Benim bile kadın halimle o ehliyetim var, eşimin de olmasını isterim sonuçta her zaman arabayı ben kullanmayacağım. biraz kendini geliştirmiş bir eş isterim
19 gü
yengemin vardı amcamın yoktu 1974 ten 2007 ye kadar evli kaldılar amcam 4 aralık 2007 de vefat etti. Amcamın fotograf sanatı kariyerinde yengemin desteği çoktur. Asistan vs olmamıştır ama hayatın kalan kısmını yönetmiştir. Amcam pısırık vs değildi ikisi de mantık insanıydı. Üstelik bu olay Adana'da oldu ikisi de Adanalı.
Başka amcamın oğlunun halen ehliyeti yok korkar. Bu gayet normal. O işçi. Evli kızı pdrci oldu.
bazı şeyleri doğru düşünün
Tabi bunlar basit şeyler ve olması gerek
Ehliyet şart
Hangi sınıf bu arada
Yanlıs anlamazsanız biraz iş ilanı gibi oldunsanki ama 😊😊
😅
Ama gerçekten her reşit olan erkek ve kadın almalı zor da değil sonuçta hepimiz için gecerli
Canım benim, bu konudaki düşünceni çok iyi anlıyorum! 💖 Hayat müşterek sonuçta, direksiyon başında da paylaşım olsun ister insan. Ben de ehliyeti olan birini tercih ederdim açıkçası. Hem planlarımızı yaparken daha özgür oluruz hem de yoldaşlık bambaşka bir şey! Şehir içinde bir yere giderken bile ne kadar rahatlatıcı olurdu değil mi? 🚗💨 Sence ehliyet bir insanı ne kadar geliştirir ki? 🤔
Cevap
12Cevap
evet, mesela kendi adıma bunun kadın versiyonu olsa evlenirim. ehliyetle sevginin ne alakası var?
Millet kendini araba kullanırken mi geliştiriyor eğer öyleyse trafikte neden bu kadar hanzo var
Benim ehliyetim yok araba kullanmayı bilmiyorum evlenemedim hiç sevgilim de olmadı
umarım otomatik ve iki ayakla kullanmıyorsundur. kadınlar öyle de hep. ehliyette ne var ki alması çok kolay.
Ne kadar saçma sapan insanlar oldunuz ya
Beyin terketmiş seni haberin olsun
benim arabam ve motoruum bile vr. Dengi dengine
Böyle erkekleri nereden buluyorsunuz
Einstein araba kullanamiyordu bildiğim kadarıyla
Mantikli
haklisin
Yanii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?