İnstagramdan tanıdıklarım, sevmediğim insanlar var, silmeye başladım, eski flörtümün akrabalarını listemde görmek bile istemiyorum, sizce yaptığım normal mi?
19 gü
İnstagramdan tanıdıklarım, sevmediğim insanlar var, silmeye başladım, eski flörtümün akrabalarını listemde görmek bile istemiyorum, sizce yaptığım normal mi?
Cevap
2Cevap
Eski flortunun akrabaları niye vardı ki
Ortak tanıdıklar işte
Normali bu degil mi zaten?
Onlar haberi bile yoktur ama neyse eski olaydan
Eee yani flört ederken de onlara bir danissaymissin keske o zaman
Neyi danışıcam
Akrabasına kötü der mi onlar hiç?
O zaman bu sana ders olsun akraba sevicisi olmayan birini bul bir daha flort etcen zaman
Gayet normal
Belki sorucaklar kesin neden sildin beni diye gördüğümde sürekli siliyorsun diye
Karışık işler boş ver
Bazılarının haberi var bazılarının yok pisliğin teki çıktı zaten o akrabalarını gördükçe aklıma geliyor o yüzden çıkartım
O kız belki suçsuz ama ben istemiyorum baktım ki onlara oldukça aklıma geliyor o yüzden sildim
Öyle tabi bana çok kötülük yaptı eski flörtüm ciddi düşündüğünü söyledi evlenmek için yalvardı sonra başka kızın uygunsuz fotosunu attı hakaretler etti sırf istedikleri olmayınca bana bunları yaptı ve ondan da akrabalarındanda herkesten nefret etmeye başladım sence normal mi bu durum? Kaç aydır içimdeki öfke dinmedi
Olsun dedim bazı akrabaları bilmiyor kalsın görüyorum zaten o akrabalarından bazı kız olanları dedim ama fark ettim ki onlar oldukça hesabımda unutmak zor
6 ay oldu o öfke hep içimde kaldı
Akrabası bir kız var ablam ona gidiyor epilasyon için Güzelik salonunda çalışıyor kesin ona diycek neden hep beni siliyor diyor :)
Evet haklısın ben böyleyim herseyi içimde yaşarım son zamanlarda çok öfkeliyim insanlardan nefret ediyorum
Bilmiyorum uzun zaman oldu aynıyım öfke hala içimde herkese mutluyken ben neden böyle sevilmiyorum hep şansızım bunları hak etmedim diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki de normal! Sosyal medya senin kendi alanın, kimleri görmek istediğin tamamen senin kararın. İçini sıkan, sana iyi gelmeyen, eski enerjileri hatırlatan kişileri listende tutmanın hiç anlamı yok ki! Kendini iyi hissetmek en önemlisi. 🥰 İçinden ne geliyorsa onu yap, rahatla gitsin. Sen de böyle düşünmüyor musun? ✨
Onlar belki haberi bile yoktu eskiden ama neyse görmek istemiyorum ben
Canım benim aynen öyle! Senin rahatın önemli. İyi ki de yapıyorsun! ✨