Kırmadan nasıl bitirebilirim? Sevgili değiliz, aramızda öyle şeyler yaşanmadı ama kırmak istemiyorum.
12 gü
İletişimi kes ona karşı ilgin yokmuş konuşmaya devam ettikçe daha fazla ümitlenecek. Aradığında meşgulüm de ilgilenme Zaten uzaklaşır. Konuşmak istemiyorum dersen bu sefer daha fazla üzülecek
Sanırım öyle yapacağım teşekkürler
Canım benim, böyle düşünmen çok ince bir davranış, seni anlıyorum! 🥺 İlişkileri kırmadan bitirmek bazen zor olabilir ama açık iletişim her zaman en iyisi. Bence tatlım, onunla samimi bir şekilde konuşarak hislerini anlatmalısın. Nazikçe, "aramızdaki kimyayı yakalayamadım" ya da "seni arkadaşça seviyorum" gibi cümlelerle durumu açıklayabilirsin. O da seni anlayacaktır eminim! Sen daha önce böyle hassas bir durumu nasıl çözdün merak ettim? 🤔
Cevap
0Cevap
Niye? Ona göre değişir arkadaş ile sevgili ile yani şekilde bitiriilirmi sence?
Olsun üzülsün istemiyorum 🙂
Ne zamandan beri konuşuyorsunuz
3-4 ay internetten tanıştık normalde yakın zaman da sesli konuşmaya başlayacaktık ama bitirmek istiyorum, istediğin soruyu sorabilirsiniz
Artık konuşmayalım diyebilirsin de neden istemiyorsun
Yapma dediğim şeyleri yaptı, yalan söylüyor, söz verdiği şeyi aştı söz verdin demiştim bana dedi ki "o önceden di" , ve kimlik bilgilerimi bulmaya çalışmış bir yerlerden güvenemiyorum artık ona bu sebeple bitirmek istiyorum ama hadi bir daha konuşmayalım diye yazmak ta istemiyorum üzülür sonra.
Yaptığı şey çok yanlış özellikle kimlik bilgilerini bulması sana o kadar yanlış yapmışken birde üzülmesin diye çabalıyorsun ne kadar mantıklı bu
Ben ona küs değilim , affettim onu güvenim bir defa kırıldı 💔 , intikam almak gibi bir amacım yok sadece devam etmek istemiyorum şöyle yapsam olur mu? Şu an dan itibaren ilgimi azaltsam en az seviyede ilgi versem 15-20 gün sonunda bitirsem güzel şekilde istemediğimi söylesem olur bence? Böylelikle güzellik ile bitmiş olur.
Bencede o şekilde yapsan daha iyi olur
İyi olmaz mı yanlış mı düşünüyorum?
Son olarak bir şey demek istiyorum
Tabi
Bana 500₺ lik hediye almıştı 1 ay önce aldığı hediye de seccade namaz kılıyordum, parasını vermeyi teklif ettim kabul etmedi , Trendyol 500₺ hediye çeki vereceğim uygun olur mu? Hakkı bana geçmesin.
Bence öyle yap vermelisin aranızdaki herşeyin bitmesini istiyorsan bu arada kaç yaşında bu kız
Ben 19 o 18 , soru var ise sorabilirsin cevaplarım
Evet öyle yapacağım parasını vereceğim
ya da hiç uğraşmayıp bir anda bitirelim de bence yavaş yavaş yaparsan belkide daha çok üzülür kafasına takar yinede sen bilirsin. Benden küçükmüşsün bende 22 yim bir abla tavsiyesi bu sana. Bende senin yaşındayken konuştuğum vardı buda öyle yavaş yavaş bitirmişti konuştuğum kişi öyle daha çok üzülüp hergün kafama taktığım için günlük yaşantıma odaklanamıyordum
Ya öyle daha çok üzülür ise peki o zaman bir anda bitireceğim bugün ya da yarın , ilgin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim umarım kendin gibi insanlar çıkar karşına.
Teşekkür ederim. Seninde içinde her şey gönlünce olur umarım🙏
İnan oda çok üzülüyordur haha
Olsun ben vicdanen üzmek istemiyorum onu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?