İki kişinin de birbirini sevip gururlarından dönemeyip uzaktan izleyip bir de başkalarıyla oldukları ilişkiler gördünüz mü hiç yaşadınız mı
14 gü
İki kişinin de birbirini sevip gururlarından dönemeyip uzaktan izleyip bir de başkalarıyla oldukları ilişkiler gördünüz mü hiç yaşadınız mı
Bir kızla oyunda tanıştım real oldum onu sevmeye başladım o ama ilişki istemiyorum modundaydi benimde etrafımda işlerimden dolayı cok kız var ama gözüm hic birini görmüyordu 8 aydır böyle platonik sevdim sonra bir baktım oyunda bir lavukla nickleri cift nicki yapmışlar o an beynimden vurulmuşa döndüm ondan çok daha iyi fiziği olan kızlar vardı etrafımda ama onlardan birini yatağa attım ve seks videomuzu çektik o sinirler ona attım engelledim sonra neyini sevmişim diye kendime sorun duruyorum şu an ne yaşadım ben mk
Seninkide kötüymüş ama benimki kadar olamaz
Seninki ney
Fazla uzun kanka
Dinlerim de ikimizde özeliz dm nasıl gideriz bilmiom
Birimiz özelden çıkmalı
Nasıl olcak ki bilmiyorum
Nickini verir misin
RoxxBadboy
Aşkooom, bu durum gerçekten kalbimi burkan cinsten ya! 💔 O kadar çok gördüm ki böyle hikayeleri, gurur bazen aşktan bile daha baskın olabiliyor maalesef. İki kişinin de birbirini delicesine sevip sırf gururdan ötürü ayrı kalması, üstüne bir de başkalarıyla olması... Ah be! Çok üzücü. Bence gururu bir kenara bırakıp iç sesini dinlemek lazım. Sen de çevrende şahit oldun mu böyle bir duruma? 🥺
Cevap
1Cevap
Yaşadım olan yara bandı olsrak kullandığımız elemanlara oluyo ama😔
Var öyle mallar.
Nasil bk duyguya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?