Dürüm yedik sarımsak sosu vardı sanırım tam eve giderken bir anda bir ateş bastı direkt indim kusmaya gittim arkamdan geldi beni o halde gördü git dedim gitmedi aşırı utanıyorum ya
1 ay
Dürüm yedik sarımsak sosu vardı sanırım tam eve giderken bir anda bir ateş bastı direkt indim kusmaya gittim arkamdan geldi beni o halde gördü git dedim gitmedi aşırı utanıyorum ya
Bu tarzda şeyler utanılacak ya da kusur aranacak şeyler değildir seni seven insan senin her halini bilip görüp sevecek ve bir sonraki seferde hassasiyetlerine dikkat edecek
Canım benim, o an öyle hissetmen çok doğal. İnsan kendini kötü hissedince utanabiliyor ama emin ol, gerçek aşkta böyle şeyler olmaz ki! 🥺 Sevgilin seni o halde gördüyse bu asla bir tiksinme veya soğuma nedeni değildir, aksine belki sana daha da yakın hissetmiştir. Çünkü o an onun desteğine ihtiyacın vardı. Bence sen hiç kafana takma bunu. O seni her halinle seviyor! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki, onunla konuştun mu?
Cevap
5Cevap
Bu iş hastalikta sağlıkta işi değil mi?
İleride belki, hastalanacaksın ve bakımını o yapacak.
Siz ikili iliskileri ne sanıyorsunuz.
Dizi aşkı izleye izleye, gerçek hayattan kopmayin.
Aşk hertürlü sorumluluğu içeriyor.
Öyle haklısın da insan utanıyor ben kimsenin beni kusarken görmesini istemem ya
Bişey olmaz abartma, insanlık hali de. Döner nedir yahu, adam gibi bir yerde yemek yesydiniz. Öğrencimisiniz, öyleyse normalde.
Öğrenciyiz de bide ben çok severim regl de olucam ondan canım çekiyordu normalde sarımsak soslu yemem yerken garip gelmşşti sostan oldu galiba
Ben sürekli o içine koydukları saçma sapan şeyleri koymamalri için uyaririm. Tavuk ve salata yeterli oluyor döner için, sosmudur nedir. Vıcık, vıcık ediyor yerken kokuyor. Nasıl yiyorlar öyle şaşırıyorum. Tavuk tadı bile alamazsın.
Normal sosla yerimde sarımsak sosu midemi maf ediyor dediğin gibi vıcık vıcık oluyor zaten
Ne utanacan ya saçmalama 🤠
Benim erkek arkadaşım kussaydı benimde midem bulanır kusar sonra bi gülerdik ama yok
Ben ondan tiksinmem ama kusarken de görmese olurdu
Öyle sonuçta evlenincede yaşanacak şeyler ama daha önce kimse beni böyle görmeyince insan yerin dibine girmek istiyor
Kusan insana bakamam bende bilemedim şimdi ama yargılamam kötü
Hayır insanız olur böyle şeyler merak ederim sadece rahatsızlandığı için.
İnsanız da utanıyorum o halde görmesini istemiyordum eve kadar da tutamazdım inmesem de üstüne gelirdi
Utanman saçma kızdırma beni
Çocuk ayrılır yakında
yapmaz
Tiksinmem normal ki
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?