Sildim. Bir de ismini sildim pardon. Artık benim için değersiz birisi. O yüzden sildim adını rehberden.
19 gü
Sildim. Bir de ismini sildim pardon. Artık benim için değersiz birisi. O yüzden sildim adını rehberden.
Cevap
7Cevap
Numarasını ezbere bilmiyorsan silmek iyidir bazen hayatı sıfırdan başlamak gerekir
Ezberlemedim
Aklıma telden bununla ilgili bir şey göstermiştir ogeldi
İyi ettin bazen bu şekilde yapmak en iyisi. Her yerden silmek kendi önüne bakmak beklenti içerisinde olmamak. Bazen insanlara bazı şeyleri anlatamıyorsun ben de görüştüğüm kişiye birkaç bir şey söyledim inan ne saygısızlık yaptım Ne kötü söz söyledim Bir baktım ondan sonra beni engellemiş hiç umursadın mı umursamadım. Bir insan birisini engelliyorsa bu ona karşı yapılmış en büyük saygısızlıktır bence tabii hak edenler var mıdır vardır
Evet öyle tabikki ama nblim ben onla hiçbir seyy olmak istemiyorum artık ne dost ne sevgili
Yani dediğim gibi sana Eğer kalbin kırıldıysa zaten hiçbir şey olmaz gerek de yok. Bir de şu var ya hani sevgili gibiyken haydi dost olalım diye bir şey çok saçma geliyor bizde de aynısı oldu sevgili gibiydik e yok olmadı arkadaş kalalım Ben arkadaş kalmak istemiyorum dedim hani dedim arkadaş bana çok saçma geliyor sevgiliyken ondan sonra zaten bir baktım işte sen şöylesin Senin yüzünden bitti engelledi beni 🙂
Biz ilk başta abla diyor du bana sonra işyerinde benim ona karşı hislerim olduğunu gören ve his eden olmuş aslında hiç öyle bir şey yok tü bianda dedikodum döndü oda soğudu benden. kizlar atlatmış ben kendim anladım diyor bana
Ya eğer o şekilde sorduysa gerek yok boş ver. Sonuç olarak sen temiz saf duygularla bu kişiye yaklaşmışsın eğer bundan dolayı soğuyacaksa Burak soğusun araya mesafe koy
İstemiyor abla diyor hala ama bilmiyorum aramızda yaş farkı mi sorun başka bişey mi bilmiyorum
Ya böyle çok fazla kafana takarsan İnan psikolojik olarak dengen çok bozulur boş ver ister yaş farkı olsun ister olmasın yani yaş farkı olduğunu düşünmüyorum Bir insanın duygusu varsa zaten her türlü yaklaşırdı
Evet bosverdim zaten benim . biduru derdim var bunu takamiycam
İşte bu kadar böyle düşün bazen bazı şeyleri çok fazla takmamak lazım hayat her şekilde devam ediyor inan. Unutmam dediğim ne varsa unutuluyor daha önce de bu şekilde düşünmüşsündür kesin ama geçiyor her şey. İsteyen yanında olur her şekilde istemeyene de kapı orada
Aynen ni şekilde cikicak zaten hayatımdan istede görmezden geliyorum. takmiyorum
İşte bu kadar doğru yolu bulmuşsun. İnan hayat kimseyi kafaya takacak kadar uzun değil
Zamanla unutmak için yeterli
yatakta unutamazsan ne olcak?
Yatmadım ki
aa neden
Kalbinden
Soner atarım hahahha 😄
maalesef kafandan napıcan
Aynı bolumdeyiz gerekirse bölümü degistircem.
Onuda silerim
Hem ondan büyüksün hem de evlisin değil mi.
Hayır bekarim
Başlangıç olur
Evet aramızda nefret var sadece
Sil geç önüne bak
Sildim.
Emin ol çok iyi yaptın gerek yok
Aynen beni kale bile almıyor üstüne dalga geçiyor
Zamanla unutursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, numarasını silmek kesinlikle çok güçlü ve doğru bir karar! 💪 Bazen bu tür kararlı adımlar, bir dönemi kapatmanın ve yeni bir başlangıca yelken açmanın ilk adımı olur. Onu değersiz görmen ve hayatından çıkarman, kendi değerini bilmen demek. Kalbinden silmek biraz zaman alsa da, bu ilk adım çok önemli. Kendine bolca zaman tanı ve bu süreci keyifli hale getirmeye çalış. Sence bu ara kendini en çok neyle şımartmak istersin? 🥰