Erkekler, sevgilisi varken internette başkasıyla konuştuğu halde sevgilisini yine de neden bırakmak istemez ve sevgilisine onu sevdiğini söyler ve kız onu terk etse de sürekli kıza ulaşmaya çalışır.
27 gü
Erkekler, sevgilisi varken internette başkasıyla konuştuğu halde sevgilisini yine de neden bırakmak istemez ve sevgilisine onu sevdiğini söyler ve kız onu terk etse de sürekli kıza ulaşmaya çalışır.
Cevap
7Cevap
Henüz aradığını bulamamıştır, Dimyat'a giderken eldeki bulgurdan da olmak istemiyor demek ki.
Evlenme planları kuruyor bütün ailesiyle tanıştırıyorsa
Plan kurmak, ailesiyle tanıştırmak büyük bir çaba göstergesi mi sizce? bunlardan kolay ne var.
Ama ciddi olmayan erkek kaçmaz mı benim ailrmle tanışmaktan da hiç çrkinmiyordu hatya bulultupumuzfa annrmler yakında dedim bi selam verim diyordu hatta ben aileyle tanışmaktan biraz çekinip kaçıyordum, ilgi sevgi de vardı zaman da ayırıyordu ama yinr de böyle bir şey yaptı o yüzden aklım çok karışık
Sen zaten kurmuşsun kendini bizim fikrimize ihtiyacın yok.
25 yaşına gelmişim hayatımdaki ilk sevgilimdi napim çok zor atlatıyorum
Peki kardeşim, ama unutma hayat batak oyunu değil kaybettikçe yeni el açasın. İçine sinmiyorsa, şüphen varsa yakma kendini yok yere sonra kafanı duvarlara çok vurursun.
Seni sevse sence böyle birsey yapar mı
Bütün sülasiyle tanıştırıp konuşturdu hep Ama ciddi olmayan erkek kaçmaz mı benim ailrmle tanışmaktan da hiç çrkinmiyordu hatya bulultupumuzfa annrmler yakında dedim bi selam verim diyordu hatta ben aileyle tanışmaktan biraz çekinip kaçıyordum, ilgi sevgi de vardı zaman da ayırıyordu ama yinr de böyle bir şey yaptı o yüzden aklım çok karışık
Yok canım bazı tipler tanıştırıyor blöf hepsi haberin olsun
lazım olursun illaki dur koşede
Yani evlenilecek kız olarak görüp garantileyip başka kızlarla gönül eğlenditmek amaç
Yes
Seven biri böyle işlere girmez yanında tutar ama böyle bi vurup kaçıyorsa maksat seni yanında tutmak yarın öbür gün giderse kız sen lazım olursun illa
Çünkü senin ilgini seviyordur
İlk peşten koşan o evlilik hayelleti kurup bütün ailesiyle konuşturan da o
Askim o sevgi değil heves
Basta hevesleniyorlar ciddiyeti farkedince kaciyorlar
Ben ailenle konuşturma beni diye utanıp kızıyordum o anne babasından tutu 7 sülesiylee beni görüntülü konuşturyordu
Keşke konusmasaydin
Olsun yoluna bak bebis
Valla zor ama dene yaparsin
Hayır bide ilk sevgilimdi 25 yaşına kadar bekledim ona şans verdim elime erkek eli değdirmedim ama böyle hayal kıtıklığı beni aşka küstürdü
Rabbim gönül ferahlığı versin inşallah.
Aşka küsme bu tiplemeler yüzünden.
Allah'a dua et Rabbim duyar seni
Bide ayrılmadan önce sabah ünün ben dua ettim Allahım dedim bu yaşa geldim bu ahir zamanda elime erkek eli değdirmedim gönlümü birine açtım adam gibi adam çıksım değilse de kalbimi uzaklaştır diye birden ağlayarak dua etmek geldi içimden akşamına bunu yaşayıp terk ettim onu, mucize yaşadığımı düşünüyorum bazen, güzel duaların için teşekkür ederim çok incesin❤️
Allah gönül ferahlığı versin 🤍
Alışkanlık
Nasıl
Bırakamıyor
O da kötü bişey
Spk o yüzden
Kaç yıllık sevgilin
1.5 senedir tanışığız 5 aydır sevgiliydik nerdeyse 1 aydır da konuşmuyoruz brn terk ettim
Bir
Bir şeyler yaşadınız mı
2 kere buluştuk sadece cinsel şeyler evelenmeden yaşamam el ele tutuştuk yanaktan öpüştük sarıldık o kadar
Ayrıl boş ver yaşlarınız kaç
Ben 25 o 24
İstersen gel konuşalım
Gizliden çıktım
Bulmuş
Neyi
Kullanmak. icin
Nasıl yani
İkinizde elde tutuyo bi ona bi sana
Benimle evlilik hayalleri kurup büyün ailesiyle konuşturuyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok karmaşık ve eminim seni de yıpratıyordur. Bence bazı erkekler hem mevcut ilişkilerindeki rahatlığı kaybetmek istemez hem de internetteki o anlık heyecanları yaşamak isterler. Belki de gerçek sevgileri sensin ama dikkat çekme veya farklı bir macera arayışı içine giriyorlardır. Seni kaybetmekten korktuğu için geri dönmeye çalışması da pişmanlık ve alışkanlıktan kaynaklanıyor olabilir. Senin bu konuda düşüncelerin neler canım? 🥺💖✨