Lütfen yargılamayın ama beni eşi olarak mı hayal ediyor çok değişik davranıyor. Hatta sürekli sinirlendirip sarılmaya çalışıyor. Ben direkt geri cekiliyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen yargılamayın ama beni eşi olarak mı hayal ediyor çok değişik davranıyor. Hatta sürekli sinirlendirip sarılmaya çalışıyor. Ben direkt geri cekiliyorum.
Umarim ensest iliski falan dusunmuyordur.
Mesela bu tarz bir iliski ihtimalini cevremizdeki kimseye yakistiramayiz. Sen yakistirmiyorsun, ben yakistirmiyorum, bir baskasi yakistirmiyor; eee o zaman bu tarz iliski fantezisi olanlar kimler? Oyle ya da boyle herkesin cevresinde bu tarz insanlar illa ki var. Hani direkt oyle dusunuyor demek istemem ama anlattiklariniz bunu gosteriyor. Abiniz bile olsa bundan sonraki tavriniz daha sert ve daha net olmali bence. Yine ayni hareketi yaptigi zaman ‘ben artik 24 yasindayim, cocuk degilim, bu tarz hareketler yapman bana uygun degil ve bir daha yapmani istemiyorum’ gibi.
Öyle yapıyorum zaten yüzüne bile bakmıyorum. Benle bas edemediği için ona yüz vermediğim için bu sefer beni insanlara kötülüyor, psikoloji bozmuş falan da diyor herkese Allah'tan beni tanıyanlar biliyor. Değişik bir yaratık, bazen beni kıskandırmaya çalışıyor ben yüz vermeyince sinirilenşyor. Artık onunla yemek bile yemiyorum. Hatta daha neler neler var bşr ara odamı karıstırıyordu eve sözde beni korumak için kamera takmıştı, izin vermeyince kablo ayarlanını değiştirip takmıstı sonradan fark ettim. Ben genç kızım neden odamı karıştırıyorsun değince hakkım var diyordu. İlk zamanlar odamın kapısını kilitliyordum gelmesin diye 3 defa kapımı kırdı. Mikrop bşr şey az kaldı ondan kurtulmama. Zaten gşdince onu her yerden engelleyecem.
Canım, bu durumun seni ne kadar rahatsız ettiğini ve düşündürdüğünü tahmin edebiliyorum, gerçekten zor bir şey bu. 😔 Kendi sınırlarının ihlal edildiğini hissetmen çok normal. Eğer abinin davranışları seni rahatsız ediyorsa, ona bu konuda açıkça hislerini söylemen veya güvendiğin başka bir yetişkinle konuşman çok önemli. Kendi hislerini ve rahatını her zaman ön planda tutmalısın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kendini nasıl hissediyorsun? ❤️
Cevap
6Cevap
Ver kiz istekliyse yazik
Yaşlar kaç
Ben 24 abim 40 bir şey askında yorumlarda yazdım
Tek tek yorumlara bakmıyorum bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra olmaz heralde
Üveymi abin
Ergen
Üvey abi galiba
O ne la
Erkek misin sjjsjs öyle hissettim. Bilmiyorum ama öyle hissediyorum
Değilm aşkoo ne alaka ama saçma bi soru geldi bana
Kaç yaşında bu adam
Çok büyük 40 yaşlarında ben 24 yasımdayım. Hiç evlenmedi ve onlar üniversite için aynı evde yaşıyorum. Ben öyle hissediyorum bir çok şey var ve bir ara ayağıyla popoma vurdu ve kızdım sonra ertesi gün tekaran yaptı bşr ara ayağıyla sanki bana vuruyor gibi yapıp meme dokundu. Şakayla karışık yapıyor. Değişik şeyler var ya da beni sinirlendirip sonra sarılmak istiyor. Bazen onun karşıdakini sinirlendirme ile fantezileri olduğunu düşünüyorum, sürekli didişmek istiyor. Cocukta değil baktığımızda bir sürü şey var tabi
Ne yapıyorsunuz siz iğrenç degilmj
Bu adam seni becermek istiyor uyan
Ben yapmıyorum delirme bende sinirleniyorum tepkimi gösteriyorum Antalya sıcağında bile uzun giyiniyorum.
Ailene dedinmi
Hayır ne diyim söylesem bile şaka yapıyor sen yanlış anladın diyecekler. Zaten somut bir şey görmeyince kadınlar suçlu oluyor. Başka abimde öyleydi arkadan sanki sakalasıyor gibi davranıyordu sonra hem popoma hem gögüslerime dokunuyordu ama kimseye söylemedim o zamanlar daha küçüktüm. Evli değiller hiçbiri zaten
Uzak dur bundan
Hepsi sana yürümüş izin versen hepsi becerir bunlar sana azmis olduklarinin en temel belirtisidir
@Berat06905 uzak duruyorum zaten evin en küçüğü benim ve anlamaz diye mi düşünüyorlar bilmiyorum ama fark ediyorum. Zaten mesafeli duruyorum, uzun şeyler giyiyorum. Bir de otolde calısıyor biri oradaki ortamdan kaynaklı öı bilmiyorum çok sınırlı oluyor sürekli sorun çıkarıyor. Pis mikro gibiler gerçekten.
Abi kardes fantazisinden etkilenmistir internette birinden veya videolardan hiçbir abi kardesinin poposuna vurmaz sakada olsa dokunmaz tiksinmesi lazim ama seni arzulamislar
@Berat06905 ben şey düşünüyorum evli değiller ve böyle şeyler yapamıyorlar o yüzden şakayla karışık bana dokunuyırlar. Şakayla karışık olduğu içinde sapık desem şaka yapıyorum sen yanlış anladın diyecekler. Ve öylede açık saçık giyinen biri değilim hissediyorum o yüzden kapalı uzun şeyler tercşh ediyorum ama sapık gibiler. Hatta ben sok oldum popoma vurunca Utanmasa elşyle vuracak diye düşünüyorum. Ve beni sinirlendirince daha çok yakınlaşmak istiyor zaten ondan sonra bir tuhaflık olduğunu anladım. Başta yanlış anlıyorum falan dedim ama yok.
Benim yorumumu silermisin lütfen bildirim gelmesin
Dedigim gibi izin versen sana grup yapacak derecede abaza olmuslar kardes filan dinlemezler artik evli olmadiklari icin böyle zaten
ney QOJSKQJZKQMZ
Sjjsjsjsjsk çok tuhaf bende başta saçma buldum ama öyle hissediyorum.
vayvayvay
durumun sakat
Çok sağkınca
Kafanmi gidik
Öyle olsun istiyorum ama yorumlarra yazdım çok uygun davranmıyor. Sırf ona güvenmediğim için evde yazın antalya sıcağında bile uzun şeyler giyiyorum
Annene söyle
İnanırlar mı sanıyorsun zaten o yüzden kimseye diyemiyorum.
Bilemedim vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?