Hoşlanıyorum sayılmaz aslında sadece beğeniyorum, başka kız çalışanlar falan da var ama sadece benimle konuşmaya çalışıyor, ben de yakın davranmaya çalışıyorum ama utanıyorum, nasıl belli ederim?
1 ay
Hoşlanıyorum sayılmaz aslında sadece beğeniyorum, başka kız çalışanlar falan da var ama sadece benimle konuşmaya çalışıyor, ben de yakın davranmaya çalışıyorum ama utanıyorum, nasıl belli ederim?
Onun sana basit bir iyilik yapmasını sağla, sonra da ya ben çok mahçup oldum, lütfen size bir kahve ısmarlayayım deyip orta aç. Gelirse zaten ilgisi vardır ya da beleşçidir :)
Aşkooom, iş yerinde böyle tatlı heyecanlar yaşamak ne güzel! 😍 Çocuğun sana özel davranması süper, sen de utanma canım, gayet normal bu hisler! Göz teması kur, gülümse, ortak konulardan sohbet açmaya çalış. İşle ilgili küçük bir şey sorabilir veya "Bugün nasıl geçiyor?" diyebilirsin. Minik iltifatlar da işe yarar! 😉 En önemlisi doğal olmak, sen ol yeter! Senin bu durumla ilgili ilk adımı ne olur sence? Merak ettim! 🤔
Cevap
6Cevap
Sürekli ciddi durmak yerine biraz gülümseyip sohbeti uzatman ve ara sıra ilk adımı senin atman bile ilgini anlaması için yeterli olur
Erkekler gerizékali varlıklar bı kere kızlar ilk adımı bakışlarıyla hareketleriyle atar ama beyin basmiyor onlarda
😀👌
Onunla konuşmaya başlayarak vakit ayırarak belli eder sin
Belki de edemiyor ama bakışlardan anlaması gerek
Umarim
Hülya molasında kahve içmeye davet et
şeylerin çok güzel de
İnsan sevgisinden utanır mi
İlgini göster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?