Kiz arkadasimi dövdüm kovdum?

Bir kizla tanistim bir aydir gorusuyorum mahalleden tanistim iki uc sefer gorusup sinamaya falan yemek yemeye gittik ev esyalari satiyorum magazam var kiz benden surekli sakayla karisik birşeyler istemeye calisiyor tablet getiririmisin bilgisayarin bozuldu ve surekli pahali yerlere sokmaya calisiyor gidiyoruz evde tavuk doner yiyip beni star bucksa sokan biri arabada tartistim öpmek istedim bana sen bana deger vermiyorsun sevsen bana tablet verirsin dedi bende sen benimle benden bunlari istemek icinmi benimle cikiyorsun dedim kiz ne var yani ne olur batarmisin falan dedi sktr git in arabadan dedim havada yagmurluydu hava yagmurlu dedi evime birak dedi usaginki var tqksimiyim ben dedim kiz habire piskinlik yapip evime birak dedi actim kapisini ittim bagirmayq basladi manyakmisin falan dedi tokat attim sen kimsin galan filan inmiyormusun dedim israr etti kiza tekme attim iki uc defa defol dedim agladi orada oturup gittim bende neden bu kadinlar ben anlamiyorum bu kadinlari neden bu kadar aciz ve hrp erkeklerden beklerler?
Kiz arkadasimi dövdüm kovdum?