karşımda bir kısmetim var mesleği uzman kardiyolog uzun boylu falan ama biraz çirkin yani bana göre bayağı.. ama iyi biri 33 yaşında sizce ne tercih etmeliyim
20 gü
İnsanlara çirkinlik sıfatı yapıştırılmaz.
Belki o insanın başka bir yönü dünyadaki tüm insanlardan daha üstündür ve sırf bu özelliği nedeniyle farklı ve çekici olabilir.
Olgunlaşım ve kullandığınız kelimelerle üslubunuza dikkat edin derim.
haklısınız kimse cirkin değil ama ne bileyim bu da benim ayibim olsun kusura bakmayın
Bak arkadaş kafandaki gibi birini bulman imkansiz ama ucundan kiyisindan bulabilirsin sen sidmi bu adami begenmiyin yarin bir yola cikacak yaptigi hersey gozune batacak bu adama hayaller kurduracan mantiginla belli bir yere gidecen ve bu adamin ahini alacan ve yasattigini yasamadan olmeyecen bundan 9 ay once sonradann beni istemedigibi mantigiyla hareket ettigini ogrendigim eski nisanlim benim yikti gecirdi. Hakkimi bile helal etmedim sen dusun
Biri yapamıyorsa ilerlemez ne koşulda olsun burada herkese dalga konusu olmaktansa aklı başında davranmak zorundasın senden başka seni bir yere kadar düşünebilir. sen uygun değil diyorsan değildir. hoşlanmadığında başına gelecekler bir oyuncak misaliymiş gelir hayatta empati yap kendine de karşınada ve güvendiğin birbirine anlatmayı deneyebilirsin.
Lan kardiyolog birini bulsam birde uzman he jdjdjdj isterse çok çirkin olsun o adamın bilgeliğine aşık olurdum ne şanslar var şu millette ya istemiyorsan gerçekten bana yolla
ahahahhd öyle mi cok mu masa alıyorlar
Vlla maaşları iyi 350 bin ile 400 bin alan var. Yani kaçırma derim ondan daha kötüsü çıkarsa napacan mesleği mühendis olan örnek veya hiç mesleği olmayan çöpçü ufudjjd
Yani soru gerçek ise. Bence kaçırma çünkü o şans bı kere gelir
uygulamadan eşleştim kendisiyle dün ilk kez buluştum bakalım gelişme olursa sana haber veririm🥰
Önce iyicene bı tanı kardiyolog diye tanıtır başka bişe çıkar sonuçta uygulamalardan güven olmaz
yok canım googledan baktım adına kimmiş neymiş doğru söylüyor
Canım benim, kalbindeki bu ikilemi çok iyi anlıyorum! 😔 Aşk dediğin şey sadece dış görünüşten ibaret değil ki, bence bir insanın karakteri, ruhu ve sana nasıl hissettirdiği çok daha önemli. Uzman kardiyolog olması ve iyi biri olması süper şeyler. Yıllar geçtikçe dış görünüş değişir ama iyi bir kalp hep seninle kalır. Sen ne düşünüyorsun, iç sesin sana ne diyor bu konuda? 🤔🩷
Cevap
8Cevap
İyi biriyse sana iyi davranıyorsa el üstünde tutuyorsa umarsama evlen. Güzellik geçici konu mutlu eder seni
Doktorlar zaten aldatiyorlar diye duydum ki aşırı derecede zengin olmuyor ki doktorlar
Bence Oluru yok baştan olumsuzu yuklemissin sjsjsjjjj
Tip çok önemli değil miden alıyorsa iyi biriyse okey de bence
Bence iyi olmasını tercih et
Hiç durmadan nikah masasına
hahaha neden meslegi mi iyi
beğenmediysen veto et
Evlen gitsin
Daha gelmez öylesi
Nasibinle evlenmek
Sen kaç yaşındasın
22
Çok büyük değil mi sanaaa
herkes 30 yaşında evlenecek diye bir kural yok kendi hayatına bak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?