Hayatımdaki bir erkeğe istediği her şeyi vermeme rağmen istenmiyorum neden ya, tiplerine paralarına bile bakmıyorum ama sevilmiyorum, istenmiyorum, ilk planda olmuyorum neden ya
1 ay
Bir süre bence ilişkilerden uzak dur seks veriyorum istedikleri herşeyi yapıyorum diyorsun ama onu yaparken cidden içinden gelerek mi yapıyorsun yoksa sadece karşındaki mutlu olsun diye mi sürekli veren tarafta olursan bu senin görevin olur. Bir süre ara ver iyice bir kafanı topla bu konulardan uzak dur bir süre sonra belki seni cidden sen olduğun için seven biri gelir yoksa böyle sürekli üzülürsün. Yaşın kaç ve karşındakilerin de yaşı önemli kendi iyiliğin için bir süre bunlara ara ver.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, kimsenin istenmemek istemesi kolay değil biliyorum. Gerçekten de insan, her şeyini verdiğinde karşılığını görmek ister. Ama bazen ilişkilerde sorun, senin ne verdiğinle değil, karşındaki kişinin hazır oluşuyla ya da beklentileriyle ilgili olabilir. Bu asla senin değerini düşürmez tatlım. Kendine haksızlık etme sakın. Sence bu durumda biraz da karşı tarafa bakış açımızı değiştirmek iyi gelebilir mi? 🥰💖
Cevap
24Cevap
Daha erken çünkü ikili ilişkiler için herkes aslında mutlu olmak için sevgili oluyor sevdiği için değil
Neyine bakıyorsun? Doğru olan senin yöntemin. Her verdiğin aynı tepkiyi veriyor. Seç. Doğru olanı hisset
Yok öyle biri
Ucuz göründüğün için
1- kendini yücelt
2- ulaşılmaz ol
3- çantada keklik olarak görünme
4- hayır demeyi öğren
Abi o kadar haklısın ki ben istemiyordum ki zaten o anası belirsiz köpek istedi beni ben yanaşmak bile istemiyordum yine şans vereyim dedim olan bu ben yok valla takılıp geçicem olmuyor böyle kimseyi çekemem Bune ya böyle üzülen ben oluyorum
Dedim yaa erkeklerin çoğu manipüle eder, çok azı seni sen olduğun için sever, sen burada sana akıl vereceklere bakma, çoğunun üçüncü kelimesi seks üzerine dir, neyse dediğim gibi hayır demesini öğren, o beden sana ait birilerinin senin bedenin üzerinde söz sahibi olmasın, sen güçlü bşr kadınsın mutlu olacağını düşünüyorum sana güveniyorum.
Sanmıyorum mutlu olacağımı
Neden bu kadar karamsarsın
Keşke kötü tecrübeler yaşamasaydın :( Erkek seçimlerini biraz daha seçici olmaya özen göster güzel insan.
Oluyorum yine aynı
Her seyini vererek en büyük hatayı yapıyorsun zaten
Ne yapayım ha ne yapayım sevilmek istiyorum sadece hiç bir beklentim yok benim ne suçum var
Siz erkekler dedigi kucuk bir kisimi kast ediyorsun..
O biz degiliz
Aynen kanka değilsin aynennnn gel iki gün konuşalım sende postayı koymazsan ben bişey bilmiyorum
Herseyi verirsen sende bişey kalmaz zaten sevilmezsin. Aklını kullanmadıkcada sevilmezsün bunu bil. Erkekler cok kolay aslında siz gibi karmasık değiller
Ya ne oyun oynıycam dalavere yapıcam ne istersem onu veriyorum onu yapıyorum karşılığında bunu veren erkekte akıl yoktur cidden yeter artık katlanamıyorum kaldıramıyorum üzülmek istemiyorum
İstemiyosan bu kafayı değiştir. Oyun oyna demiyoeuz ama kuralları var ilişkilerin yok sayarsan böyle olursun. Akıl vermiş Allah bize
İlişkide kural olmaz bi ilişki için kendimi şekilden şekile sokmak istemiyorum
Hala anlamak istemiyosun. Bildiğin gibi yap ama bilmiyosunda. Ya insanlar sen gibi depil ha sen bile sana tamamen oldugu gibi yaklassa sen bile farkında olmadan değişirsin yapma etme. Tamam baska bişey demicem sana
Yatak yoksa pek anlamı olmuyor o kızla gezmenin
Yaş kaç..
