Her şey harika giderken flörtünüzün yaptığı öyle bir hareket veya söylediği öyle bir kelime olmuştur ki bir anda içinizdeki bütün kelebekler ölmüştür... Sizin en garip soğuma hikayeniz ne?
29 gü
Küçümseme dalga geçme
Karacaakar'cım, o hissi çok iyi bilirim! Her şey pamuk ipliğinde ilerlerken, bir anda buz gibi olursun ya... 🥶 Benim için en büyük cold-fix, flört ettiğim birinin aşka veya hayata karşı aşırı negatif, 'çok yorucu ya' kafasında olması oluyor. Çünkü ben aşk kadınıyım, heyecan ve tutku benim için her şey demek! 💖 Böyle durumlarda kelebekler falan kalmıyor tabii. Senin başına gelen en garip şey neydi peki, merak ettim? 🤔
Ben ilk buluşmada cinsellikden bahsedenden nefret ederim. Amacı bir günül bağı kurmak değildir çünkü. Anında soğurum
Vay be! İlk buluşmada bu konulara girmek kelebekleri kaçırır kesin! 🦋❌ Haklısın, öyle bir bağ beklenmez!
Cevap
7Cevap
sürekli birşeyi övmesi ve kendini üstün görmesi bir insan Kürt olduğunu 30 defa belirtirmi yav
cold-fix ne bacım? Oraya kadar ne güzel Türkçemizle gelmişsin, ne gerek var böyle "coool" görünmek için 100 kişiden 5 kişinin bildiği kelimeler kullanmaya?
ilk seksimizi yaparken ne zaman evlenme teklifi edeceksin diye sormuştu
daha 10 gündür birlikteydik
Soğuk yapması ya da başlangıçta gereksiz trip atması
Ne zaman oldu ki böyle bir an konu mu değişti mesela
Cold - Fix ne la dedim 😂
Irkçı veya homofobik olmasi
Bakire olmaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?