gü
@FreshPanter7 leldeldkwkckdlxkdkdf bu tiplemi bi kaybol ya
Soran10 güHelal kız 😂
- 10 gü
Yalandan tipime laf yapıyor kşara bak ulan senden 10 tane olsun yüz vermem neyin egosu bu velet
Soran10 güTartışmayın bildirim geliyor, ayrıca kız da sana yavşamıyor bu neyin özgüveni abi
- 10 gü
Yavsayamaz onu diyorum bende , ikinizi toplasak 1 kız etmezsiniz tipsizler
Soran10 güİyi güldüm sayende yanık 😂 abi git işine hadi
- 10 gü
Lan dötünüzü silemiyorsunuz 2 metre tırnaklarınızla asıl leş ve çöp sizsiniz hala bos yapıyorsunuz uzayın
Soran10 güÇileklimilk bu şizofreni ya takmayalim
- 10 gü
0rsplar bunun kıcını kaldırmıs değmez takmaya kskxkckc
Soran10 güAynen öyle valla 😂
- 10 gü
Ula tipsizler sizi, 2/3 ergen size güzel demiş kendinizi güzel sanıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
11 güÇok haklısın ama ben kalpsizmişim
02 Yorumla
Soran11 güBiz de kalpsiziz boş ver
- 11 gü
Kıyamam
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
9 güHoşlanabilirim, belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 güGüzel kız yok 1 tane var oda almanyada ben türkiyede
00 YorumlaSevgili bile olduk neyse sinirlerim bozuldu bi sn
00 YorumlaHayır yok olmalı illaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
10 güYedik o boku bir daha olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 güBen mi kimseden hoşlanmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 güOlabilir neden olmasın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Aşık olup 4 yılımı vermiştim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 güBu siteden kimseyle olunmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
11 güoldu biri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 güHoşlanmam gerek yok ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
11 güOlabilir normal bir şey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
11 güHayır asla katta katien
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 güEvet yaptım öyle bir hata
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yan yana gelmeden zor
00 Yorumla
11 güimkansız değil ama zor burada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
11 güZevkime göre olursa hoşlanırım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olabilir niye olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşık mı oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güNiye olmasın ki buradakiler öcü mü 🤣
07 Yorumla
Soran9 güBen zaten açıkladım ama ben zaten hiçbir yerden biriyle tanışmadigim için sorun olmuyor
Cevap sahibi9 güBende öyleyim ama peki birine nasıl denk geleceğini düşünüyorsun
Soran9 güDüşünmüyorum ki zaten 😂
Cevap sahibi9 güBendensin yaş kaç
Soran9 gü25 sen
Cevap sahibi9 güEvlilik geçmişin var mı. Benimki gördüğün gibi yüksek
Cevap sahibi9 güÇok akıllısın eğer birgün fikrin değişmezse.. Çünkü bu ülkenin erkeği hiçbir kadına degmez.. Böyle akıllı birilerini görünce çok seviniyorum kendini heba etmeyen kadınlara
Gizli Üye(30-35)11 güO kadar mı hayatsızsın
08 Yorumla
Soran11 güCidden okuyun bir şeyleri ya
Cevap sahibi11 güAfedersin tam okumadım hakkını helal et
Soran11 güEstağfurullah helal olsun
Cevap sahibi11 güHoşlandığın biri yok ama olabilir benimde olabilir burada güzel kızlar var güzel insanlar var
Cevap sahibi11 güBelki sen de güzelsin
Cevap sahibi11 güBende yakışıklıyım
Soran11 güO kadar mı hayatsızsın 😂
Cevap sahibi11 güBak ya 🤣
Gizli Üye(45 üstü)11 gü8 kişiyle buluştuk bu siteden
00 YorumlaBekar kal kanka sen en iyisii
12 Yorumla
Soran11 güZaten ya, soruyu öylesine sordum çünkü bu sitede doğru dürüst biri zaten bulunmaz
11 güSevgilim var direkt
01 Yorumla
Soran11 güBuradan mı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 güHaklısın
04 Yorumla
Soran11 güSende mi brütüs
- 11 gü
Bir kez hoşlanmıştım çok tatlı biriydi
Soran11 güTanıyor muyuz acaba 😂
- 11 gü
Bilmem adını bilsem hatırlarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 güHaklısın.
