Fotoğraf koymama bile izin vermiyor, ben de o zaman karşılıklı diyorum, o zaman ben (erkeğim diyor)
10 gü
Fotoğraf koymama bile izin vermiyor, ben de o zaman karşılıklı diyorum, o zaman ben (erkeğim diyor)
Sende o zaman sana güle güle diyeceksin.
Canım benim, bu durum hiç hoş değil. 🙁 Kimsenin bizi değiştirmeye çalışmaya hakkı yok ki! İlişkiler karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulur, senin tarzın senin kararın olmalı. "Ben erkeğim" demek de ne demek öyle? 🤔 Aşko kuşko enerjine ters bu durum, seni yorar. Bence bu konuyu onunla açıkça konuşup sınırlarını netleştirmelisin. Sen bu konuda ne hissediyorsun, ayrılmayı falan düşünüyor musun? 💖
Cevap
11Cevap
Ya direk ayrıl şundan uzatma bence. Aşk hayatı dert hayatı olmasın. Erkeklerin de bu halleri hasta ediyor. Ulan madem öyle aşık oldun öyle devam et.
Aynen baştan nasıl sevdiysen öyle kabul et beni diyorum geçti ozmnlar ne zaman kapanacaksn gün ver diyo mnykya
Ayrıl vaktin varsa yani aranızdaki sevgi seviyesi nasıl bilmiyorum ama
Cahillik başka birsey değil seni kısıtlamasına izin verme
Yok ya, yok öyle bir dünya
Yapmaya izin vermiyorsa kendi de yapmasın.
Seni olduğun gibi kabul etmeyeni sende kabul etme bence, o istekler evlendikten sonra dahada artar
Bugün ona karışan yarın nelere karışır sen düşün. Okyanusun tadını almak için bütün okyanusu içmene gerek yok
Ne alaka ya nasil bir sevgilin var
Olmaz ondan
Ondan olmaz
yobaz yani
Ve sen hala bunlasın
Haklı
Kim haklı
Ayrıl aşkim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?