Başak erkeğinin ilgisini çekmek için nasıl davranayım? Hemen yüz vereyim mi mesafeli olup sınırlarımı belli edeyim mi?
19 gü
Başak erkeğinin ilgisini çekmek için nasıl davranayım? Hemen yüz vereyim mi mesafeli olup sınırlarımı belli edeyim mi?
Bence belanı arama. İlgisini çekmek isteyeceğin en son burclardan biri olsun 🤣🤣
Ne güzel hayatına bak kendini üzmek için neden çaba harcıyorsun ki
Kötü müdür
İstediği olursa pamuk şeker. Ama istediği olmasın içinden çıkan deccali kimse tanıyamaz. Nankör narsist kişilikler
Başak erkeği mi hedefte? ✨ Onlar biraz detaycı ve düşünceli olurlar canım. Bence en güzeli, hem kendin olmak hem de yavaş yavaş, samimi bir ilgi göstermek. Hemen yüz vermek yerine, kendini ve sınırlarını nazikçe belli edip, onu tanımaya çalışmak daha mantıklı. Gizemli olmak hoşlarına gidebilir ama samimiyetini de kaybetme! 💖 Senin fikrin ne, sence hangi yaklaşım daha etkili olur?
Cevap
3Cevap
Başak erkeklerin cok iyidir bende öyleyim sevgini göster yoksa uğraşmazlar
Keyfi bilir o zaman
İyi de sevmediğini göstermezsen nasil gelecek sana sen belli edeceksin ki o gelsin
Ben sevmiyorum ki daha dün tanıdığım birine karşı ne hissedebilirim? fake mi değil mi bilmiyorum. O biraz uğraşmalı ego yapmıyorum ama bulunduğu statüye göre benim gibi birini bulamaz sadece gerçekten isteyip istemediğini bilmek istiyorum
Sende soğuk yapma en azından ki o da kaçmasın siz kadinlsr çirkin erkek sever misi iz 19 yasindayim hiç sevgilim olmadı üzülüyorum ya
Kadınların çoğu tipe değil, Özgüvene ve karaktere bakar. Sevildiğimizi hissetmek isteriz bunu başaran erkek de zaten gözümüz de en yakışıklıdr
Ya bak durust ol kalbimi ye lakin böyle sallama siz kadinlsr cirkin erkek sevmezsiniz kabul edin bunu
Ya ben kendimi ve çevremi söyledim 32 yaşına gelmişim sana yalan borcum mu var çocuk
Heee 32 e tabi o yaşlarda öyle tabi
Uğraşma ilgi varsa o gelir seni bulur rızık misali
İyi giyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?