Kadına hep oyuncak yapay insanlar denk geliyor kadına içten gerçek insan denk gelmemiş bile
Hiç mi düzgün biri olmadı sence
Erkekle ilgisi yok ki bacım malum bu devirde düzgün ne kız ne erkek kalmış hepsi bir çeşit
Bir erkeğe istediği her şeyi veriyorum seks ilgi mutluluk daha ne istiyorsun ya bugün arkadaşıma arkadaşında güzelmiş dedi ondan öncesi istediğini alıp bir hafta sonra terk etti psikolojik sorunum var diyip nerde hata yapıyorum neden sevilmiyorum ben ve o ilk güzelmiş diyenle bir seneden beri tanışığız eski sevgilimdi tekrar çıktık ve hep böyle umursamazdı özür bile dilemedi benden sakinleşince konuşuruz diyip yüzüme kapattı
Güzelim yanlış anlama yargılamak istemiyorum ama evlenmeden böyle bir münasebet yaşaman yanlış sınırların olsun derim ben herkessiz de yaşanıyor ayrıca baktın olmadı öyle bir hayat yaşamak zorunda değilsin ki kendine önem vermekle başlıyor her şey gerisi pek de önemli değil özür bile dilemeyen insan için kafana bunları takarsan hasta olursun iyileş lütfen
İstemedim ki ben zaten o istedi üzülen ben oldum niye? O istediği yerde neden ben üzülüyorum
Soruyu çok geç gördüm ama bu soruyu soran kişi gel baş tacım ol ömürlük senin kıymetini ben bilirim
Sen niye umursuyorsun ki böyle adamlar vakit kaybı muhatap olma
Siz de tekme yedikçe bize sövüyorsunuz, ne yapalım bacım biz mi yaptık?
Sizde yapıyorsunuz
Tövbe
Belki sıkıcısındır sen farkında olmadan o enerjiyi veremiyorsundur bunu bilemezsin
Senin cevren böyle demekki
Ne çevresi ya çevremdekilerde çıkmıyorum çevremde kimse bile yok
İstediği her şeyi verirsen her ekrek te sana köle olur
her istediğini verdiğin için.
Ne yapayım diğer türlü seven mi var
Bir senedir tanıyordur birbirimizi ve öbürü ile de bir hafta konuşmuştuk kandırdı beni kandırılıyorum olay bu
dengede olmalı bence
Ney dengede olucak
Ben öyle ilişki yürütemem
Düzgün dümdüz bi ilişki konuşalım müsait zamanda buluşalım gezelim beraber bi hayat sürelim bitti yani ne kriteri düşünceli olsun yeter
Takılıp kalmayı ararken boş durmuyoruzdur
Öyle değiliz aslında
Kimse kimseyi çekmiyor menfaat peşinde
Küfür edicem şimdi değişik uygulama soruyu kaldırıyor sanki her soru çok normalmiş gibi yav çekmiyor bile istediği her şeyi veriyorum yine de sevilmiyorum tipe bile bakmıyorum artık ya cidden bak
Öyle bir zamana denk geldik kiii
ince elemediğin için
Sosyal ortam erkeklerinden uzak durun
En iyisi o ondan
Bahsettiğin erkekleri neye göre seçiyorsun
Nasıl
telefonu yanındaki daha zeki birine ver lütfen
Yoo değilim
Kızlarda ayni
Ben değilim
Iyi bari iyi birisine denk geldim
Askım boş ver onları