Uzak mesafe iliski yasadigim cocuk beni durduk yere iki kez neden engelliyor?

merhaba benim konuştuğum bir çocuk vardı biz bununla 2 yıldır tanışıyorduk ama bana sevgilim olduğu için açılamamış ben ayrılmıştım ayrılığımın üstünden 4 5 ay geçti ve bu çocuk bana açıldı biz bununla 1-1,5 ay sevgili gibiydik her şey çok iyiydi sonra biz uzak mesafe olmak zorunda olduğumuz için bitirmek istedi ben istemesem de okeyledim ve biz arkadaşça bitirdik ilişkimizi. Ama arada bana yazıyordu gelecek misin buralara falan filan diye ben hiç yazmıyordum hep o yazıyordu gittiğimde de görüşüyorduk. Bu yine bir gün gece bana nasılsın diye yazmış biz konuştuk falan aramız gayet iyiydi öyle güzelce konuştuk konuşma bitti ve bu konuşmadan tam 1 ay sonra beni durduk yere engelledi? en son aramız kötü değildi ben ona yazıp rahatsız etmiyordum gerçekten durduk yere whatsapp'tan engelledi yani ama diğer sosyal medyalardan engellemedi çünkü zaten takipleşmiyorduk ve sonra engelledikten 2 3 hafta sonra ben instaya story attım bu başka hesabından benim storyimi gördü storyi gördükten yarım saat sonra engelimi kaldırıp bana nasılsın halini hatırını sormak istedim diye yazdı ben de beni engellediğini fark etmemişim gibi hiç sormadan düzgünce cevap verdim biz o zaman da yine güzelce konuştuk ettik ve o konuşmadan tam bir ay sonra yine durduk yere engelledi? ben o süre içinde mesaj atıp rahatsız etmedim aramız kötü de değildi ama bu 2. engelleyişi oluyor sizce neden engelliyor ki? konuştuğu biri olsa ben mesaj atarım diye engelledi diyeceğim ama ben ona hiç mesaj atmıyorum hep o atıyor ve bunu o da biliyor yani böyle bir şey söz konusu olamaz
Uzak mesafe iliski yasadigim cocuk beni durduk yere iki kez neden engelliyor?