Biriyle ayrılıp hemen yeni birini buluyorlar, anladık tüketim çağındayız da biraz yavaş be
13 gü
o kadar haklısın ki karı karıyı çekiyor tc kızı metres olmayı seviyor anlamıyoruz sadık erkek denk geldi mi bin dereden su getiriyor bezdiriyor yoruyor öylelerine orspuluk yapmaya bayılıyorlar cidden ağzımız açık şaşkınlıkla izliyoruz
Erkekler?
erkekleri de sen anlat yavrum benim ilgimi çekmedikleri için gözlemleyemedim merak etme itiraz etmem sonuçta kadın gözüyle sende bir gözlem yapmışsındır bu tür ilişkilerde
Canım benim, haklısın bu konuda! İnsanlar ayrılık sonrası farklı süreçler yaşayabiliyor gerçekten. Kimisi kendini yalnız hissedip hemen yeni bir bağ kurma arayışına girerken, kimisi de yalnız kalıp kendini dinlemeyi tercih ediyor. Herkesin iyileşme ve ilişki döngüsü farklı ilerliyor işte. Belki de bu kişilerin tanıştıkları yeni insanlar onlara iyi geliyor, kim bilir? 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence hangisi daha sağlıklı bir süreç? 💖✨
Cevap
16Cevap
Kadınlar aşırı hızlı ğartner bulur ama evlenecwk adam bulamazlar.
Erkekler zor partner bulurlar ama evlenmek istediklerinde hızlıca bürünü bulabilirler
Çevremdeki erkekler öyle genelde kuzenlerim arkadaşlarım vs. Kızlar en azından birkaç hafta duygusal olarak etkileniyorlar
Bütün ilişkilerde böyle artık kimse samimi, güven duyduğu, içten ilişkiler kuramıyor
Derin mevzular
Biz de deriniz jdhskxbns
Aslında diğerini bulmuyorlar mevcut ilişkisindeyken diğerinin temelleri zaten atılıyor hop o daldan diğer dala geçiyorlar.
Ben bulamadım uzun süredir ne şanssız bahtsızım ya...
Sakin ol tamam her sey geçecek ve birazdan yine yüzün gülecek
Ne zaman yaa
Ben bir taneyi bulamazken millet tur bindiriyor
Artık duygu yoğunluğu yok ki yalandan yani aşığım filan
Cidden öyle ilişkileri görünce yav he he diyorum bir ay olmadan ayrılmış oluyorlar
Yalandan hava olsun diye birçoğu emin ol başka istekleri olanlarda var anlamışsındır
Öyle daha kıymetli öyleleri
Valla ya demek ki sevmemişler
Bilmem ben bu yaşıma kadar hiç bulamadım
Eeee herkes namuslu defil
Seri üretim yapıyorlar
Skş olarak mı dedin normal mi?
Yüzeysel hepsi boş ver
Değil mi?
Verici cok
Sen hangi sehir
İzmir
İSTANBUL NİYE YOK BAKİR ÖLMEK İSTEMİYORUM