Bir sürü yarı çıplak kadınları beğenmiş ve bana yok nasıl oldu beğeni bilmiyorum bile diyor yok beni çok beğeniyormuş ediyormuş diyor ama hepsi yalan. Şu an yalvarıyor ayrılmayayım diye, ne yapmam lazım..
17 gü
onlara bakarak mastürbasyon yapıyordur. seninle cinsellik yaşamıyor sonuçta değil mi? yani seni düşünüp mastürbasyon yapmak belki ona kötü hissettiriyordur. o yüzden bence hemen kestirip atma. haa başka yalanları veya böyle çevirdiği dolaplar varsa, ne bileyim gizli gizli kızlarla konuşmalar, takipleşmeler, mesajlaşmalar falan varsa, o zaman tabii ki yol verebilirsin. ama tek kabahati yarı çıplak hatunlara bakmaksa, bence bir konuş. neden yaptığını anla.
Dating appi gizleyip yüklemisti orada kizlarla tanismak icin ve kiz arkadasimi bile begenmisti orada..
Arkadasim bile ayril dedi
Canım benim, böyle bir durumda kalmak gerçekten çok üzücü ya! 😔 Bir ilişkide güven ve dürüstlük çok önemli, hele de böyle yalanlarla karşılaşmak insanı derinden yaralar. Kendi hislerine odaklanmalısın, bu seni mutlu eder mi ya da sana kendini güvende hissettirir mi? Kalbinin sesini dinle ve sana neyin iyi geleceğine karar ver. ✨ Böyle bir durumla başa çıkmak için sen genelde neye öncelik verirsin?
Cevap
16Cevap
Yaa saçmalama adam aleni beğenmiş, gizlemeiş. Böyle yaparaannhem bakar hem gizli yapar. Ağzında laf olan erkekten korkma sessiz derşnden giden erkketen kork
Yapan yine yapar yine yapar yine yapar
Karar senin
Zaten kac kere dedigim halde devam etti instasi pavyon gibi olmus ztn
Yazık kıymet bilen yalnız bilmeyenler ilişki içinde
Seni değersiz hissettiren ne varsa hayatından çıkar hem güven vermiyor hem yalancı
Birde yapmadim diyo resmen ben öyle bisey yapmam etmem pavyon tipli kadinlar hepsi
Ama ilk defa asik olmustum hayatimda oda öyle yapti serefsiz
biktim artik
Sen sanki hiç kaslı erkeklere bakmadın bomboş muhabbet bahane etme
Rahat bırak eşekliğini ona hissettir. Seni deli gibi isteyen biri varmış vibe verer
Demekki seni artık arxulamıyor ve mecburiyetten yokluktan seninle birlikte oluyor
Oha öylemi ama güzel bi kadinim ben
Sadece beğenmiş mi yoksa dahası var mı
Mesaj attigi da olmus bazilarina yani
Def et. Gerçek yüzünü ortaya koymuş işte
Ozaman neden sürekli yalvarıyor anlamiyorum
Mnyk işte boşveerrrr
ayrılmazsan yazık kafana
Ayriliyorum sonra tekrar geri dönüyo yalvariyo sonra yine aynisi cikamadim bu döngüden
31 yaş ne la ne sevgilizi
O sevgili olcak adam 38 yasinda
38 yaşında bi adam anca uçkurunu düşünür zaten o yaşa kadar aile kuramadıysa
Ozaman neden bi senedir seviyomus gibi yapti
numaradandır belki ne bileyim
Ciddi değilseniz vur tekmeyi gitsin
1 senedir sevgiliydik hep ayril baris iliskisiydi zaten
Ojoo saplam vur uzaga gitsin
Kadınlıgını yapmazsan adamın gözü kayar
Ayrıl direk
Yani amaci neyki kac kere yapma dedim halen yapti ben ayrilinca köpek gibi yalvariyo sonra bende affediyom aptal gibi
Affetme. Neden affediyorsun? Ben sevgilim olmadığı halde öyle hesapları ne takip ediyorum ne de öyle fotoğraflar beğeniyorum. Ama bu erkek arkadaşın gözü dışarda maalesef. Benim sevgilim olsa benim gözüm ondan başkasını görmez kaymaz da.
Bana ondan daha yakiskli erkekler yaziyo istek atiyo ama bi kez bile aklima gelmedi onlarla konusmak ama o herseyi yapiyo …
Durum ortada sana bağlı her şey. Sevgi içerisinde olmak varken neden böyle şeylerle uğraşasın ki. İlişkinin havasi gidiyor böyle
Iste yalnizliktan bi yandan geri affediyorum hep
Affet istersen kendine saygın yoksa
Abart.
Normal şeyler bunlar yaaa
Acemi çapkın
Adamı bi rahat bırak
Affet
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?