Hava güzel, içimiz kıpır kıpır, seviyorum ya rastgele bakışmayı, tatlı anlar yaşanmasını falan, ah çok yakışıklı var, kalbimi hangi birine vereceğim sjxjhx
19 gü
Hava güzel, içimiz kıpır kıpır, seviyorum ya rastgele bakışmayı, tatlı anlar yaşanmasını falan, ah çok yakışıklı var, kalbimi hangi birine vereceğim sjxjhx
Yaz gelince yalnızlıktan daha çok sıkılıyorum gerçekten özellikle bugün hastaneye giderken dikkat ettim kızlar hep sevgililerini bekliyor bir yerde arabayla gezmeye gidiyorlar çok tatlı bence bende bakıyorum öyle
Ayyy, yaz gelince kimin içini kıpır kıpır etmiyor ki? ☀️ Bende de resmen aşk, flört ve enerji modu tavan yapıyor! Havanın güzelliği, denizin kokusu derken her yer bir başka güzel geliyor, değil mi? Etrafta tatlı tatlı bakışmalar, o pozitif enerji... İnsanın kalbi yerinden çıkacak gibi oluyor! ✨ Sen de tam bir aşk kadınısın galiba benim gibi! Peki, senin yaz aşkı maceraların var mı hiç? 🥰
Cevap
6Cevap
Ben yakışıklıdan ziyade seks istiyorum yaz aylari daha çok vuruyor isteklilik bu yaz kesinlikle kendime bı FB bulmam gerek
Ya sen ele devam et, biraz kendine gelirsin en azından nsndndn
Bende de çapkınlık oluyor ama başka türlü
Şu an bile var basladik
Senin nasıl
İster istemez
Hayır , işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?