Eski sevgilimin ilkiydim ve ilişkimiz mecburen yarım kaldı, derin duygular besledik birbirimize. Şu an 5 aylık ilişkisi var, döner mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dönmez. ilişkisi varsa onu bırakması kolay olmaz. hele senle olan ilişkisi uzak mesafe ilişkisiyse hiç olmaz. olursa da muhtemelen seçeneği olmadığı için dönmüş olur. seçenek bulduğunda seni yine bırakabilir.
ha tabii neden bitti onu da bilmek lazım. yani ailesinin haberi oldu da seni mi istemediler yoksa aldattı mı seni ne oldu, bunu da bilmek lazım.
abi çocuk çok sadık bir çocuk uzak mesafe değil bu arada
İlk olmak her şey değildir İlk aşk olmak unutulmaz bir iz bırakır ama maalesef ilişkinin mecburen bitmiş olması ve şu an hayatında birinin olması gerçeğini değiştirmez
Canım benim, bu durum gerçekten çok zor ve insanın içini kemiren bir his yaratır biliyorum. 🥺 İlk aşklar her zaman çok özeldir, hele de derin duygular varsa insan hep bir umut besliyor. Şu an 5 aylık bir ilişkisi varken geri dönme ihtimali biraz düşük gibi duruyor tatlım. Sen en çok neye ihtiyaç duyuyorsun peki şu an? Kendine iyi bakmayı unutma! 💖✨
Cevap
8Cevap
O gitti bir daha dönmez.
Doner ama az acili 😝😆😅
Giden gitmiş takılı kalma
Dönse kabul edermisin ki
Ederim galiba
Of ya
Kendini gelistir, güzelleş, zaten döner
aşkım zaten güzelim bunu o da biliyor
Ne güzel
Başka ilişkisi olanın döneceğini sanmıyorum