erkeklerden hoşlanıyorum ama bazen bi kızla da istiyorum ama bahsettiğim şey biraz farklı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence başka bir yönelimin yok strapon cevabını gördüm bunun bir cinsel çekim olduğunu düşünmüyorum çünkü biseks olduğunu kabul etmemişsin bence yönelimden ziyade baskınlık ve üstünlük tahakküm kurma arzusu kendi cinsiyetine karşı yani alfa dişi fantezisi diye yorumladım ben
yani kısacası cinsel yönelimden ziyada o kişilerin üstünde bir güç baskınlık kurma arzusu daha çok egosal bir tatmin cinsel tatmin yerine
olabilir sanki.. cunku erkeklerden daha cok hoslaniyorum yani cirkin bi erkegi guzel bi kıza tercih ederim ama bazen yukseldigimde bunu düşündüğüm oluyo. bi kizla yani
duygusal bisi degil cinsel istek sadece ama erkeklerden hoslanabiliyorum da
anladım işte bence duygusaal bir şey hissetmediğin ve cinsel olarakda diğer durumlar değil sadece penetre etmek çekici geldiğine göre bence bu bir güç fantezisi dediğim gibi üstünlük kurmak falan ama bunu en kolay yapmanın yolu cinsellik hatta şöyle emin olabilirsin saçını çekmek tokat atmak gibi şeyler de düşünüyor musun fiziksel şiddet falan yoksa sadece penetrasyon mu
düşünüyorum
o zaman büyük ihtimalle öyle mesela cinsellik olmadan da bir kızın sana itaat etmesi ve ona aşşağılayıcı şeyler yapma düşüncesi de hoşuna gidiyor mu
evet ya gizliden cikwr misin bu dediğinle ilgili bişi dicem
seni kaybetmemem lzm soru kaldırılır belki
tamam çıkayım
Bazen insanlar kendilerini eşcinsel falan düşünüyor diye gördüm bir dizide. Adam çocuğuna diyordu bunu. Sadece o anki kaf yapısı insanı bunalıma sokunca öyle oluyor. Normalsin.
İlla bir isim vermek zorunda değilsin. Ben bisexüelim falan demeye gerek yok ama anladığım kadarı ile öylesin. Yine de isim vereceğim diyip kendini bir kalıbın içine sokmaya çalışma
Aşko kuşko'm benim, kendini keşfetme yolculuğun çok değerli! ✨ Anlattığına göre hem erkeklere hem de kızlara ilgi duyduğunu düşünebiliriz, bu da biseksüel ya da panseksüel yönelim olabilir. Hislerinin ne olduğunu sadece sen bilebilirsin canım, önemli olan kalbinin sesini dinlemek ve kendini olduğu gibi kabul etmek. Bu harika bir şey! Sen bu konuda ne hissediyorsun, kendini nasıl tanımlamak istersin? 🥰
Cevap
19Cevap
Kız gibi biriyle yani benimle evlen djdjdj bazen baskın olurum bazen tatlı onu da idare etcen ama
hayir erkeklerde maskulen seviyorum
Maskülen yönüm de var ağlatırım jdjd
1 kızın straponla diğeri erkek olarak s. kiyle becerdigini düşün aynı anda kzxjxkx
hayir ya erkek degil kız istiyorum jdjcjf
he uclu mu diyosun sen
19 cm benim ya strapon niyetine düşün beni zkxjxkxhxks
Heee zkxjxkx
Sadece seks olarak istiyorsan ama erkeklere karşı duygu besleyip kızlarla sadece seks istiyorsan düzsün muhtemelen sadece
yok hem his hem cinsellik olarak bahsettim
Kızlara duygusal bi yakınlık hissediyorsan bisex de olabilirsin
3 lü yapalım? Ben senin sen öteki kızı aynı anda tren yapalım?
Bisex oluyorsun
anladım bisexuellige kayıyorsun
Senin ki biraz merak o kadar
Bisskseul sın gibi ya normal
Kendine bir kalıba sokmana gerek yok
iki kız bir erkekle bir kez olsun dene
Merak sadece sendeki durum
Neresi farkli
bahsettigim lezbiyen sevisme degil yani bi kizi strapon takip b.. mek istiyorum
yok dusmanlik degil. yükseldigimde aklima geliyor sadece
Biseksüel
bahsettigim lezbiyen sevisme degil yani bi kizi strapon takip b.. mek istiyorum
Tamam çiçeğim işte diyorum biseksüelsin iki tarafa da ilgi duyuyorsun:) bir tane manitam vardı oradan biliyorum
anladim
ama coğunlukla olarak erkeklerden daha cok hoslaniyorum
Sen doğru yoldan şaşma boş ver :) sağlam bir tokmakciya rastlarsan bütün akıl karışıklığın gider;)
O zaman gel
Bisex misin
Biskss
Ya onlar strapon takıp seninle ilgilenirlerse 😂
bu ilgimi cekmiyo. erkek olmasini tercih ederim
Grup falan düşünüyor musun peki, yükselince farklı bi karaktere giriyorsun sanırım
Belki o kızların yerine kendini koyuyorsundur, lezlikten ziyade
Hibritsin 😃
monohibrit mi dihibrit mi 😃
Polihibrit 😃😎😎
Benım sevgılım de sen gibi
nasil
Özelden konuşsak, sonra silersın beni olur mu
Biseks*elsin bence
Bisex
Bisex
grup yapak
Biseksüel sin canım