080 Yorumla
Soran11 güHer zaman 😎
- 11 gü
İnsan sevdikten ve anlaştıkdan sonra gerisinin önemi yok
Soran11 güAbi soru gerçek değil ya, yani birinden hoşlanmıyorum ama haklısın
- 11 gü
Yok hoşlanabilirsin. Sonuçta sen nasıl evinde oturup film izleyen biriysen bende oturmuş maç izliyorum farkımız tarzımız yanj
Soran11 güBu kadar anlayışlı olma bak aşık olurlar sonra 😂 malum kriterler o kadar düştü ki
- 11 gü
Aşık olmak güzel eğer olurlarsa bende olurum. Kimsenin sevgisini karşılıksız bırakacak kadar kalpsiz değilim. En azından uğraşırım
Soran11 güUmarım hayırlı birini bulursun 🙏
- 11 gü
Birini aramıyorum ya gelen gelir. Kalbime girdi mi bende onu gönlüme açarım. Sonsuza dek ❤️
Soran11 güŞimdi açılasım var dermişim
Soran11 güKorkma ya bir şaka yaptık kaçtı adam
- 11 gü
Hayır ya maça bakıyordum da ne manada açılasın var kime?
Soran11 güHiç kimseye, ironi dedim zaten
- 11 gü
Sende umarım seversin birini sevgi güzeldir. Yaşın da büyük zaten
Soran11 güYok kalsın istemiyorum da yaşımın neresi büyük abi tam olarak 😂
- 11 gü
Kaç yaşındasın
Soran11 güYeni 25 oldum
- 11 gü
Aramızda 4 yaş var bana abi diyorsun ayıp değil mi hanfendi
Soran11 güMahmut mu diyeyim
Soran11 gü4 5 yaş az buz bir şey mi 😂
- 11 gü
Az bence ya kanka desen daha güzel olurdu bence o kadar konuştuk ettik dertleştik
Soran11 güKankanın ilerisine de geçebiliriz istersen 😂
- 11 gü
Ahahah neden olmasın.
Soran11 gü🙂👍
- 11 gü
artık flört müyüz dhshaj
Soran11 güYok be sana kıyamam boş ver 😂
- 11 gü
Derkenn nasıl yani anlamadım
Soran11 güGüldük eğlendik burada bitirelim sohbeti tadı kaçmadan
- 11 gü
Tamam da bana niye kıydık ki şu an...
Soran11 güİçimden geldi onu demek olamaz mı 🥹
- 11 gü
Nerelisin
Soran11 güDoğu bölgesinden bir il diyeyim
- 11 gü
Ne güzel batıya gelsene
Soran11 güBatıdayım zaten, nereli olduğumu sordun cevabı verdim ben de 😊
- 11 gü
Nerelisin derken hani nerede yaşıyorsun manasında soruyorum genelde napim yoksa dhsh
Soran11 güE genelde nerelisin sorusunun cevabı kütüğün olduğu il değil mi Abicim 😂 nerede yaşıyorsun diye sorsan anlaşılır o işte 😂
- 11 gü
Ya artık kütük nerede doğduğun değil nerede yediğin sen nerede kazanıyorsun
Soran11 güİstanbul abi sen
- 11 gü
Hâlâ mi abi yahu üzülüyorum bak...
