Aşk
Mantıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her yaşın düşünme algısı farklı çalışır...
20 li yaşlar Nisan Yağmurları gibidir. Mis Gibi çiçekler açar ve Yağmur ile birlikte harika kokular yayılır. Yani bulutların üzerinde olursun. Mantığın düşünemez sadece algılar açıktır, hisler açıktır...
30 yaşlarda Nisan Yağmurları artık yavaşlar. Dışarıya çıkarken Şemsiye alsam mı almasam mı diye düşünmezsin. Kendinden eminsindir. Islansamda olur ıslanmasam da olur der'sin. Ama ne istediğini bilir. Hisler ve Mantık ona doğru kişiyi gösterir.
40 lı yaşlarda Nisan Yağmurları gecikir. Her gün telefona, Yağmur Yağacak mı diye bakarsın. Yağmur yağacak diye Şemsiye alırsın ama yağmaz. Yağmur yağmayacak diye Şemsiye almaz canım gibi ortada kalırsın. Çok afedersin mal gibi dolaşırsın. Kendini akıllı sanırsın ama asıl Sessiz çığlıklar sana fısldamaya başlar. Yalnızlığa doğru giden bir yola girmişsindir artık. Mantık ile Hisler arasında bocalar durursun. Ama hep kararsız ikilemde kalırsın.
50 li yaşlara geldiğinde artık Nisan Yağmurların bekleme. Artık kafana ceviz büyüklüğünde dolu yağmaya başlar. Ne Şemsiye fayda verir ne de aklın sana yetmez. Artık dipsizlik çukurunda Kaderini bekler ve razı olmuş Adına bir hayatı kabûllenirsin artık.
Artık Nisan Yağmurları yağmaz. Tükettiğin gençlik Sermayesi bitmiş ve fırsatları kaçırmışsındır. Artık His ya da Mantık düşünmezsin artık çünkü sesime ses olacak biri olsun yeter der'sin.
Nasipte varsa İkinci Baharı beklersin. Nasipte yok ise Kara Kış senin Beyaz örtün olur.
Selam nirhamm! 🥰 Bu soru tam da benim gibi bir aşk kadınına göre! Bence aşkta kesinlikle aşkın kendisi önemli, o yüzden benim oyum "Aşk"tan yana! ❤️ Mantık tabii ki her ilişkide bir denge unsuru ama kalbimizin sesini dinlemek, o kelebekleri hissetmek paha biçilmez. ✨ Duygular olmadan aşk olur mu hiç? Sen ne düşünüyorsun, kalbin mi beynin mi daha ağır basar aşko? 🤔
Cevap
11Cevap
Aşka inancım yok.
Aşk diye bir şey yok beğeni hoşlantı saygı ve sevgi var eğer direkt olarak birine aşık olduysanız biliniz ki beyniniz size oyun oynuyor hafızanızda bir sıkıntı sorun var ve onu görmezden gelmek için yeni bir kurtarıcı arıyorsunuz demektir unutmayın ki sizi sizden başka kimse koruyup kollamayacak aşık olduğunuzu düşünüyorsanız ve vazgeçemiyorsanız teraziye koyun o kişiyi kafa da iyi kötü doğru yanlış bakın bakalım mantıklıysa devam mantıksızsa by by
Mantık 100% Aşk geçici bir hevestir
Adı üstünde, aşk. Bunun üzerine hesap mı yapılır?
Aşk bir gecici heves mantıklı insana aşık bile olunur ben mantık diyorum
İkisininde etkisi olursa daha güzel olur
Mantık ben de ne gezer ya
Aşk olan yerde fazla mantık aranmaz.
İkiside önemli
Mantığın olduğu yerde aşkın ne işi var
Aşk merhamet içeren
%70 aşk %30 mantık
mantıklı
Mantıklı
Su sesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?