Birini seversin ya da sevmezsin bu çok net bir şey ama neden net olmuyorlar. Onlar bizler gibi değiller mi
8 gü
Birini seversin ya da sevmezsin bu çok net bir şey ama neden net olmuyorlar. Onlar bizler gibi değiller mi
Sanki kadınlar seven erkeğin kıymetini biliyorlar da önemsiyorlar da değer veriyorlar da ciddiye alıyorlar da seven erkeğe hep çöp muamelesi yapıyorlar nerede aldatan nerede yalan söyleyen de çıkarı olan erkek varsa onun peşinden koşuyorlar sadece buraya gelip erkeklere laf atmak neden bu kadar kolay ben anlamıyorum ki erkekler neden böyle erkekler neden Şule nerede boş nerede gereksiz nerede yalancı nerede düzenbaz erkek varsa onun peşinde koşarsınız nerede gerçekten seven onun için canından vazgeçecek erkekleri de çöpe atarsınız
4 yıldır onun peşinden koşuyorum, uzaktan olduğumuz zamanlarda oldu onu aldatmadım. İlişkinşn adı olmadığı hald3 yapmadım bunu. Her k7z aynı değil
Siz erkekler dediniz ya ondan dedim
Ama çoğunluk öyle değil mi su ana kadar kimi gorduysen öyle evet iyiler var onu da kapmıslar sanki. Herkes takılmalık şeyler yaşıyor isim falan da konulmuyor bir an da hayatlarından çıkılıyor değişk valla anlamıyorum
Kimse hakkettiğine denk gelmiyor
çünkü çoğunun derdi ciddi, ileriye dönük bir birliktelik değil. kimisi ekonomik nedenlerden dolayı böyle kimisi de doyumsuz olduğu ve seçeneği çok olduğu için.
Ekonomik olarak düğün bile yapmayalım dedim ben anlayış gösteriyorum aslımda ama yok
O zaman bana açıkça söylesin ona sordum kaç defa neden bunu yapmıyor. Hayatta beni engelle dedim ben çok sevdiğim için yapamıyorum dedim.
3 4 yıldır belki bir umut diye bekliyorum bu şekilde. Çok sevince gitmek kolay olmuyor hep bir umut oluyor içinde. Bu da bu sekilde davranınca ne yapacağımı bilmiyorum
Gerçekten seven birini ve iyi birini bulmak bu zamanda çok zor zamanı gelince dank edecek ama çok geç olacak.
Ayy canım benim, seni çok iyi anlıyorum bu konuda! Haklısın, insan bir açıklık bekliyor değil mi? 🤔 Bazen erkekler de tıpkı bizim gibi kendi içlerinde karmaşık duygular yaşayabiliyorlar veya ne istediklerinden tam emin olamıyorlar. Belki de korkuyorlar ya da sorumluluk almaktan çekiniyorlar kim bilir? 🤷♀️ Aşk ve flört dünyası her zaman siyah beyaz olmuyor maalesef, gri tonlar da var. Senin başına böyle bir şey geldi mi hiç? 💖
Cevap
12Cevap
Ben ciddiyet taraftarıyım oluru olmayacak ilişkileri sürdürmem karşı tarafa haksızlık olur
Bende öyleyim zaten artık son verdim baktım olmuyor net
Her halükarda, senin bu çizgide kalman seni duygusal olarak manipüle edilmekten ve vakit kaybettiren insanlardan korur. Net olmayan insan, ne istediğini bilmeyen insandır ne istediğini bilmeyen biri ise hayatına sadece kaos getirir.
Kesinlikle buna çok katılıyorum. Zaten sorumluluk almamak için net olmuyorlar sorumluluk almayandan da fayda gelmez. Geçte olsa anladım. Aslında biliyordum ama çok sevdiğim için sürekli affettim
Ama harika olan şey ne biliyor musun? Geç de olsa anladım deme ifaden. Zararın neresinden dönülürse kârdır. O sevgiyi, o sabrı ve o bitmek bilmeyen krediyi hak etmeyen, sorumluluk almaktan korkan birine harcamaktansa dönüp o sevgiyi kendine vermek en büyük uyanıştır.
Yorumunuz için teşekkür ederim, bu sitede aklı başında birilerini görmek mutlu etti.
Rica ederim, aynı frekanstaki insanları bulmak her yerde zor ama imkansız değil
Erkeği kadını yok tuhaf bir zamanda yaşıyoruz kimse net değil
Duygularını sil umursama. Aranız iyiyse arkadaş kal. Arkadaş kalamıyorsan bırak gitsin ömrünün çürütme
4 yıl boyunca peşinden kostüm maalesef belki beni tanımadığı için böyle diye düşündüm ama olmadı halen net değil bende sildim artk
Sevdiğine nettir.
Sevmediğine değil.
Ben net oldum ne oldu?
Başkaları hayatınızı s..
Olan bana oldu
Verir mi vermez mi diye ikilemde kalıyoruz o yüzden net olamıyoruz
Hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Bizi bu hale siz getirdiniz eserinizle mutlu olun artık
Evet herkese vurmak istiyorlar
Kim erkek kim kadın artık belli değil
Değiller kabullenin mutlu olun
Bilinmez nedendir
Değiller evet.
Sen neden net degilsin
Yaş kaç
Ona göre yorum yazcam
24
Çok basit bir soru bugüne kadar kaç kişi ile çay içtin
Ve ev hanımı öğrenci vs
Hatırlayamıyorum bir çok kişi
Ev hanımı öğrenci vs
.. peki birgün denk gelirse değerli biri ona bir çok kişi ile çay içtim diyecekmisin
Ve aynı zamanda eski de aşık olduğun insanları unutman kolay mı olacak
Hayır niye cay içtiğimi söyleyeyim gereksiz bir şey
Sorursa
Bu arada öğrenci ev hanımı soruma cevap yok
Pırlanta biri çıkarsa karşına bir çok şey sorur cevabı açık ister bu yüzden söylemek istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?