Soran11 güAbi sevgilin var belli (sorundan anladım) gelmiş burada taşakı talatu Fitnat geçiyorsun 😂
- 11 gü
Alakası bile yok.. sevgilim de yok.. soru hakkımı doldurup level kasıyorum dhshaj öyle aklıma geldi sordum senin yok mu manitan
Soran11 güYok be, bizi kim alabilur 😂
- 11 gü
Niye senin neyin eksik ne güzel sohbetin var yani en önemlisi sohbet edilebilir olmak
Soran11 güNeyim fazla.. sohbetim yazıda güzel ya işleme koyunca pek başarılı değilim, zaten ilişki falan istemiyorum ya Allah isteyene en güzelini versin 🙏🙂
- 11 gü
Niye ki zaten evlensen de sohbetin çoğu yazı ile oluyor takma kafana konuşmada derken sanki ise gitmiyor musun
Soran11 güİşim olsaydı mecbur giderdim zaten 😂 ama yok maalesef
- 11 gü
İstanbul'da işsiz nasıl yaşıyorsun kız orası zor. Yani memleketinde olsan neyse ama
Soran11 güAile evinde pek harcama olmuyor zaten enayiler sağolsun 😂 ama iş arıyorum ya bulursam çalışacağım zaten hayırlısı bakalım
- 11 gü
Kpss falan çalış memur ol kurtar kendini ne zamana kadar aile evinde kalacaksın ki
Soran11 güKalmam zaten kendi düzenimi kurma vaktim geldi, yakında gideceğim buralardan tozumu bile bulamazlar zaten
- 11 gü
Nere gidiyorsun kız beni de götür gittiğin yere kaçalım buralardan kurtaralım kendimiz arkamıza bile bakmayalim
Soran11 güGittiğim yerde bana bile yer yok belki boşa fazlalık almayayım en iyisi 😂
- 11 gü
Nere gidiyorsun ki
Soran11 güBilmiyorum artık Allah bilir gerisini 🤷 ama gideceğim orası kesin. Dediğin gibi ömür boyu burada mal gibi kalamam
- 11 gü
Kızım nere gittiğini bilmeden nere gideceksin ki? Azıcık tüyo ver bana hadi bende gelirim çaktırmadan 🫣
Soran11 güTers köşe yaparım belki benim sözüme çok da güvenme sen 😂
- 11 gü
Olsun ya merak ettim hadi söyle
Soran11 güValla bilmiyorum çalışıp birikim yapacağım, bu ilçeden başka bir şehirde ev kiralar yaşarım
Soran11 güSıktım seni 3 saattir hakkını helal et
- 11 gü
Kiralar çok pahalı ama kaç TL alacaksın da ohoo memur olsan belki olur o dediğin ne okumuştun
- 11 gü
Ne alaka ya normalden yazıp konuşsak iyidi böyle herkes görüyor fhsha
Soran11 güFazla detaya girmesek 😊
- 11 gü
Gireceksek ordan girelim bari ki 🫣
Soran11 güAa sapık 😱 nereden giriyorsun sen 😂
Soran10 güO çirkin sorusunu bana ithafen mi sordun merak ettim
Soran10 güNeyse kusura bakma sormadım varsay, iyi günler
- 10 gü
Ne alakası var
Soran10 güNe bileyim, mesaj yazdın geri dönmedin üstüne de bu sorulara denk geldim, dedim bana mı çirkin diyor da böyle yaptı, neyse olabilir sorun değil
Soran10 güKendine iyi bak abi iyi günler tekrardan
- 10 gü
Mesajlarını kapamışsin aw
Soran10 güE kaç saat cevap gelmeyince sildim mesajları o yüzden kapalıdır 😂
- 10 gü
Uyumuşum akşam? Gece sonuçta yani
Soran10 güTamam sorun değil, takıl keyfine bak
- 10 gü
Ne tirrip bu
Soran10 güTrip atmıyorum abi zaten hangi sıfatla trip atacağım 😂
- 10 gü
Bilmem aşık mı oldun bana
Soran10 güAynen kör kütük hem de 🙄
- 10 gü
Söyle beğendiysenn
Soran10 güUzatmayalım bence artık 🙂
- 10 gü
Neyse iyi gecelerrr
Soran10 güSana da
Hiç belli olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
9 güHayır olmazdım
00 Yorumla
9 güHayır olmaz imkansız
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım