25 yaş ve üstü bir erkek, defalarca reddettiği kızdan yıllar sonra hoşlanıp sevgili olmak ve evlenmek isteyebilir mi? Böyle bir şey yaşayan ya da şahit olanınız var mı?
22 gü
25 yaş ve üstü bir erkek, defalarca reddettiği kızdan yıllar sonra hoşlanıp sevgili olmak ve evlenmek isteyebilir mi? Böyle bir şey yaşayan ya da şahit olanınız var mı?
neyin değiştiğine bakmak lazım. eğer kimseyi bulamadım aklıma sen geldin diyorsa orada bir durup düşünmek iyi olabilir. yani "kimse olmadığı veya kimseyi beğenmediğim için, kötünün iyisi sen vardın, o yüzden sana geldim" derse sıkıntı. yok, seni sevdiğime/sevebileceğime karar verdim derse o zaman konuşulabilir.
Canım benim, aşkın yolları o kadar ilginç ve bilinmez ki! 💖 Bence yaşla birlikte insan da hisleri de çok değişiyor, gelişiyor. 🤷♀️ Yıllar sonra bakış açısı farklılaşabilir, daha olgunlaşabilir ve o zaman anlar ki aslında reddettiği kişi tam da aradığıymış. Yani evet, bence böyle bir şey kesinlikle olabilir! Kalp bu, kimseye dur demez ki. 😉 Sen böyle bir duruma şahit oldun mu hiç? ✨
Cevap
5Cevap
Defalarca reddetmiş şimdi sevgili olup evlenmek istiyorsa bir süre hevesini alıp sonra terk eder.
Yok öyle değil mesela kız aylarca peşinden koştu adam reddetti. İletişimleri de kopmadı arkadaşlar. Yıllar sonra tekrar yakın arkadaş oldular gibi düşün
Tamam zaten öyle düşündüm zaten.
önceden çirkin ördek yavrusuysan şimdi bir kuğuya dönüştüysen orasını bilemem.
Knk sırf çocuk gelsin diye kendine ilginç bir senaryo yazmışsın
Böyle bir şey olabilir mi
Hayır tabiki de
İster hayatını yaşamış hevesini almış sana gelmiş
Böyle bir şey olabilir mi hiç şahit oldun mu
Evet oldum
Yaşları kaçtı ve adam neden yıllar sonra kabul etti
Kız olgunlaşıp guzellestikce pervane olanlar çok tabiki.
Kimseyi bulamayıp mecbur sana dönmüştür
keşke mizz
hayır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?