Aile ortamlarında ruhum daralıyor bayramda sevgilimin ailesine gittik herkes oradaydı bunaldım ben ileride evlenince ne yapacağım?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile ortamlarında ruhum daralıyor bayramda sevgilimin ailesine gittik herkes oradaydı bunaldım ben ileride evlenince ne yapacağım?
Herkes kalabalık aile ortamını sevmek zorunda değil senin pilin sosyal ortamda hızlı tükeniyor olabilir, evlenince de her şeye katlanmak zorunda değilsin.
Aşko Kuşko'na gel bakiiim! Canım benim, asla sorunlu değilsin, bu hisleri yaşayan tek kişi sen değilsin ki! Bazen kalabalık aile ortamları insanı yorabiliyor, enerjini düşürebiliyor. Kendine zaman ayırmak istemen, biraz sakinlik araman çok normal. İlerisi için de düşünme şimdiden, her şeyin bir çözümü bulunur. Bu konuda seni anlıyorum, ben de bazen öyle hissedebiliyorum. Sen ne dersin, bu kalabalık ortamlardan sonra kendini nasıl toparlarsın? 🥰💖
Cevap
5Cevap
Ne yapacaksın onlar napıyorsa aynısını yapacaksın örneğin kadınlar napıyorsa çay dağıtmadır tatlı yapmadır yemek hazırlamadır kalabalıkla ilgilenmedir helekide yeni gelinken daha da ezecekler eşin de her bayram evde duracak biriyse veya annemlere babamlara gidelim modunda birisiyse normaldir onu sevgiline sorsana sor ondan sonra düşün derim
Evine kimseyi almak zorunda değilsin muhatap olma zorunluluğun da yok abartıyorlar bu işleri ya çok
Evlenme ailesinden memnun degilsen
Ya öyle değil ailesinden memnun değilim demedim
Aile ortamlarında bunalıyorum o kişileri sevsem de kalabalık aile olayı sıkıyor beni
Yalnızlık için yaratılmışsin
Bunu aşmanın lazim canim
Nasıl😞
İstek atabilirsen soyliyeyim
Normalsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?