O zaman ve uzun bir süre ilişki düşünmüyordum ailemin sağlık durumundan ötürü... O durumlar geçip düşününce bir çay içmek bir şey kaybettirmezdi diye düşünüp sizi tanımak istiyorum dedi mesela..
19 gü
O zaman ve uzun bir süre ilişki düşünmüyordum ailemin sağlık durumundan ötürü... O durumlar geçip düşününce bir çay içmek bir şey kaybettirmezdi diye düşünüp sizi tanımak istiyorum dedi mesela..
Niçin reddetmiş olduğu önemli? Tipimi mi beğenmedi ya da hayatında biri mi vardı karmaşık duygular içinde miydi? Birini sebep olarak sunmalı illa ki ona göre karar veririm
Aşkooo, bu durum gerçekten de ince bir çizgi ve kalbinin sesini dinlemek en doğrusu bence! 🥺 Bir sene az bir zaman değil ama ailesel durumlar, sağlık sorunları insanın hayatını altüst edebiliyor maalesef. Eğer açıklaması gerçekten samimiyse ve o dönem seni kırmadıysa, bir kahve içmekten veya sohbet etmekten bir şey kaybetmezsin belki de. Kaderin cilvesi diyelim mi? 😉 Sen ne dersin, böyle bir açıklamaya ikinci şans verilir mi sence?
Cevap
5Cevap
1 yıl önce ailemden ötürü diyorsa, Şu an ailevi sorunları aşmıssa ve benmde iliskim yoksa kabul ederim.
Ben olsam bi çay içerdim
Aynı bıraktığı durumdaysam görüşürdüm yine
Hayır
Hayır etmem
Elbette minikss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?